RSS

Review Dealeri

 De ce review-uri?
Foarte multi vanzatori de masini din Romania se comporta fix ca in Vestul Salbatic. Noi, la MasinaPotrivita ne-am luat angajamentul de a-i clasifica, de a acorda note obiective pe criterii obiective. Putem compara deoarece (din cate stim) suntem cei mai mari cumparatori de masini second hand din Romania – adica am cumparat pana acum mii de masini pentru clientii nostri de la vanzatori foarte diferiti. Pentru a face aceste review-uri este nevoie de un singur specialist care poate compara toti acesti vanzatori pe baza experientei personale, si nu doar cu o singura masina.

Aici vom spune adevarul despre vanzatorii – fie ca sunt laude fie ca sunt critici grave. Speram ca cei care nu sunt cinstiti sa dispara de pe piata auto, iar cei care sunt onesti sa prospere.
Lista asta speram sa va ajute.

Totodata am inceput sa tinem cont de parerile voastre, documentate. De exemlu: daca ati fost la un dealer la o masina cu 100.000 km, apoi ati descoperit ca are 253.000 km si puteti dovedi asta va rugam sa ne scrieti.

Categorii si asteptari
Asteptarea generala este sa nu fim mintiti de niciun vanzator, datele din anunt sa fie adevarate – an, km, dotari, starea masinii. Daca masina are accidente vrem sa stim, nu sa descoperim noi. Totodata ne asteptam la o atitudine amabila, un vocabular fara insulte, acte curate. Acolo unde masina are km dati inapoi, are accidente grave ascunse, atitudinea oamenilor este agresiva – acestia vor avea un rating scazut. 

 • Samsari, Parc fără nume:       22 vânzători
  Avem asteptarea:  sa nu fim mintiti cu privire la datele din anunt: an, km, dotari, starea masinii, actele, amabilitate si vocabular. Avem asteptarea sa putem testa masina in conditii de trafic, sa nu ni se spuna “pai scot numere rosii doar daca o cumperi” sau ” iti arat actele doar cand o cumperi”. InaccIn cazul parcurilor auto ne asteptam sa putem verifica orice masina, da primim o minima garantie, sa existe o locatie curata.
 • Vânzători – Parcuri auto:         aprox 100 companii
  Pe langa cele scrise mai sus mai avem asteptarea sa primim o garantie clara, posibilitatea de a testa masina in trafic.
 • Vânzători – Reprezentanțe :    40 companii
  Pe langa cele scrise mai sus avem asteptarea unei amabilitati mai mari, a unei transparente mai ridicate, punerea la dipozitia noastra a unui elevator (fara costuri).
 • Vânzători – firme de leasing:   6  companii
  De obicei firmele de leasing au masini slabe calitativ, dar ne asteptam sa gasim preturi mici. Totodata vanzatorii nu ne fac o “favoare” atunci cand ne lasa sa verificam masina.
 • NOU -Amanet auto:                  3 companii
  Ne asteptam sa gasim o locatie curata, posibilitatea unui drive test, transparenta cu privire la istoric.Multi dealeri (reprezentante, parcuri auto) spun in anunturi “masina a fost verificata de noi inainte de cumparare”. In cazul multor parcuri auto acest lucru este de-a dreptul o minciuna. Desigur ca vor fi depunctati.
  Dealerii care au un elevator, pe care il putem folosi gratis sau au numere rosii pentru TOATE masnile lor (numere de probe), sau dealerii care vand masini cu TVA 19%, vor avea un avantaj fata ce ceilalti.

Criterii de departajare 

Analizăm locul, oamenii (dacă mint, dacă sunt oameni ok), mașina (tehnic, electric, estetic), actele mașinii (fraudă TVA, curată).
1. Mașina din anunț este diferită de mașina văzută? Mi-am pierdut timpul venind acolo?
2. Prețul a fost exagerat? Serviciile au fost potrivite?
3. Au fost deranjați de prezența noastra acolo/ de testele făcute? Au fost violenți, ne-au umilit sau jignit?
4. Oamenii sunt amabili? Sunt corecti sau nu?
5. Actele sunt în regulă? Mașina este pe numele lor? Sau sunt zece intermediari la mijloc?

Atenție! MașinaPotrivită nu a luat, nu va lua sau da niciodata bani sau alte beneficii pentru a scrie un review pe site. Suntem obiectivi și independenti, în primul rând pentru beneficiul cumpărătorilor.

Dacă reprezentați un dealer cu o notă proastă și credeți că evaluarea noastră este nedreaptă, vă rugăm să ne contactați.
Vă vom face încă o verificare, dar când dorim noi, fără înștiintare prealabilă. Asta pentru a ne păstra obiectivitatea despre care vorbeam mai devreme.

Destul cu vorba, sa trecem la fapte
________________________________________________________________


I. SAMSARI & PARCURI AUTO FĂRĂ NUME

În general nu au nume, nu îi intereseaza numele. Uneori sunt câțiva oameni care s-au asociat pentru a vinde mașini. Unii fac asta de 20 de ani, alții sunt începători.
Întrebarea: De ce să îmi cumpăr mașina de la tine?
Raspunsul: Nu sunt complicat, sunt direct, ceea ce vezi e ceea ce cumperi. În plus, am cele mai mici prețuri de pe piață pentru că știu că tu, român fiind, te uiți întâi la preț.

_________________________________________________________________

1/10 Samsar rau Pantelimon (asa e trecut in agenda mea)

Zona Pantelimon, dupa spital inspre iesire. Acolo este un fel de gasca/ banda de 2-3 samsari din aceia rai, rai de tot. Pana sa memorez numarul de telefon am fost de vreo 3 ori la ei. Sunt specializati pe tzepe – masini cu daune totale, sau masini foarte foarte proaste, mult sub pretul pietei.  Nu ii recomand absolut deloc. 
Ca sa se supere si sa te injure este necesar doar sa spui ca vrei sa verifici masina, sa te uiti mai atent si imediat i-ai suparat.
Plusuri: nu au sarit la bataie. 
Minusuri: toate 
0722870537 – numar de telefon public, preluat din anuntul autovit. 
_________________________________________________________________

9 / 10 Baiatul din Magurele 

E un tip in Magurele si vinde masini. Am fost deja la cateva masini, le-am verificat iar clientii mei le-au cumparat si au fost multumiti. 
Plusuri: Masinile au kilometri reali.
Minusuri: Trebuie sa mergi in Magurele, testezi masina pe strada, nu este o locatie fixa. 
0743339126 – numarul de telefon este public, preluat din anuntul autovit.
_________________________________________________________________

1 / 10 Omul din Constanta  

Ianuarie 2022 – am fost trimisi la un tip din Constanta sa verificam un Jeep Grand Cherockee. Reprezentantul nostru a vorbit cu omul, clientul a vorbit cu omul, all good. Cand a ajuns acolo ( dupa ce au comunicat des de pe drum si inainte de plecare) tipul nu a mai fost de gasit.
Adica am mers fix degeaba.

Daca aveti chef de mers aiurea pana la Constanta apelati cu incredere.

0751582459
_________________________________________________________________

7/10 Baiatul care vinde masini cu km dati inapoi in Autovit

Sunt multi baieti pe acolo. Am fost sa vad de cateva ori masini la el . Nu am cumparat niciodata de la el, motiv pentru care era suparat pe mine.  Ultima masina avea 173.000 km reali si pe bord vreo 112.000 km. Mentionez ca in rest masina era super buna.  Nu este corect insa sa dai km inapoi .
Lasam numarul lui de telefon, public, luat din anuntul public de pe autovit. Poate au avut si altii experiente similare. 
Plusuri: Masinile erau foarte bune in general 
Minusuri: Km dati inapoi. 
0727590006 – numarul de telefon este public, preluat din anuntul autovit. 
_________________________________________________________________

5/10 Omul foarte suparat din Auchan Titan

Ok. Asta este o experienta subiectiva. Am fost de cateva ori la el sa vad masini. Nu am cumparat niciodata. S-a suparat ca vin, testez, dar nu cumpar. Ultima masina – un Ford Focus din Spania avea multe probleme – dintre care probleme la injectoare. El zicea ca mi se pare. Eu spuneam ca stiu problema, stiu cat costa, am verificat sute de Forduri. Am recomandat clientului sa nu ia masina.

Urmatoarele dati omul fie a fost de acord sa merg pana acolo, dar la fata locului a zis ca nu ma lasa sa  o testez, fie a spus clientului meu ca pot veni, dar cu mine s-a certat.  Nu stiu cum este cu altii. Cre ca am fost de vreo 3 ori pana la el sa vad masini, si s-a sucit. Apoi am memorat numarul de telefon.
Acesta nu este un review, ci doar o opinie personala a unui blogger.

Plusuri: –
Minusuri: Omul recalcitrant, grabit, poti sa iti perzi timpul mergand pana acolo. 
0741542001 – numarul de telefon este public, preluat din anuntul autovit. 
 _________________________________________________________________

6.5 / 10   Samsarul din Carrefour Veranda – Flavius

dav

Flavius: 0730 423 363

Omul este recalcitrant, dar la insistențele noastre, ne-a lăsat să vedem mașina. Un Golf din 2014, cu 188.000 km pe site și 202.000 km în realitate. Nu erau dați înapoi, dar așa apăreau în anunț. Am apreciat asta. În rest… simți că faci o bișniță din anii ’90 când cumperi o mașină.
Din păcate, piața este plina de astfel de oameni și mașini, așa că la nivelul anului 2017, omul primește nota 6.5/10.  Omul are constant de vânzare vreo 5-6 mașini și se pare ca este vechi în business. Cu toate că are dreptate cu privire la multe lucruri pe care le spune despre piata auto second hand, nu este în regulă să povestești toate ofurile unor oameni care vin să cumpere de la tine.
Plusuri: Preturile sunt bune.
Minusuri: Omul este recalcitrant, pare puțin suparat (dar sunt sigur că are motive).
_________________________________________________________________

8.5 / 10 Samsarul din zona Ballroom Militari   

dav

Autoturisme SH: 0774 664 714
Omul importa în special Skoda și VW. În general are mașini bune.

