RSS

4. EVALUARE FLOTE

In prezent ne bucuram de increderea a 2 companii multinationale foarte mari prezente in Romania.
Nu avem voie sa le spunem numele, asa ca vom respecta asta dar o sa scriem mai jos ce facem pentru fiecare.

Compania 1 (Brasov)

Sunt o multinationala si au o flota de aproximativ 400 de masini. Ei le updateaza constant. Marci si modele diverse, multe Opel-uri, Dacii, VW-uri de toate marimile si formele 🙂

Compania vinde masinile intern angajatilor printr-un proces de licitatii interne. Suntem evaluatorul national pentru aceasta companie din anul 2016.
Noi evaluam aceste masini si facem 2 rapoarte:

  1. unul pentru companie – unde propunem un pret de vanzare, de inceput de licitatii, asftel incat compania sa stie cat valoreaza masinile lor, ce daune au, cum merg. Totodata intocmim un “damage raport” cu reparatii facute prost.

  2. celalalt raport este pentru angajati: ei trebuie sa stie ce cumpara, dar nu trecem pretul ci doar raportul tehnic. Aici angajatii afla cum merge masina, ce defecte are, cati bani mai trebuie cheltuiti.

Compania 2 (Bucuresti)

Tot multinationala cu flota de peste 450 de masini. Ei au in special Skoda, VW si Audi pe care le vand in loturi de 20 – 40 de masini. Colaboram cu ei de la inceputul anului 2015 ca evaluator national agreat.

Pentru ei facem un singur raport, dar apoi ii ajutam si sa decida cui sa vanda masinile si totodata in procesul de negociere. Ei vand masinile dealerilor auto. Unele masini merita reparate inainte de vanzare si altele nu. Noi ii ajutam si cu aceasta decizie.

HOME    |  CUM TE AJUT  |   REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |   DESPRE NOI 

 

Comentariile nu sunt permise.

 
%%footer%%