RSS

Despre noi

MașinaPotrivită si Dan 

danSunt Dan, am  30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 de ani și am studiat în mai multe țări. Am lucrat la PricewaterhouseCoopers (PwC) în audit financiar și consultanță pentru îmbunătățirea performanței pentru companii multinaționale, am invatat in Romania, USA si Germania. 

După 4 ani de corporație, mi-am dat seama că nu găsesc nicio satisfacție în muncă, cu toate că mă pricepeam la ceea ce făceam. Așa că m-am hotărât să fac ceva ce îmi place, unde îmi pot pune pasiunea și experiența. După îndelungi cugetări, mi-am dat seama că toată viața am ajutat oamenii și sunt pasionat de domeniul auto. Așa că am hotărât să fac asta!

MașinaPotrivită a început în 2010/ 2011 pentru ca mi-a pasat de oamenii care sunt pacaliti atunci când cumpără o mașină second hand. 

Nu poți fi un bun profesionist fără valori fundamentale solide. Acestea se reflectă în tot ceea ce fac și în toate domeniile în care am lucrat. Lucrez în interesul clienților mei cu respect și transparență. Aceste idei le-am găsit în Biblie.

Dacă ar fi să sintezizez ce înseamnă MașinaPotrivită, aș zice că suntem oameni în primul rând și că luptăm să schimbăm mentalitatea societății noastre prin exemplul nostru.

De-a lungul timpului, s-au conturat trei valori fundamentale care ne ghidează în discuțiile cu clienții noștri, cu vânzătorii de mașini, când scriem rapoarte sau facem poze:

1. INTEGRITATE Facem ceea ce promitem, spunem adevărul și suntem corecți. Suntem de încredere, indiferent cât ne costă. Când nu știm ceva, recunoaștem.

2. COMPETENȚĂ Avem teste unice și suntem foarte buni în ceea ce facem. Învățăm constant, deoarece industria este într-o continuă schimbare.

3. PASIUNEFacem munca aceasta pentru că ne place mult! Suntem mândri de jobul nostru. Punem suflet și ne pasă de oameni.

Suntem demni de încredere și ne pasă de tine. N-o zicem doar noi, au zis-o și altii. Te invităm să te convingi singur, încercându-ne serviciile.

Mai jos este si un interviu cu MasinaPotrivita. E lung, dar interesant. Sunt putin cam gras in video, am mai slabit de atunci 🙂

HOME    |   CUM TE AJUT   |    REVIEW DEALERI    |    VIDEO    |   CLIENTI♥    |  

 

12 răspunsuri la „Despre noi

 1. cernat valentin

  mai 25, 2016 at 9:53 pm


  0727020081

   
 2. ionutdlb

  Ionut

  iulie 12, 2016 at 12:55 am


  Daca nu am scris unde trebuie, va rog sa ma indrumati! Multumesc

   
 3. Sebastian

  septembrie 4, 2018 at 9:09 am


  Buna ziua, puteti evalua un autoturism SH in orice localitate sau doar pe raza Ilfov-ului? Multam’ fain!

   
 4. Marius

  august 25, 2019 at 8:44 pm


  Salut Dane! Noul tau videoclip cu suv-ul Toyota nu poate fi vazut, cica “este privat”.. poti sa vezi ce setari gresite are de nu se poate vedea, cred ca este un episod intefesant. Ca si argument, al doilea episod incarcat simultan astazi, cel cu bmw x320 se vede brici! bravo, super episod!

   
 5. Daniel Ionescu

  februarie 5, 2020 at 12:37 pm


  Salut! Sunt interesat de o masina vanduta de cei de la TDS Leasing Auto din Pitesti. Ca sa nu bat degeaba drumul pana acolo, va rog sa ma ajutati cu o parere legata de gradul de incredere in cei de la TDS.

   
 6. Valentin Dascalu

  Valentin

  iulie 19, 2020 at 10:00 pm


  Cu drag, vreau să remarc câteva greșeli de limbă, repetate.
  “Comfortabil” e confortabil, “un prieten de al meu” e “un prieten de-ai mei”, parcă pe undeva era un “nu fii”. Sper să moderați (stergeti) mesajul

   

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%