Plusuri: Omul este de treaba, are mai multe mașini, nu le mânărește.
Minusuri: Unele masini nu au numere roșii, așa că nu pot fi testate în trafic. În plus, locul unde își desfășoară activitatea nu e grozav. Totodată, el spune că “nu le face nimic” și asta așa este. Dar când zice asta, poate însemna atât un lucru pozitiv, cât și negativ.
_________________________________________________________________

8.5 / 10 ENDER din Constanța – zona Parcul Teatrului

dav

Ender: dacă ii gasiti numarul de telefon, scrieți-ne

În septembrie 2017, am fost la Constanța să vad un Audi Q5. Ender îl cheama pe om și are de vânzare mașini de peste 25.000 EUR. Numarul de telefon este cu 0722, dar am uitat restul. Îl are de mult timp și nu l-a schimbat, ceea ce e un semn bun.
Masina era buna, omul de treabă, m-a lasat sa testez totul, am văzut actele, am văzut rapoartele de pe site-ul de unde a luat mașina. Cu alte cuvinte, mi-a plăcut.
A fost o mică problemă cu numărul de kilometri dintr-un raport de pe net, dar în rest totul a fost ok.
Plusuri: Mașina foarte bună, omul de treabă, loc de test drive.
Minusuri: Trebuie să ai bani, are doar mașini scumpe 🙂
_________________________________________________________________

7 / 10 Samsarul “The Priest” din Pitești 

dav

The Priest

Piteștiul nu este chiar orașul potrivit pentru a-ți cumpara o mașină SH. Pe “Părintele” îl știu de ceva ani, am fost să văd mai multe mașini de la el, dar nu am cumpărat nimic. Nu pentru ca nu erau bune, ci pentru că oamenii care mă trimiseseră au gasit mașini mai bune.
Plusuri: În general mașinile erau ok, aproape mereu cu kilometri reali în trecut și kilometri reali în prezent. Ultima mașina, văzută în octombrie 2017, a fost foarte bună și am vrut să o cumpărăm, dar a intervenit ceva din partea clientului.
Minusuri: Omul este puțin recalcitrant, dar e de treabă.
 
_________________________________________________________________

1 / 10 Samsarul de mașini scumpe din Râmnicu Vâlcea 

Cătălin: 0748 572 723
Am fost să văd o mașină la Râmnicu Vâlcea. Acolo am dat de un tip, Cătălin, care vinde mașini mai scumpe, de peste 15.000 EUR. Practică o fraudă urâtă de tot, fraudă care te poate pune în dificultate cu ANAF-ul și justitia română. Nu recomand.
Fie nu știe ce face, fie este un om rău.
Am fost de două ori la Râmnicu Vâlcea să vedem un Audi Q5, care s-a dovedit că avea acte de proveniență false. Cumpărătorul riscă să aibă două dosare penale, unul pentu fals în acte, celălalt pentru uz de fals. Numele lui Cătălin nu apare nicăieri.
Plusuri: Masina foarte bună, kilometri reali, loc de drive test.
Minusuri: Actele au o problema gravă – te poți alege cu dosare penale.
_________________________________________________________________

8.5 / 10 Samsarul de BMW din Măgurele-Bragadiru

dav

Samsar: 0732 702 695, 0784 916 939

În Măgurele am dat de un tip care vinde BMW-uri. Din câte am auzit, sunt doi concurenți acolo, dintre care unul este mai periculos. Cel despre care vorbesc eu este cel bun.
Omul a fost polițist și importă mașini. BMW-urile sunt specialitatea lui.
Clientul meu a cumparat în noiembrie 2016 un BMW 3er super fain, chiar impecabil, aș zice.
Toată experiența a fost ok, până a venit vorba de acte, omul spunându-mi că mi le arată când cumpăr mașina. Eu am insistat că vreau să le văd în acel moment și până la urmă mi le-a arătat pe telefon.
Plusuri: Masina foarte bună, prețul ok, test drive-ul a mers bine, omul de treabă. Având în vedere calitatea mașinilor de pe piața SH, pot spune că a lui a fost super.
Minusuri: Omul puțin suparat că testăm mașina prea amănunțit și că vrem sa vedem actele.
Update 2017: Omul și-a deschis un parc auto plin cu BMW-uri. Aș spune că este tăticul BMW-urilor SH din București. 
_________________________________________________________________

6/ 10 Samsarul Andu – zona Plaza România

Andu – 0743 778 374
Andu e de treabă în general. Am avut trei întâlniri cu el până acum. Ultima foarte proastă, dar celelalte bune.
Întâlnirea 1: Am fost sa vad un BMW X1, acum doi ani, mașina ok, clientul a cumpărat-o.
Întâlnirea 2: În noiembrie 2016, am fost să vad un BMW 3er din 2012. Mașina faină. Andu mi-a reproșat că De ce o testez, dar nu o cumpăr? Masina era cam zgâriată, dar în rest ok.
Întâlnirea 3: Tot în noiembrie 2016 am mai vazut la el un BMW 320i CC decapotabil, hardtop. Mașina tehnic bună, dar estetic proastă. Ce am văzut în poze era diferit de realitate. Pierdere de vreme. Andu a fost foarte supărat – a pus presiune pe noi că dacă ne place mașina trebuie să o luam azi, acum, aici.
Mesaj pentru Andu – Înțeleg că vin oamenii să verifice mașinile tale, tu le arați, îți “pierzi timpul”, iar ei nu le cumpără. Te întrebi de ce nu le cumpără? Pentru că în poze le arați ceva, iar în realitate ei găsesc altceva.
Plusuri: Toate masinile aveau kilometri reali, omul m-a lăsat să le investighez.
Minusuri: Nu am putut conduce nicio mașina, iar Andu nu a fost foarte friendly. Totuși am discutat cu el până ne-a lăsat să le testăm pe loc.
 
_________________________________________________________________

5  / 10  Băieții din B-dul Constantin Brâncoveanu – intersecția cu Turda (în incinta STAER)

Adrian –  0785 494 466 – de treabă, amabil
Claudiu – 0769 510 695 – ownerul – de obicei supărat pe cei care doar testează, dar nu cumpară

Am întâlnit oameni care m-au mințit, care au încercat să mă păcălească. Dar e cu totul si cu totul altceva când devine agresiv, te dă afară din “curtea proprietate privată”. Sunt doi baieți – dintre care unul este super de treabă, iar altul este tocmai opusul. Un fel de good cop, bad cop. Boss-ul e “the bad cop”.
Experiența 1: Am fost la ei în vară să văd o mașină – un BMW 520 fain, dar cumpărat printr-o firmă din Bulgaria. Mașina era ok, dar băiatului pentru care căutam nu i-a plăcut. Ownerul era plictisit de noi, de mașini și părea iritat de prezența noastră acolo.
Experiența 2: În octombrie 2016 am fost la ei sa vad un Tiguan, dar “boss-ului” i-a sarit țandăra. Mă întreba: De ce verifici tu mașina mea și apoi n-o cumperi?, De ce faci poze la mașina mea? Nu e nouă, are 200.000 kilometri. În anunț scria 167.000 kilometri. Apoi a devenit agresiv verbal și ne-a gonit din curte. Colegul lui, însă, cel de treabă, ne-a lăsat să vedem și verificăm mașina.

Plusuri: Nu am luat sau dat bătaie :))

Minusuri: De când este normal să te rogi de cineva, de un vânzător de mașini cu 18 ani de experiență, să te lase să te uiți la o mașină?

Update: Am vorbit cu omul la telefon, și-a cerut scuze. E mare lucru să faci asta, nu-i de neglijat!

______________________________________________________________________

5 / 10  Samsarii din parcarea Billa (lângă Parcul Moghioroș, Drumul Taberei)   

În ultima vreme, Billa a închiriat câteva locuri de parcare unor samsari. S-au strâns cam 20 de mașini de tot soiul, dar în general mașini ieftine și lustruite, la prețuri “de criză”. Zilele trecute am fost să văd o mașină de genul acesta și era acceptabilă. Un Megane din 2007, cu doar 198.000 km. Mici probleme pe ici-colo, dar în general ok. Vânzătorul vorbea bine, era în temă cu mașinile, dar tot am avut un sentiment melancolic de bișnița de după revoluție. Contractele se fac “direct între tine și neamț”, pentru a evita plata taxelor de orice fel de către samsar. Not ok. Pe de alta parte, având în vedere că am avut așteptări mici, acestea au fost întrecute!

Plusuri: Mașini relativ ok pentru vârsta lor.

Minusuri: Oameni dubioși, acte dubioase. Numerele sunt de obicei expirate, așa că poți testa mașina doar în parcare.

_________________________________________________________________

9 / 10  Mihai Negrean 

Mihai: 0727 797 166

În Confort City – după târgul din Vitan, pe Splaiul Unirii,  spre șoseaua de centură, este un tip, Mihai Negrean. Fost sportiv, acum importă mașini. Am vazut și cumparat ieri un A6 foarte mișto. Tipul de treabă, deschis. El a importat chiar mașina lui Cabral, dacă asta o fi de interes pentru cineva :))

Plusuri: Omul ok, mașina ok, pretul ok, factura fără mânării. Bravo!

Minusuri: Nu prea ai unde sa mergi cu mașina fără numere, decât în incinta complexului, cu 30 km/h.

 
_________________________________________________________________

6 / 10   Familia din Mega Mall

În parcarea de la Mega Mall există o familie, soț și soție, care vinde mașini mai ieftine, cu prețuri de aproximativ 3.000 EUR. Am fost să văd o mașină la ei – un Opel Zafira din 2002, 100.000 km, benzină. Mașina avusese accidente, la motor axul cu came era extrem de uzat, toba spartă și dată cu spray. În rest era ok mașina – cauciucuri și discuri noi.

Plusuri: Am putut testa masina, oamenii au fost deschiși.

Minusuri: La mașini așa vechi, nu prea ai la ce să te aștepți. Pentru banii ăștia, aș zice chiar că prețul este corect. Însa modul de vânzare e ciudat – în parcarea subterană de la Mega Mall.

_________________________________________________________________

7 / 10   Marius – strada Mestecănis, nr. 2

Marius de pe Strada Mestecăniș, nr. 2 –  cum mergi pe Șoseaua Alexandriei, ai un Lukoil pe stânga. Faci stanga fix pe strada aceea.

Are o curte de mașini premium.  Cam 15 mașini. Am luat de la el un X5 din 2014 cu 47.000 EUR. Băiatul este politicos și deschis.

Da, un tip care nu face parte dintr-o reprezentanță, cu un parc auto propriu, poate fi de încredere.

Plusuri: Mașini bune, servicii rapide.

Minusuri: La prima vedere, locul nu îți dă încredere. Dar dacă era o loc mai ok, atunci și prețurile mașinilor erau mai mari. Mașina contează!

_________________________________________________________________

7 / 10   Parcul auto de vizavi de Lukoil pe șoseaua Alexandriei

Parcul este situat tot în zona străzii Mestecăniș. Acolo sunt câțiva băieți care s-au asociat și vând mașini. Am vazut la ei peste 10 masini, unele au fost bune, altele proaste. Am cumpărat patru mașini. E fain că poți face testări în trafic. Oamenii au fost în general de treaba și politicoși, iar mașinile nu erau pregătite de vânzare. Oamenii doar le-au importat, apoi le-au pus pe net. Atât. Fără alte brizbrizuri.

