Salut! Sunt Dan Babu fondatorul Masina Potrivita

Am  36 de ani si am studiat în mai multe tari. 

Am lucrat la  Pricewaterhouse Coopers (PwC) in audit financiar si consultanta pentru imbunatatirea performantei pentru companii multinationale.

Masina Potrivita si fondatorul

Dupa 4 ani de corporatie, mi-am dat seama ca nu gasesc nicio satisfactie in munca, cu toate ca ma pricepeam la ceea ce faceam. Asa ca m-am hotarat sa fac ceva ce imi place, unde imi pot pune pasiunea si experienta. Dupa indelungi cugetari, mi-am dat seama ca toata viata am ajutat oamenii si sunt pasionat de domeniul auto. Asa ca am hotarat sa fac asta!
MasinaPotrivita a inceput in 2011 de la dorinta oamenilor de a nu fi pacaliti atunci cand cumpara o masina second hand. Ajutorul pe care il oferim este competent si folositor, obiectiv si riguros, specific si rapid.
Nu poti fi un bun profesionist fara valori fundamentale solide. Acestea se reflecta in tot ceea ce fac si in toate domeniile in care am lucrat. Lucrez in interesul clientilor mei cu respect si transparenta. Aceste idei le-am gasit in Biblie.
Daca ar fi sa sintezizez ce inseamna MasinaPotrivita, as zice ca suntem oameni in primul rand si ca luptam sa schimbam mentalitatea societatii noastre prin exemplul nostru.

MasinaPotrivita a început în 2011 de la dorința oamenilor de a nu fi păcăliti atunci când cumpără o mașină second hand. Ajutorul pe care îl oferim este competent și folositor, obiectiv și riguros, specific și rapid.

Nu poți fi un bun profesionist fără valori fundamentale solide. Acestea se reflectă în tot ceea ce fac și în toate domeniile în care am lucrat. Lucrez în interesul clienților mei cu respect și transparență. Aceste idei le-am găsit în Biblie.

Dacă ar fi să sintezizez ce înseamnă MașinaPotrivită, aș zice că suntem oameni în primul rând și că luptăm să schimbăm mentalitatea societății noastre prin exemplul nostru.

De-a lungul timpului, s-au conturat trei valori fundamentale care ne ghideaza in discuțiile cu clientii nostri, cu vanzătorii de masini, cand scriem rapoarte sau facem poze:

1. INTEGRITATE – Facem ceea ce promitem, spunem adevarul si suntem corecti. Suntem de incredere, indiferent cat ne costa. Cand nu stim ceva, recunoastem.

2. COMPETENTA – Avem teste unice si suntem foarte buni in ceea ce facem. Invatam constant, deoarece industria este intr-o continua schimbare.

3. PASIUNE –  Facem munca aceasta pentru că ne place mult! Suntem mandri de jobul nostru. Punem suflet si ne pasa de oameni.

Suntem demni de incredere si ne pasa de tine. N-o zicem doar noi, au zis-o si altii. Te invitam sa te convingi singur, incercandu-ne serviciile.