Plusuri: Ceea ce vezi este ceea ce cumperi. Poți face test drive în trafic cu unele mașini.

Minusuri: De afara, locul arată urât, dar când intri în curte, găsești mașini faine.

_________________________________________________________________

n/a / 10 Baieții de pe strada Lăstărișului (Bucureștii Noi)

E o curte mare acolo, cu un camion vechi în interior și o poartă din tablă argintie. Înăuntru găsești maxim 20 de mașini importate de o firmă. Firma nu apare pe Autovit, ci doar pe facturi. Am fost mai des la ei, am vazut cam 10 mașini până acum acolo, unele sunt chiar bune, altele mai proaste. Depinde pe cine prinzi să faci un test drive. Toate mașinile văzute de mine aveau kilometri reali.
Plusuri: Masinile au kilometri reali.
Minusuri: Sunt mai multi oameni acolo, unii mai de treaba, alții nu prea.
Update 2017: Baietii aceia s-au mutat de acolo, iar acum sunt alții care se ocupă cu vânzarea de mașini SH.
 _________________________________________________________________
.

9 / 10  mMm Intersecția Str. Crinului cu Str. Ardealului

De-a lungul timpului am văzut opt mașini la omul acesta, toate au fost foarte, foarte bune.
Plusuri: Omul este un samsar fair. Nu te-ai aștepta la asta, dar are mașini curate, bine îngrijite, la prețuri bune. Ce vrei mai mult?
Minusuri: Mașinile le găsești pe o stradă, lângă o curte. Te simti ca acum 20 de ani, la bișnita cu blugi.
Doar pentru referință: Îi dăm omului note mai mari ca unor vânzători cu “renume” sau chiar reprezentanțe.
_________________________________________________________________

8 / 10  Walter din Ploiesti 


Walter: 0762 628 628
Walter este un samsar care are 1-2 mașini de vânzare tot timpul, le ține în parcarea unor blocuri. Se vede că îi plac mult mașinile. Eu am luat una singură de la el, un A4 din 2013 foarte bun, cu kilometri reali.
Plusuri: Omul este un samsar corect. Îmi place că îi găsești numele pe Autovit. Asta spune ceva despre dorința lui de a fi găsit.
Minusuri: Te duci undeva, după blocuri, discuți cu un tip, “rezolvi” actele.
Update: Acestea sunt anunțurile lui de pe OLX : https://www.olx.ro/oferte/user/kqpN.
_________________________________________________________________

0 / 10  Samsarii de la Rin Grand Hotel 

Valentin: 0721 937 429
Valentin este un samsar care lucreaza la Rin Grand Hotel. Am convenit să mergem să vedem o mașină, iar omul, plictisit, a propus ora 13:00. La fix eram acolo. L-am sunat, ne-a zis să mergem în Carrefour că el e acolo și vine imediat. Peste 20 de minute l-am sunat și aceeași poveste, vine imediat, este la Auchan, de data asta. Asta ne arată o lipsă de seriozitate și nu recomandăm colaborarea cu el.
Plusuri: Nu există.
Minusuri: Nu vezi mașina, pierzi timpul așteptându-l.
_________________________________________________________________

3 / 10  Samsarul din Valcea  

Cătălin: 0748 572 723
La Cătălin, samsarul din Râmnicu Vâlcea am fost să văd un Audi Q5, o mașină bună. Fix ca în anunț, cu kilometri reali. Însă actele aveau probleme mari.
Omul ne-a pus pe drumuri de două ori până la Râmnicu Vâlcea, doar ca să vedem un sistem de fraudă cu oameni din Zalau și firme fantomă din Ungaria.
Plusuri: Masina este ca în anunt, foarte bună, kilometri reali, preț mic.
Minusuri: Dacă nu îți este frică să fii dat în judecata de ANAF pentru recuperare de prejudicii, sau să apari ca inculpat în cazuri de fals și uz de fals, contactează-l. Noi nu recomandăm asta, însă 🙂
_________________________________________________________________

II. Vânzători parcuri auto

Diferența fața de parcurile auto fără nume este că aceștia plătesc o taxă la Autovit ca să para mai de încredere. Unii sunt destul de mari, alții mai mici.
Întrebare: De ce să cumpăr mașina de la tine?
Răspuns: Nu suntem samsari, avem un nume, oferim servicii, te tratăm bine, avem un sediu fix, avem multe mașini de vânzare. Totodată, știi că vei cumpara mașina de la o firmă, nu de la o persoană fizică. Acest lucru îți dă mai multă încredere.

Unele parcuri auto vând de pe firme din Bulgaria sau Ungaria, alții sunt persoane fizice autorizate. Așadar, dacă parcul auto are un nume, asta nu înseamnă neapărat că vei avea siguranță și că vei cumpăra o mașină bună.

.____________________________________________

7 / 10  Ragada Auto 

https://ragadaauto.autovit.ro/
Este primul dealer care primeste o nota mare, chiar daca experienta cu el a fost proasta, partial.
Am fost sa verific un Citroen DS5. Am ajuns acolo dupa ce am vorbit cu proprietarul afacerii. M-a intampinat un “inginer comunist” care mi-a explicat ca sunt prost, de ce sunt prost, cum mama mea m-a nascut prost, iar eu de atunci tot prost am ramas. Si-a etalat meritele lui universitare, experienta de mii de ani in intreprinderi la care eu nu am visat in viata vietilor mele. Nu am inteles rolul lui acolo.
Proprietarul afacerii si-a cerut apoi scuze la telefon dupa ce deja plecasem de la ei, apoi a trimis un mecanic sa vina cu masina unde sunt eu ca sa termin verificarile. Admirabil as zice eu.Clientul meu a avut totusi de suferit, el platind verificarea, masina fiind buna, dar oamenii au vandut-o unui alt client de-a lor, taraganand relatia cu clientul meu. Not fair.
Plusuri: Masina buna 
Minusuri: Oamenii sunt putin cam dificili 
.____________________________________________

8.5 / 10  Autorazna / AUTO RAZNA Cernica  

In 2020 am fost prima data la ei in Cernica. Masina era cat de cat decenta, cam zgariata, mergea bine, era putin cam scumpa. Dar per total experienta a fost buna. E interesant cum un dealer mic si fara pretentii are servicii mai bune decat sa zicem .. Tiriac Auto Rulate.

Plusuri: Masina buna, oamenii ok, am putut face drive test

Minusuri: curte mica, locatie cam greu accesibila, nu exista elevator.

.____________________________________________

8.5 / 10  Auto NORDE/ Autonorde – zona de Nord  

In 2020 a fost la ei colegul meu, deci nu eu personal. Masina a fost buna, clientul a luat-o, iar oamenii m-au sunat sa multumeasca pentru vizita.
Deci all good. 
.____________________________________________

8 / 10  Autonom Autorulate – OTOPENI  

Update 2020: Langa Primus auto – reprezentanta Volvo si Sixt New Kopel – dealer auto sh – este Autonom Autorulate. Masinile provin din flotele lor in general, dar cred ca mai iau si din alte parti. Sunt masini de la inchirieri pe termen lung sau pe termen scurt. Unele sunt de nota 9 altele de 7, dar nu am gasit ceva mai jos pana acum. Oamenii sunt de treaba, serviciile sunt medii, deci per total ei primesc o nota ok.

Plusuri: masini cu km reali, poti face drive test
Minusuri: nu au un elevator,

_________________________________________________________________

.

10 / 10  VW T5 Automobile – Chichis, jud Covasna
Last update 2018

https://vwt5automobile.autovit.ro/
Omul este specializat pe T5-uri. Are o retea de dealeri VW din Germania care atunci cand au VWuri din acestea ii trimit prima data lui un mail. 42 de dealeri a strans in reteaua lui. Si masinile ajung intai la el, apoi la piata germana. Foarte tare. Am cumparat de la el un VW T5 second hand foarte bun, cu km reali. Omul a fost foarrrrteeee de treaba. 
Plusuri: Omul este un fair, de treaba, bine intentionat. Masinile foarte bune. Reale. Ai si o mica rampa sa te uiti pe dedesupt, poti face drive test. Ce vrei mai mult?
Minusuri: nu prea.

_________________________________________________________________

.

7/ 10  Nurvil Rm. Valcea

https://www.dasweltauto.ro/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=DasWelt_Auto&gclid=CjwKCAiA6seQBhAfEiwAvPqu1_bGJVpxiIccGhAcS0hmUtB-_h9XkJKsD3nP9EmBEfggRVKLJ-aXahoCefUQAvD_BwE 

Am fost la ei de multiple ori.
Maisnile au fost bune, insa oamenii de acolo nu au fost prea prietenosi.
In primul rand m-au presat, spundandu-mi ca ei nu au timp de mine – va povestesc ca nu am fost sa verific masini ieftine, ci peste 25.000 EUR second hand.
In al doilea rand, ultima data, la o Skoda Kodiaq mi-au fost cerute sume de bani, spaga – ca sa spun direct, pentru ca ei, vanzatorii, sa imi arate istoricul masinii.
M-am enervat, am spus ca eu nu platesc spagi, apoi ei m-au batjocorit.

Sper ca va dati seama cum m-am simtit.
Le-am spus si eu in schimb: daca as inregistra conversatia si as difuza conversatia – oare cum s-ar simti actionarii companiei cand ar auzi, cuvant cu cuvant inregistrarea audio in care ei solicita spaga, direct, patand astfel reputatia companiei.

Plusuri: Masini bune, dar scumpe.
Minusuri: vanzatori grabiti, misirupisiti si aroganti. 

_________________________________________________________________

6.5/ 10  Carshub Cars Hub Bucuresti 

https://carshub.autovit.ro/Update 2022
Prima masina vazuta la ei: Skoda superb 2.0 benzina 280 cpcu: airbaguri inlocuite, revopsita cu chit, parte din fata inlocuita si … scumpa ca naiba.
Anuntul? Impecabil.

Bine – erau si la inceput. Vanzatorii super nepriceputi, nu cred ca a fost ceva intentionat. Insa este ce este.

_________________________________________________________________

9.5 /10 Arisari Auto Concept  – Pitesti

https://arisariauto.autovit.ro/

http://www.arisari.ro/

https://www.facebook.com/ArisariAuto/

Update 2020: Anul asta am mai cumparat de la ei masini foarte bune, in pandemie. Well done
Nu credeam ca o sa ajung sa acord o nota asa de mare unui dealer din Pitesti. E o curte mare acolo, multi dealeri.
Am fost sa vad o masina si mi-a placut totul – omul, onestitatea, prezentarea, a acceptat testarea, masina a fost buna, cu km reali. Nu a incercat sa “mi-o bage pe gat”. Super profi. 
Plusuri: Masinile au kilometri reali, sunt bune, servicii excelente. Odata omul chiar a venit la Bucuresti cu masina, ca sa economiseasca bani pentru potentialul client care ma trimisese sa o vad. Well done!
Minusuri: Erau ceva mai multe zgarieturi pe masina decat in poze, dar asta este ceva minor pana la urma. 

_________________________________________________________________

4 /10 Auto Crismar Trans – Bucuresti

https://autocrismartrans.autovit.ro/

Update 2022: Am fost sa vedem un Golf in targul din Vitan. Vanzatorul nu a dorit sa ne lasa sa conducem masina spunand ca nu are asigurare. Nu-i bai – am condus masina in autovit.
Clientului nostru i-a spus insa ca noi nu am vrut sa conducem masina.
Si uite asa ne-am trezit cu un review in care suntem facuti mincinosi datorita minciunii altuia.
Bine – cine umbla azi cu-n ou maine va fura un …

Update 2020: Dealerul acesta este destul de ok, dar explic imediat nota mai mica.
Am fost la ei sa vad un Opel Insignia destul de bun, totul ok, acte in ordine. Doar ca pe mine clientul m-a trimis sa o verific, am facut raportul in timp util, insa vanzatorul a dat masina pentru 100 EUR in plus la pret. In fond e marfa lui, are voie sa vanda cui vrea si cum vrea, insa daca esti un dealer parca nu prea e ok sa faci asta. Adica cauzezi clientului niste cheltuielil, apoi nu ii mai vinzi masina.Totodata cu dealerul m-am vazut in parcare la Kaufland. Nu am fost la prima pornire, si parca nu e ok pentru un dealer sa nu aibe sediu, parc auto. Nu ai peste cine sa te duci, ce sa faci.

Plusuri: Masinile au kilometri reali, sunt bune, acte ok, omul de treaba si foarte transparent. 
Minusuri: cele enumerate mai sus. Eu am sperante ca ei vor imbunatati calitatea serviciilor, chiar par ok.  

_________________________________________________________________

8.5 /10 Auto Clasic Avangaj Pitesti

https://autoclassic.autovit.ro/

https://www.facebook.com/pages/category/Motor-Vehicle-Company/Auto-Classic-Avantaj-1765533026851305/

Update 2020: Am fost sa vad o singura masina la ei, foarte buna. Si ieftina. Mi-a placut tare mult. Un Golf 7. 
Plusuri: Masina buna, servicii de calitate, omul de treaba
Minusuri: oferta mica, curte mica, fara elevator.

_________________________________________________________________

8.5 /10 Cars dealer – Otopeni  

https://carsdealer.autovit.ro/

Recent am fost sa vad o masina la ei, mi-a placut. Au sediul in curte cu Haff.ro – cei care inchiriaza camper vans.
Omul a fost ok, masina era buna – mi-a placut ca am fost pus in tema cu revopsirile, micile daune, necesarul de reparatii. Adica a fost ceva corect. Well done. 
Plusuri: Masina avea km reali.  
Minusuri: Masina nu era fix ca in poze. 
 _________________________________________________________________

 7 / 10 Global Cars Market (zona Militari)
Last update 2020

E un tip, importa masina de 20 de ani si si-a facut o firma. Am vazut la el o masina cu 329.000 km. ne-dati inapoi. De-a lungul timpului am vazut si alte masini, toate pe bune. 
Plusuri:
+ omul de treaba treabă
+ preturi bune.
+ au fost foarte trasparenti cu mine pe tot procesul
Minusuri:
– cumperi masina din benzinarie, de pe strada, adica nu e un loc fix.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

6.5 / 10 Auto De sau AutoDe (soeaua de centura zona de nord)

Update 2022: oamenii au ramas foarte primitori, foarte de treaba. Masinile lor sunt in general mai vechi, mai au nevoie de piese inlocuite, intretineri. Dar sunt si mai ieftine.

Auzisem tot felul de puncte de vedere despre ei, unii clienti de-ai lor chiar mi-au scris despre nemultumirile lor cu privire la masinile cumparate de la ei.
Cand am ajuns acolo oamenii au fost super de treaba, mi-au furnizat toate informatiile necesare si nu au ascuns nimic. Din pacate am vazut o masina pe care o aveau in consignatie, nu era a lor, avea km reali, insa mergea prost – in sensul ca iti pune viata in pericol de prost. Nu cred ca au investigat masina prea mult inainte sa o afiseze la ei in parc – cumva sunt scuzati. Dar pe de alta parte un incepator ar fi scuzat. Unul care este in domeniul auto dar nu verifica (nu din rea intentie) nu prea este scuzat.
Plusuri:

+ Oameni de treabă,
+ preturi bune.
+ au fost foarte trasparenti cu mine pe tot procesul
+ au primit feedback-ul foarte bine.
Minusuri:
– masina cu probleme destul de grave pe partea de suspensie
– nu au verificat atent masina inainte de punere la vanzare in parcul lor
– in gneral au masini mai uzate, vechi, cu diverse probleme. 
__________________________________________________________________________________

 9 / 10 Car Agency (zona Pipera)

Ei sunt o agentie de intermedieri dar au si masinile lor. In general gasesti la ei masini mai “deosebite” – fie estetic, fie prin prelucrarea interioara, fie prin cai putere. Masini mai rare.
Am fost la ei sa vad un Audi A6, mai scump decat media pietei, insa foarte bun.
Ce sa zic: oamenii au fost super de treaba, s-au purtat fain, masina buna. 

Plusuri:
+ Oameni de treabă,
+ mașini bune
+ serviciile au fost excelente
Minusuri:
– preturi putin cam mari
– nu ai unde parca – ei au sediul la strada si zona este aglomerata, nu exista o locatie ingradita. Cumva vezi masinile la strada. 
– este mai greu sa programezi o “vizita” pentru ca ei trebuie sa sune proprietarul sa va intalniti.
__________________________________________________________________________________

 7 / 10 Roadhill Automotive – Parcare Decathlon Pallady

Ei sunt o reprezentanță Ford mai mică și vând mașini SH cumpărate de la firme de leasing, în general. Am fost să văd un Ford Focus. Reprezentantul a fost de treabă, însă mașina avea mici defecte: nu se alineau bine componentele, deoarece fuseseră revopsite si montate prost.  Totodată, mașina avea o uzură mai mare decât era normal pentru un număr așa mic de kilometri. Prețul a fost ok, iar conditiile de testare au fost bune, în parcare la Decathlon, apoi pe Theodor Pallady.
Alta masina: O Toyota Auris cu o evidenta problema la pornire. Omul de acolo imi tot repeta ca “din punctul lui de vedere masina este foarte buna si oricum se vinde”. Va zic ca m-a enervat atitudinea asta, in conditiile in care problema nu este mare, dar este evidenta. Cand am interbat de garantie pe piesa aceea mi s-a spus ca nu ofera.
Plusuri: Oameni de treabă, mașina relativ bune, cu mici defecte, prețul bun.
Minusuri: In general masinile au tot felul de defecte. Unele evidente – daca stii unde sa te uiti, altele ascunse  – si trebuie sa le descoperi. 
__________________________________________________________________________________

7 / 10 Capital Grup Auto – Giulesti

Ei au un service, iar acolo mai sunt și alte companii. Din când în când, vând tot felul de mașini. Acum câțiva ani am fost la ei sa vedem un Opel Insignia care a avut accident. Omul a fost corect și ne-a spus la telefon că mașina a fost lovită. Am apreciat asta. În 2017, am cumparat pentru cineva un Ford Mondeo 2.2 Diesel de la ei. Mașina era foarte bună.
In 2018 am cumparat 2 masini, ambele avariate, dar la preturi bune. In ambele cazuri cei de acolo au spus din start ce au avut masinile, cum au reparat, si au pus la dispozitia mea elevatorul lor, testerul lor.
Plusuri:
+ Omul de treabă, onest,
+ mașinile fără avarii ascunse (prin “ascunse” inteleg ca nu sunt ferite ci sunt la vedere)
+ o foarte buna transparenta
+ ai un elevator pe care il poti folosi gratis ca sa testezi masinia
.
Minusuri:
– unele masini de la ei au fost lovite si reparate
– curtea este plina de gropi si balti, dar am inteles ca se vor muta in curand. 

__________________________________________________________________________________

7 / 10 ABC Automobile (Bucuresti – Ghencea)  

Eugen este ownerul, el locuieste in Ghencea si are o curte mare. Acolo tine si masinile. Intr-un fel este bine – pentru ca daca ai o problema stii unde il gasesti. Totodata cu timpul castigat din faptul ca “lucreaza de acasa” are servicii super. Intr-o saptamana am cumparat deja 2 masini de la el. Este specializat pe VW, Skoda, Ford, Opel… cam din gama asta.
Plusuri: Ambele masini au km reali, fara accidente, cu istoric, una din ele avea deja RARul facut. Servicii super: simti ca omul nu doar ca vrea sa iti vanda o masina, ci si sa te ajute sa mergi cu ea cat mai repede. In plus  – e genul e om care rezolva lucrurile repede, daca se poate ACUM.
Minusuri: Nu au fost cele mai ieftine masini de pe piata, dar nu asta cautam oricum. Test drive-ul a fost greu de organizat pentru ambele masini, neavand numere rosii – adica trebuie sa mergi acolo de mai multe ori, pierzi mult timp.
Totodata pentru fiecare stampila pe o factura trebuie sa platesti 150 RON, lucru pe care cumparatorul nu il stie de la bun inceput. Not very fair.

__________________________________________________________________________________

9.5 / 10 Tratos Auto (Zona Berceni)
Last update 2019

In 2018 am fost sa verific o masina de la ei (Skoda Superb 2014) si a fost foarte buna, oamenii super de treaba, masina a fost fix ca in anunt, am avut unde sa o testez, locatia a fost accesibila, actele in regula, pretul decent. Nimic de comentat.
Plusuri: numai lucruri bune
Minusuuri: nimic de obiectat.
Well done, well done!

__________________________________________________________________________________

9.5 / 10 MT Premium Dealer (Zona Baneasa)
Last update 2019 

In 2018 am fost sa verific o masina de la ei  (Ford Mondeo 2015) si a fost foarte buna, oamenii super de treaba, masina a fost fix ca in anunt, am avut unde sa o testez, locatia a fost accesibila, actele in regula, pretul decent. Nimic de comentat.IN plus omul ne-a spus ce a schimbat, ce trebuie schimbat. Practic munca a fost foarte usoara si placuta.
Plusuri: numai lucruri bune
Minusuuri: nimic de obiectat.
Well done, well done!

__________________________________________________________________________________

8 / 10 Madison Operational (Zona Baneasa)

Update 2022: Mergem des la ei, in principiu o parte dintre masini se cumpara, altele nu. Insa nu tot timpul clientul nostru are intaietate, chiar daca discuta cu ei.

Update 2020: Mai multe masini bune decat masini care nu sunt bune. In general calitatea este decenta.

Update 2019: Unele masini sunt bune, altele nu sunt foarte bine, iar altele sunt destul de proaste.
2017: Cred ca sunt la a 5-a masina verificata la ei. Toate au fost foarte bune, in general clientii nostri au cumparat masini de la ei. Oamenii super de treaba, masina a fost fix ca in anunt, am avut unde sa o testez, locatia a fost accesibila, actele in regula, pretul decent, ba chiar am avut o negociere “fructuasa”.
Plusuri: numai lucruri bune. Pe langa astea am facut singur drive testul, fara sa fiu stresat ca “proprietarul” este cu mine in masina si nu ma lasa sa accelerez, sau sa franez prea brusc ca “se strica masina”.
Minusuuri: nimic de obiectat cu privire la masina, insa s-au miscat cam greu cu actele. Well done, well done!
https://www.youtube.com/watch?v=FuoWLGZvhGs
Mazda rosie este cumparata de la ei.

__________________________________________________________________________________

4 / 10 Autotehnica Fleet Services (Otopeni)

Treaba cu Autotehnica Fleet Services este putin mai “groasa”. Ei au un fel de “Stock Center” – masinile lor cele mai bune, pe care le gasiti pe site. Grosul masinilor second hand ei le vand la pachet catre samsari si catre dealeri.
Autotehnica fac revizii pe zgarciala, adica fie le fac rar, foarte rar, fie pun cele mai ieftine peise sau uleiuri. Am verificat deja vreu 10 Opeluri de la ei, masini ajunse la diferiti dealeri. Masinile erau din 2014, 2015. Toate cu motoare cu depuneri groase.Pe langa asta am fost acum vreo cativa ani sa vad un Land Rover la ei. Era lovit, era la un pret foarte mare. Oamenii au fost fair si mi-au spus ce e cu masina respectiva.
Plusuri: nu prea stiu ce sa spun
Minusuri: judecati voi
Exemplu de masina prost intretinuta de la ei
Exemplu de masina cu dauna ascunsa vanduta catre un dealer, achizitonata tot de la ei.
_________________________________________________________________________

4 / 10 Incars Top Logistic

Treaba cu Incars Top Logistisc este urmatoarea. In opinia mea, ca vlogger, cred ca mentalitatea lor este de anii 90 in targurile auto. Nu de anul 2022.
Am avut 2 interactiuni  proaste cu ei si nu ne mai dormi asa ceva.
Masini vechi, nepornite de ceva vreme, cu multiple defectiuni. Iei masina de 6000 EUR, mai bagi 1500 EUR in ea. Atitudine “daca vrei noua ia-ti din reprezentanta”.  Oamenii sunt negociatori foarte buni.

https://masinapotrivita.com/2022/02/20/experientele-proaste-dealer-de-masini-second-hand-incars-top-logistic/

Plusuri: au permis verificarea

Minusuri: atutudine necooperanta  fata de noi, atitudine de “pacalit clientul” fata de client, nu ai posibilitatea de numere rosii ca sa testezi masina, nu o poti duce la service.
Bravo!
________________________________________________________________________

6 / 10 Folly Auto (Bucuresti SUD)

Update 2022: nu am mai mers demult pe la ei. Ne-a trimis cineva un Golf vandut de ei in anunt masina avand cu vreo 20k km mai putin decat pe bord.

Daca dati search pe blolg aici dupa “Staer” o sa gasiti povestea lor 🙂
Treaba este ca acum sunt Folly Auto, un SRL-D infiintat anul trecut. Deci este un bun update.
Nu chiar buna este din nou atitudinea lor (cu toate ca trebuie sa admit ca sunt mai ok ca in trecut). Am fost sa vad la ei un Range Rover Sport iar la verificarea mea am vazut pe bord 268.000 km. In anunt erau 237.000 km. Masina avea si un far schimbat, ceva revopsiri, dar nimic grav. Nu am putut iesi cu ea in trafic pentru ca nu avea numere rosii.
Treaba este ca ei nu au dat km inapoi, dar cineva din alta localitate m-a platit sa merg sa vad masina cand in anunt era trecuti vreo 205.000 km. Omul a vorbit cu ei la telefon si au confirmat km. FIX cand eram eu la ei au modificat la 237.000 km in anunt. Clientul meu de Go To Target s-a suparat pe ei si nu a cumparat masina. A dat aiurea si bani pe o verificare. Judecati voi daca este corect sau nu este corect.

Plusuri: Au facut imbunatatiri fata de trecut.
Minusuri: Not very fair Folly, not very fair!
_________________________________________________________________________

7 / 10 Gerald Auto (zona Dristor)

In 2011 am cunoscut un tip cu un service, Aurica de la Silena Auto. Mi-a placut de el si am tinut legatura. Silena au devenit “mecanicul meu” si acolo merg cu masinile mele sa fac revizii.
Aurica sau Aurel are si “boala” sa importe masini, sa le puna la punct si sa le vanda in pierdere 🙂
Cand spun “sa le puna la punct” ma refer la faptul ca le pune cauciucuri noi, schimba discurile si placutele, le curata, le ingrijeste si le pupa inainte de culcare.
Am si verificat masini la el, nestiind ca el e vanzatorul, si fiind surprins la fata locului.
Plusuri: Masinile sunt bune, preturile sunt bune si e fain ca odata ce le cumperi nu mai trebuie sa te duci altundeva la service pentru lucrari de intretinere.
Minusuri: ?
_________________________________________________________________________

8 / 10 INOV AUTO  Bucuresti
Last update 2019

Ei sunt putin atipici. Si inovatori. Si sunt singurii vanzatori auto second hand din Romania cu canal pe youtube. Well done! Asta arata si gradul de seriozitate cumva.
Am fost mai demult la ei sa vad 2 masini aflate in consignatie. Una prin Pipera, alta prin zona Nerva Traian. Imi amintesc doar ca masina din zona Traian, un Golf GTI din 2008 arata bine, era ok in general, dar putin cam zgariat si cam revopsit. Vanzatorul (care era persoana fizica) a fost de treaba.
Plusuri: Masina destul de ok, omul ok, oamenii de la InovAuto ok.
Minusuri: Te intalnesti pe strada sa vezi o masina e la un dealer inovator cu canal pe youtube. Not so profi.
_________________________________________________________________

8 / 10 SKY MOTORS (Soseaua Pipera langa Oracle) Bucuresti  

Am fost sa vad la ei un Land Rover Range Rover Evoque si interactiunea a fost buna. Singurul minus este ca ei descriau masina ca “impecabila” pe site dar in realitate avea multe indoituri de la grindina. Sigur ca se poate rezolva, dar nu era rezolvat.
Am apreciat un lucru: noi am ajuns la ora stabilita, dar ei nu – pentru ca a intervenit ceva. Asa ca au trimis un baiat de-al lor pe bicicleta sa vina sa ne arate masina. Omul a ajuns repede si a avut un comportament foarte profi. Chiar mi-a placut.
Plusuri: Masina destul de ok, omul parea integru si dedicat.
Minusuri: Masina nu era ca in descriere “impecabila”. totodata nu am avut unde sa o testam pe drumuri publice, ci doar in incinta unei curti in semi-constructie.
O vizita la ei a fost asta:

_________________________________________________________________

6 / 10 ZEV AUTOMOBILE (zona centru in Bucuresti)  

Am interactionat cu ei vara asta (2017) si in principiu am vazut o masina ok. Un Ford Fiesta. Treaba este ca masina era revopsita, dar nu avea accidente, deci no big deal. Avea km reali, arata foarte bine, insa avea o problema: nu puteam conecta mufa pentru testerul meu din cauza ca mufa masinii era arsa. Reprezentantul Zev nu si-a dat interesul prea mult sa ma ajute, ba eu am incercat sa repar masina lui. Cu toate ca nu e o pacaleala sau asa ceva, mi se pare neprofesionist.
Totodata ne-am intalnit pe o straduta din Bucuresti si am mes cu masina putin prin trafic. Nu prea profesionist.
Plusuri: Masina destul de ok, omul parea integru.
Minusuri: Nu mi-a inspirat profesionalism (nu doar ca nu mi-a inspirat, lipsea cu desavarsire), omul a parut mai mult interesat de ce fac eu decat de buna functionare a masinii lui.
_________________________________________________________________

9 / 10 EFFICIENT MOTORS (Cumva tot CarOutlet si Automobile AMS) Colentina, Pantelimon
Last update Jun 2019

Practic sunt tot oamenii de la Caroutlet Colentina si Automobile AMS. In principiu sunt ok. Ce este mai fain fata de Caroutlet si Automobile AMS este ca daca cumva mergi sa vezi o masina in Pantelimon ai o sosea dreapta si putin circulata, unde poti testa masina.
Plusuri: Ca la ceilalti doi, + ai unde testa masina mult mai bine.
Minusuri: ca la ceilalti doi.
_________________________________________________________________

9 / 10  Lazar Auto SRL   

0724.205.455 si 0722.459.944
Am fost sa vad o Skoda Octavia la ei. Sunt 2 soti: am vorbit cu sotul, dar sotia mi-a aratat masina. M-a luat dur – ca de ce fac poze la masina ei, sa ma legitimez. Eu am fost politicos, dar apoi mai putin 🙂 Pana la urma ne-am calmat si a fost ok.
Plusuri: Masina a fost buna, actele ok, fara manarii, fara accidente, pret ok.
Minusuri: Atitudinea unui vanzator auto, firma, ar trebui sa fie mult mai buna. Altfel – care este diferenta dintre ei si un samsar low level? Totodata nu am putut testa masina decat in parcare.
Update: am mai fost sa vad o masina la ei, totul a fost foarte ok, asa ca o sa le cresc nota de la 7 la 9.
_________________________________________________________________

8.5 / 10  Weltklasse Automobile WKauto (Soseaua Fundeni & Auchan Berceni)    

Pe piata auto din Bucuresti a crescut usor usor un dealer cu masini de “clasa mondiala”. A inceput in Fundeni, apoi de 3 luni este si in parcare Auchan Berceni. Din cate stiu este primul dealer non-reprezentanta care are puncte de lucru. Am vazut un Opel dragut, cam scump, putin cam revopsit cu mici defecte. Insa in general ok.
Plusuri: omul a fost amabil, masina era ok, km erau ok. am putut sa testez masina in conditii ok.
Minusuri: nu am vazut actele, pentru ca se vad “doar la vanzare”, si poti cumpara doar in leasing.
__________________________________________________

4 / 10  Weltklasse Automobile Wkauto (Carrefour Militari)
Last update 2017   


Update 2022: a fost un articol pe youtube – reportaj facut de Pro TV asupra caruia am comentat si eu. Nu apare dealerul in clip, dar despre ei e vorba https://www.youtube.com/watch?v=gDI7g4yPIks&t=160s

Ma mir si eu: cum poate un vanzator cu puncte de lucru sa aiba oameni de treaba intr-o locatie si oameni de-a dreptul agresivi in alta locatie?
Povestea pe scurt: un client de-al meu m-a trims sa vad un Peugeot Expert si m-a intampinat o doamna, Diana Trandafir. Printre altele si-a batut joc de mine si mi-a ingreunat foarte mult procesul de evaluare prin tot felul de remarci. Pe de alta parte povestea cu pririve la masina nu s-a potrivit deloc – ba spunea ceva, ba altceva. Minciuni au fost pana si cu actele masinii, care ba erau la ei, ba erau in alta parte.
Desigur ca nici masina nu era intacta – avea tot felul de revopsiri si accidente. Cu chiu cu vai m-a lasat sa testez masina in curtea Carrefour. Ce sa spun: bravo Diana – continua sa iti insulti clientii si sa te porti asa – poate vei obtine o promovare.

Plusuri: –
Minusuri: Daca va simtiti prea bine intr-o zi si nu va insulta nimeni… stiti unde o gasiti pe Diana!
__________________________________________

8 / 10  G&C IMPORT EXPORT (Autostrada Pitesti)

Update 2022: Oamenii s-au mutat la iesirea inspre autostrada Pitesti. Au imbunatatit conditiile, show-room-ul si s-au descotorisit de unii samsari cu care mai lucrau in trecut. Well done.
Am fost sa vedem masini la ei, au fost bune.
Am intalnit si cazuri in care verificarile lor inainte de achizitie SAU masini aflate in consignatie nu au fost prea bune.

Update 2020: am mai cumparat masini de la ei si anul asta, fiecare cu plusuri si minusuri. Au fost si masini pe care le-am vazut si erau prea scumpe, sau aveau defecte prea mari, dar au fost si masini care au fost cumparate, chiar cu defectele respective – evident: non vitale.
Curtea este in continuare mica, exista insa posibilitatea de a ridica masina pe elevator.la un service partener din apropiere. In continuare anunturile sunt scrise prost, sau cu greseli intentionate – “distributie schimbata”, “cauciucuri noi” si in continuare km in anunt sunt mai putiini decat km din bord.
Oamenii sunt in general politicosi si serviabili.

Update 2019: Fiecare masina are km mai putin in anunt, optiuni mai multe, an mai bun. Lucrul asta nu este corect fata de cumparatori.
n Bucurestii Noi sunt multi “importatori de masini” si o parte dintre ei s-au grupat. Au facut un “smart move”. Fostii baieti s-au mutat altundeva iar curtea a fost amenajata mai bine si mai frumos de catre noii locatari. All in all serviciile parca sunt mai bune, insa sunt locuri unde pot fi imbunatatite.
De cand sunt ei aici am fost sa vad 3 masini. La telefon li s-a spus clientilor mei ca masinile pot fi conduse, dar cand am ajuns eu acolo nu puteau fi conduse.
– un Opel avea numerele provizorii expirate.
– un Audi avea o problema la motor si oamenii au preferat sa nu ma lase sa merg cu el, ca sa nu se strice. Fair.
– un Lexus – era ok si l-am putut conduce https://www.youtube.com/watch?v=3qR4f7scinI&t=308s
Toate masinile au diferite problemute. Dar de obice nu a fost ceva grav.
Plusuri: curtea este curata, oamenii sunt de treaba, masinile fara accident. Actele erau ok, fara fraude pe partea de TVA. E tare chestia asta.
Minusuri: Unele masini nu aveau numere rosii in trecut, ultimele dati se pare ca erau scoase. Deci s-au facut imbunatatiri.

__________________________________________

1 / 10  EVEREST LEASING  (sunt de fapt fostii AUTO EXPERT LOGISTIC, dar si-au schimbat numele)   

August 2017: Stiri din lumea auto second hand: Fostul Autoexpert Logistic, despre care am scris eu un articol interesant pe blog Teapa cu Ford Focus de la dealer si-a schimbat numele in Everest Leasing. Cred, presupun ca articolul a ajutat la asta dar si review-urile de pe google postate de voi. A ajuns cu ratingul la 1.4 din 5 iar Google l-a incadrat la “Scam alert”. Well done!
Pot spune doar ca sunt la a patra schimbare de nume (Opel Autorom, Opel Eurocar, Autoexpert Logistic). Cum se spune la noi: lupul isi schimba blana, dar naravul ba.
Plusuri:nu
Minusuri: cam tot
P.S. Am scris despre ei fara sa fi vazut o masina. Au acelasi numar de telefon. Daca cumva ajugeti la ei si vi se pare ca sunt totusi de treaba am rugamintea sa imi spuneti.
__________________________________________

3 / 10  AGT Dinamic Trans SRL

Noiembrie 2020: Colegul meu (nu eu) a fost sa verifice o masina la ei. Pe carvertical masina avea o dauna raportata de 30.000 – 40.000 EUR in Germania. OK. Asta se poate repara si cu 15.000 EUR. Pentru un Golf  1.6 din 2016 chiar e dauna totala.
Spre deosebire de alti “priceputi ai youtube”, tot felul de “influenceri” si alti copii noi chiar verificam masinile. Si de data asta Carvertical a avut dreptate. Era dauna totala, reparata prost, mastic peste tot si … atentie … spuma. Da – spuna de termopane. Bravo baieti!.
Plusuri:nu
Minusuri: cam tot
__________________________________________

9 / 10  EXCLUSIV AUTO (Alba Iulia)  

Iulie 2017: am strabatut drumul pana la Alba Iulia ca sa vad un Mitshbishi Outlander la oamenii astia. Vanzatorul a fost cam ferm sau arogant la inceput, dar apoi, s-a calmat si a fost super. Masina era ca in anunt, mi-a spus defectele din start, a existat posibilitatea de drive test, actele ok, TVA in regula. Pur si simplu ireprosabil. Cred ca toti dealerii de masini second hand din tara pot invata de la omul asta!
Plusuri:Totul super!
Minusuri: Un mic minus: atitudinea de la inceput, dar in principiu s-a schimbat si aceea 🙂
__________________________________________

8.5 / 10  AUTO CONCEPT (Aeroport Otopeni) 

Mai 2017: am fost la ei  sa vad un VW Golf si mi-a placut de ei, de masina, de tot. Fiind de la leasing operational era greu de determinat fix cine a condus-o, dar clientul meu a avut rabdarea sa faca sapaturi si a determinat ca a avut mai multi soferi, dintre care ultimul era o doamna. All in all masina era buna dar nu impecabila.
Plusuri: Omul de treaba, preturi putin ridicate, masina in stare buna, am avut unde sa o testam.
Minusuri: Locul este putin departe de oras si se ajunge destul de intortocheat la ei.
__________________________________________

7.5 / 10  AUTO HOLD (Galati) 

Iunie 2017: am fost la Galati sa vad un Ford Fiesta si mi-a placut de omul de acolo. Are o curte cu multe masini. A fost fair, putin suspect ca am testat riguros masina lui, insa overall a fost de treaba.
Masina in sine era buna, fara ascunzisuri. Bulevardul Basarabia.
Plusuri: Omul de treaba, este vechi pe piata, preturi decente, masini bune.
Minusuri: Nu poti testa masina in trafic, masinile nu au numere de probe sau numere rosii, deci daca chiar vrei sa cumperi o masina este putin dificil, trebuie sa astepti.
__________________________________________

7 / 10  RAVI CENTRAL STORE (DEALER AUTO RULATE)

Oamenii sunt super de treaba – un sot si o sotie – si au in general masini bune, decente si corecte. Nu sunt impecabile, dar ei nici nu pretind asta. Sunt FIX la intreare FAUR pe Bulevardul Basarabia.
Plusuri: M-au lasat sa ma uit la masina, sa o testez singur (mi-a placut asta), au raspuns la intrebari. Masina era decenta, buna, mergea bine, era ca in anunt. Good job!
Minusuri: Nu prea imi vin in cap minusuri. Cred ca 9/10 este o nota decenta pentru inceput. 10/10 au Auto Geist iar Ravi sunt sub ei.
Update 2018: in ultima vreme au cumparat multe masini de la Autotehnica Fleet Services. Unele cu daune ascunse de catre furnizorul lor. Totusi – fiind un parc auto vechi ne-am fi asteptat sa verifice masinile inainte de cumparare, nu sa descoperim noi daunele.
__________________________________________

??? / 10  EUROLEASING EURO LEASING (Splaiul Unirii )  

Ei sunt fostii Ravi Central Store de mai sus.
Inca nu am fost la ei sa vad ce masini au.
Plusuri:
Minusuri
____________________________________________________________

0 / 10  HIGH CLASS AUTO (Cluj)  

Da- a fost o tzeapa – am mers la Cluj sa vad o masina si s-a dovedit a fi o masina mincinoasa. .
Plusuri: Am putut sa conduc masina, omul m-a lasat sa o testez, a avut rabdare. Masina accelera bine.
Minusuri: Masina era o pacaleala, detaliile anuntului erau diferite de realitate, masina nu era ca noua
UPDATE 2017: in aproape 6 ani de MasinaPotrivita nu am primit inca amenintari, telefoane de la samsari sau dealeri neseriosi. Pana acum, pana la ei. Dintre toti oamenii cu care am interactionat pana acum astia sunt primii pe lista de ne-recomandare. Aboslut de evitat!
__________________________________________

8.5 / 10  Auto Flux Autoflux (Cluj)   

Am fost la ei sa verific o Skoda Superb chiar superba.
Oamenii au fost super de treaba, masina foarte buna
Plusuri:
+ oameni prietenosi si serviabili
+ masina buna
+ numere rosii “probe”
+ TVA pe bune
Minusuri
– preturi mari in general

– lipeste un elevator

8 / 10  TOR SMART TRADE/ TST rulate (Soseaua Chitila 196)  

Update 2022: am mai tot fost la ei sa verificam masini. Multe ok, unele cu defecte.

Update 2020: Pana anul trecut calitatea masinilor si a serviciilor a fost foarte buna. Acum se pare ca a decazut putin, dar in continuare este decenta. Din cand in cand am gasit masini cu probleme la ei – de unele stiau, de altele nu stiau. Mi-a placut ca oamenii au fost foarte amabili si au trimis masinile respective in reprezentanta pentru remedieri. Unele chiar le-am cumparat apoi.

Preturile au crescut la ei iar marjele de negocieri au devenit mai mici.Ok – deci tipul de la Tor este foarte de treaba. Mi-a spus ca ma cunoaste, ca stie ce fac si ca masina la care intentionez sa vin este revopsita. Stie ca sunt pretentios, ca sunt foarte bun pe ce fac si … mai bine sa nu vin.  Era vorba despre un Golf 7, vazut in decembrie 2016.
Cand am ajuns acolo omul a fost super de treaba, m-a lasat sa testez masina, ba chiar mi-a atras antentia asupra unor mici defecte pe care inca nu le vazusem. Este un business bun, omul de treaba, cinstit. TOR astia sunt printre putinii din Romania care importa masini din alte tari si factureaza CONFORM LEGII cu TVA 20%. Fara manarii, fara “greseli contabile”. Curat. Am apreciat asta.
Plusuri:
+ Masini bune in general
+ TVA cinstit
+ posibilitate de drive test
+ oamenii de treaba, serviabili si atenti.
Minusuri:
– in particular: nu toate sunt bune sau de cumparat
– unele au preturi cam mari, nu prea exista loc de negocieri peste 500 EUR.
– din cand in cand apar defectiuni la masinile verificate de noi, neverificate si de ei.
– nu exista elevator
__________________________________________

8/ 10   TOPLAC (Militari, B-dul Timisoara mai departe 🙂 

Am vazut un VW Golf pus la vanzare de omul care se ocupa de masini SH. Masina unui coleg de-a lui. Top Lac sunt un service specializat pe vopsiri.
Omul a intarziat si cand a ajuns la masina si-a cerut scuze. (Ai auzit AUGSBURG?) Omul foarte de treaba, masina foarte buna. Totul ok.
Plusuri: Masina buna, ca in poze,  omul ok, km reali
Minusuri: Oferta de masini cam mica, preturi cam mari. Nu am putut cumpara masina pentru ca pretul a ramas prea mare.

Inca ceva: Pe cei de la TOPLAC ii stiu de la niste cursuri la care am fost impreuna, mergem si la Business Breakfast impreuna. “100 de afaceri etice care sa schimbe Bucurestiul100 de afaceri etice care sa schimbe Bucurestiul” organizat de  Lead Impact. Daca aveti chef sa veniti  pot spune ca e tare fain!

_________________________________________

8/10  de la  5/10   AUGSBURG (Parc Auto Militari)  

https://augsburgparcmilitari.autovit.ro/

Update 2017: am mai fost al ei sa vad o masina. De data asta a fost o experienta placuta. Masina era foarte buna, iar vanzatorul a fost foarte de treaba. Vi-l recomand. Nu stiu ce s-a intamplat de la ultima vizita, insa pare total alt om. Si asta este de bine. Well done.
2016: Am fost sa vad la ei un VW Scirocco, cred ca inca mai este pe site.
Ce sa zic – toata experienta a fost proasta, dar a avut si mici plusuri.
Masina nu pornea (de la baterie), capota motor nu se inchidea bine, rotile erau cu cauciucuri diferite, uzate diferit, era cu ceva mici incidente, dar fara accidente grave. As zice ca masina este de nota 7/10.
Dar, vanzatorul – el a fost de pomina. Jur.
– Ne-a aratat masina si s-a suparat ca o verificam.
– S-a gandit sa faca glumite pe seama noastra. Ok.
– Masina nu pornea asa ca s-a dus sa faca rost de o alta masina, sa vina cu cabluri. Drumul de 15 metri a durat 10 minute pentru ca vorbea la telefon cu altcineva. Masina a pornit si am putut merge cu ea. Asta este un plus.
– Vanzatorul nu stia mare lucru despre masina, insa mi-a spus ce masina si-a cumparat fostul proprietar.
– Mi-a spus  ca daca as fi “evaluator adevarat” as avea o masina mai puternica, apoi mi-a aratat-o pe a lui – Mitsubishi evo 8.
Cand esti samsar la colt de strada inteleg lipsa de respect, lipsa de bun simt. Dar cand esti o firma si ai si sediu – este inacceptabil sa te porti asa.
Plusuri: Am putut merge cu masina in drive test, km reali.
Minusuri:
_________________________________________

8.5 / 10   AUTOMOBILE BC (Automobile Bacau)

Am mers la Bacau la baietii astia ca sa vad o masina, un Audi A4 cu 100.000 km.
M-a intampinat Bartolomeu, business-ownerul de acolo. Afara era frig, dar omul cald. Masina avea tot felul de mici neajunsuri, mai trebuiau bagati banuti in ea, dar era pe bune.
Ceva ce m-a impresionat, pe langa bunavointa si deschiderea lui Bartolomeu – in curte exista o plasa speciala care protejaza masinile de grindina. Pam – Pam. Tare, nu?
Plusuri: omul foarte de treaba, masina ok, acte ok.  Drive test ok. Un maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare plus este faptul ca Automobile Bacau au numere de probe – numere pe care le poti pune pe orice masina care nu are nici numere provizorii, nici numere negre. Foarte tare! Bravo!
Minusuri: Masina nu era fix ca in poze, avea unele neajunsuri.
_________________________________________

8.5 / 10   AUTO INTERNATIONAL (Splaiul Unirii)

https://autointernational.autovit.ro/

Am fost sa vad un Passat 4×4, 170 cp din 2012. Faina masina. A fost mai greu de organizat intalnirea, insa am fost chiar acasa la Business- owner. Fiind obosit de la un drum lung a iesit afara, s-a uitat la mine, mi-a zis ca ma stie, si mi-a dat cheile, actele, tot. Mi-a zis sa il sun cand termin 🙂
Ce sa zic: pentru mine este cazul ideal.
Mi-a placut abordarea, masina, si faptul ca a avut incredere in mine.
Plusuri: omul foarte de treaba, masina ok, acte ok.  Drive test ok.
Minusuri: In anunt scria ca masina are pilot automat, bluetooth si comenzi pe volan. In realitate lipseau cu desavarsire.
______________________________________________________

9 / 10   AUTOMOTIVE BANEASA (Baneasa Business Center) 

https://automotivebaneasa.autovit.ro/
http://automotive.ro/
https://www.facebook.com/Automotive.Ro
La ei am fost acum 2 ani sa vad o un Mitsubishi Outlander de vreo 10.000 EUR si masina a a fost ok. Oamenii putin mirati ca cineva testeaza masini asa de ieftine. In general oamenii au masini scumpe si foarte scump – de genul celor pe care le vedem la Top Gear sau prin alte emisiuni auto. Prezentarea este super. Totul arata foarte bine.
Plusuri: oameni amabili, masini foarte scumpe de lux (Ferarri, Porsche, Bentley… you get the idea). Km reali, loc de negocieri, au pagina de facebook. E bine.
Minusuri: Uneori au masini mai ieftine de vanzare, de la buy-back, si pentru acelea nu isi dau silinta. In fond este de inteles 🙂
__________________________________________________________________

3/10 AGT Dynamic Trans SRL

Am fost la ei sa verificam un VW GOLF 1.6 TDI de 9000 EUR cu dauna totala de peste 30.000 EUR. Ne-am informat cu privire la masina si pe carvertical dar am fost sa o vedem si fizic. Va dati seama ca pentru a repeara o masina care sa fie cumparata, reparata si cu profit… totul in pretul de 9000 EUR… ai nevoie de “scurtaturi”.
Avem poze si tot, voi reveni cu update la articol, insa dauna a fost nasoala, reparata prost…
________________________________________________________________

9/10   SMARTAUTO   (Zona de nord)

Update 2020: oamenii si-au pastrat prestigiul, au nota foarte buna, masinile sunt bune. Dar oferta este mica.
Update 2017: Sediu nou pe Ion Ionescu de la Brad fix inainte de Mega Image. Acolo unde avea Titi Aur pista de incercari inainte sa se mute. Ce sa zic – experienta a fost la fel de faina ca si data trecuta. Well done.
Avea 9 din 10, dar acum m-am gandit serios daca ar fi motive sa nu aiba 10/10. Si nu gasesc.Am ajuns ieri la SmartAuto in zona de nord. Este un baiat de treaba, care vinde masini doar din Romania, cu km putini, cu istoric la reprezentanta. In general masini premium. Audi-ul pe care l-am vazut era cu un motor de 1.8 TFSI @ 120 cp, insa pe site avea 170 cp. Diferenta de putere este mare, insa poate a fost o gresala.
Plusuri: oameni amabili, masini reale, nu mai trebuie sa le inscrii, sa mergi la RAR, fara manarii, preturi bune. Mi-a placut toata interactiunea cu el.
Minusuri: nu prea.
______________________________________________

8/10    6/10 (2017)      8/10 (2016)  SAB Auto (Orasul Otopeni)  

http://sabauto.autovit.ro/
https://www.facebook.com/sabauto.ro – da, au pagina de facebook!

Update 2020: Am tot fost pe la ei si am gasit masini bune si altele nu chiar bune. DAR ce m-a impresionat cel mai mult a fost cand am testat o masina, a fost buna, clientul a cumparat masina si l-a lasat fix dupa 50 km pe autostrada. Dealerul nu a oferit nicio garantie, insa s-a ocupat de masina. A durat mai mult, dar pana intr-un final oamenii l-au ajutat pe client. Am apreciat asta foarte mult.

UPDATE 2018: Sab astia imi dau una rece una calda: iar ultima a fost calda. Am fost sa vad la ei un Mercedes A Class si a fost ok masina, fair, nu impecabila, cam scumpa, dar overall fair. Ce este foarte fain este ca SAB AUTO au facut rost de numere de PROBE. Adica numere din acelea pe care le poti pune pe orice masina. Practic nu mai ai nevoie de numere rosii. Nu stiu cum au facut rost de ele, dar bravo lor!
UPDATE 2017: oamenii s-au mutat in  Otopeni, Gabi – baiatul de care eram eu foarte incantat nu mai lucreaza acolo iar asta se vede in faptul ca a scazut calitatea serviciilor.  De cateva ori am fost la ei sa vad o masina, am sunat inainte, dar cand am ajuns de fapt masina era ba inchiriata, ba era promisa altcuiva. In realitate erau maisni cu ceva probleme, iar oamenii nu au dorit sa le vad. Totodata exista problema numerelor rosii – nu poti face un drive test normal si decent. 
Totodata ca update bun este ca sunt unul dintre foarte foarte putinii dealeri auto cu numere de Probe. Nu stiu cum au facut rost de ele, insa nu au multi numere din astea. Si sunt foarte utile. 

Ce am scris despre ei in 2016: Zilele astea am fost placut surprins de omul de acolo, Gabi – care este la ei cam de un an si ceva. Foarte de treaba, foarte amabil, chill. Am vazut un Passat si un Audi la ei si masinile erau bune, cu tot felul de bubite aferente varstei. Passatul arata mai rau decat in poze, Audi-ul arata bine. Ambele aveau alti km decat in descrierea de pe site, dar in bord nu era umblat. Omul mi-a zis ca a fost o gresala  (2 greseli).

Plusuri: locul arata frumos, birourile sunt frumoase, cu multe geamuri.
Minusuri: In afara de business owner, pe care il stiu de ceva vreme, “baietii” de acolo nu sunt foarte amabili. Trebuie sa te pricepi bine ca sa stii ce cumperi. Masinile vazute de mine aveau alti km fata de anunt.

 _________________________________________

7.5 /10   CLASS AUTOMOTIVE (zona Liberty Mall)  

Am vazut la ei cateva masini cu diverse ocazii cand erau in pe Prelungirea Ghencea. Mi s-au parut ok oamenii si masinile. Doar ca pe masura ce le verificam mai atent tot descopeream “chestii”. Nimic grav. Multe masini sunt luate de la firme de leasing si in special exista un furnizor cu care se inteleg mai bine. Din pacate furnizorul nu are masini foarte bune.
Plusuri: oameni amabili, masini reale, fara manarii, preturi bune.
Minusuri: e bine sa te uiti atent la ce cumperi, multe din masinile lor nu au istoric.
Update 2018: din pacate au un furnizor de masini preferat iar furnizorul respectiv nu prea le ingrijeste. Ei doar le vand mai departe.

 _________________________________________

9 /10   FLO AUTOLEASE   

Update 2020: oamenii super de treaba, au masini bune, servicii bune, locatie buna, numere de probe. Le lipseste un elevator si cam atat. Si o gama mai diversificata de masini – acum au in oferta doar masini scumpe – dar na – fiecare e liber sa se specializeze pe ce vrea.
Plusuri: oameni amabili, masini reale, fara manarii, servicii bune, locatie buna, numere de probe, posibilitate de drive test.
Minusuri: preturi mari – dar na – vrei calitate, trebuie sa platesti CSF, NCSF
 _________________________________________

5 / 10   AUTO SIBIU 

Acum ceva vreme am fost in Sibiu sa vad cateva masini. Am pierdut timp sa vin de la Bucuresti sa vad 2 masini: Insignia si Golf Break. Masini fara accidente, in stare relativ ok. Oamenii au fost de treaba, amabili, dar i-am simtit pusi pe “bijnita”. Golful avea km dati inapoi destul de mult + volanta cu zgomote puternice. Vanzatorul m-a asigurat ca zdruncinatul si zgomotele sunt “din fabrica”, si este normal sa fie asa. Opelul cred ca avea km reali si mergea ok, doar ca existau zgomote puternice de la puntea spate + turbina. Din nou, spre linistea mea sufleteasca omul m-a asigurat ca este ceva normal si sa nu imi fac griji 🙂
Plusuri: oameni amabili, poti face drive test
Minusuri: masini cam aranjate. Trebuie sa te pricepi bine la masini ca sa stii ce cumperi.
__________________________________________

5 / 10   TOPCARS ( Otopeni )

Update 2018: am fost la ei sa vad 2 masini in ultimii 2 ani. Ambele nu au putut fi conduse, ambele nu au fost scoase din curte, la ambele am mers degeaba. Ultima masina era din alt an, avea alti km si a trebuit sa ma si rog de omul de acolo ca sa  o pornim. Waste of time.
Pluusri: –
Minusuri:
– practic a fost o pierdere de timp ultmele 3 dati cand am mers la ei.
– Penltima oara am fost sa vad o Mazda 6. Am fost sa o vad de 2 ori la distanta de 1 an 🙂 Si km erau aceiasi, insa nu am putut conduce masina. Au zis ca nu o mai scot afara pentru mine. De 2 ori. cu alte masini am patit la fel. So -no test drive decat “daca sunt sigur ca o cumpar”. Pai bine – dar daca nu o conduc nu am cum sa fiu sigur ca o cumpar!? Si uite asa nu am cumparat.
__________________________________________

8 / 10   DOM AUTOMOBILE

Pipera. Au masini scumpe in general, rare, misto. Am fost acum ceva timp sa vad un VW Tiguan la ei. Cred ca era o masina cam de 12.000 – 13.000 EUR. Ownerul venise cu un Nissan GT-R tunat. Omul a fost fair, mi-a spus ca masina a luat-o la buy-back de la un client si ca ei nu vand chestii ieftine. A fost putin sceptic sa o testez, dar lucrurile au mers ok.
Plusuri: interacitune buna, masina buna, om de treaba.
Minusuri: nu m-au facut sa ma simt ca un “client”, interactiunea cu toate ca a fost buna a avut aroma “samsarica”
_________________________________________________________________

9 /10   ENDURO Rm Valcea – reprezentanta Skoda.

Update 2020: Oamenii sunt decenti, au masini cam vechi/ cam non premium in Bucuresti. Am fost recent sa verific un Renault Megane 3 si era in regula.
Plusuri: serviciile bune, masina buna, elevator, posibilitatea drive test.
Minusuri: preturi cu 1500 – 2000 EUR peste media pietei – pentru VW Passat testat de mine
_________________________________________________________________

8 /10   NICODEM AUTO SLATINA 

Am fost o singura data la ei pentru verificarea unei Skoda Superb si mi-a placut atat locatia, cat si masina, serviciile si toate cele.
Plusuri: serviciile bune, masina buna, posibilitatea drive test.
Minusuri: preturi cu mari – dar este de asteptat atunci cand un dealer are si site, facebook, si ofera servicii bune. Cumva este normal – serviciile bune costa mult, servicii proaste costa mai putin, masinile manarite si ciudate sunt cele mai ieftine (spun asta in general, nu despre dealerul acesta).
_________________________________________________________________

7 /10   ON ROAD CAR SIBIU  

On Road Car este un dealer micut, in zona Sibiu. Am ajuns acolo o singura data si parea decent. Curtea este destul de obosita, iar gama de masini variaza mult – de la ieftine la semi- scumpe – sa zicem undeva pe la 20.000 EUR max.
Plusuri: competitorii lor ii vorbesc de bine
Minusuri: curtea arata ciudat, dealerul este la ceva distanta de Sibiu, nu are numere “probe”, nu are elevator
_________________________________________________________________

8 /10   SON MOTORS SIBIU   

Son Motors este o combinatie intre un dealer de masini second hand si reprezentanta Toyota din Sibiu. Eu am fost sa verific masini la ei de cateva ori. Interactiunea a fost din ce in ce mai buna iar clientii mei au cumparat masinile.

Ca nota: pe unul dintre clienti oamenii l-au asteptat la gara – el a venit cu trenul din Bucuresti la o zi dupa ce a primit raportul de la noi. Gestul este unul foarte potrivit in conditiile in care vrei sa investesti in calitatea serviciilor.

Plusuri: competitorii lor ii vorbesc de bine, masini bune, posibilitate drive test, numere de probe, acte in rebula, posibilitate elevator
Minusuri: preturile…
_________________________________________________________________

6.5 /10   APAN BUCURESTI    

Apan e un dealer mare din Braila, are multe marci auto si multe masini second hand. S-a dezvoltat si in Bucuresti insa s-a pierdut ceva din calitate. Top selection nu prea se aplica – as zice mai degraba “bottom selection”. Am fost la ei sa vad un BMW seria 1 cam revopsit, cu ceva probleme la motor, cu cauciucuri vechi cu discuri uzate. Vanzatorul nu stia despre toate detalii acestea – si na – e ok ca un samsar sa nu stie. Dar la un dealer mare ar trebui sa stie totusi.
Pretul foarte mare pentru starea masinii.
Plusuri: locatie fixa, vanzatori amabili.
Minusuri: fara posibilitate drive test, preturi mari, masina nu prea buna, fara elevator, fara un istoric clar
_________________________________________________________________

9 / 10  APAN GALATI    

Am fost recent la Galati la APAN pentru verificarea unui VW Passat. Oamenii au fost de treaba, masina buna si totul a decurs bine.

Plusuri: oameni de treaba, masina buna, posibilitate drive test
Minusuri: pretul putin mare

__________________________________________________

1 / 10  TDS Leasing Auto – Pitesti    

La acest dealer nu am fost sa vedem masina, nu a acceptat. Deci experienta noastra nu este directa.
La prima interactiune ne-a spus ca este foarte ocupat, are o firma cu peste 300 de angajati si nu pierde timpul cu verificari. Dar a acceptat.
La a doua interactiune ne-a spus ca s-a uitat peste ce facem, nu i se pare ca suntem profi, motiv pentru care nu accepta verificarea.

Clientului nostru i-am spus sa nu insiste, sa caute alta masina.

Audi-urile mai puternice de 220 cp provin de obicei din USA iar daca sunt ieftine (ca acesta) fie au fost inundate, fie lovite. Altcumva nu se poate.

Masina nu are seria de sasiu trecuta in anunt, ci doar multe informatii despre cat de corecti ar fi cei de la TDS. Dragut.
Seria de sasiu o avem din factura proforma pentru client. Da – e fix aceeasi masina.

Audi A5 cu 10.000 km, pret foarte bun.
Masina de USA cu titlu de “salvage” – in US dauna totala se acorda pentru 50% (adica daca valoarea reparatiei este de minim 50% din valoarea masinii, diferit de Romania unde este 100%)
https://poctra.com/2018-AUDI-A5-PREMIUM/id-BidIZwLPW4KYkJZ5/GLASSBORO-NJ/Photos

https://en.bidfax.info/audi/a5/1350387-audi-a5-premium-2018-blue-20l-4-vin-wauancf58ja053676.html

Pe Procta valoarea masinii estimata la momentul respectiv era de 45.000 dolari, valoarea estimata a reparatiei 25.000 dolari. Nu stim exact, dar se pare ca oferta de cumparare a fost de 9000 dolari, transportul este undeva la 3000 de dolari.

Poze cu lovitura – ca sa intelegeti mai exact ce s-a iintamplat cu ea.


Poza cu seria de sasiu de pe factura proforma

ATENTIE!
Orice masina se poate repara bine. Jobul nostru ar fi fost sa determinam CUM a fost reparata, nu DACA a fost reparata. Avem cazuri in care masinile sunt reparate foarte bine si sunt si cumparate. Insa clientul nostru TOTDEAUNA TREBUIE SA STIE ce cumpara.
Consideram ca TDS Leasing a avut un comportament pe care il numim “tentativa de inselaciune” conform art. 248 din Codul Penal.

Plusuri: preturi foarte bune, masini frumoase, lucioase – fix pentru “cunoscatorul” roman, care stie la ce sa se uite – uzura la scaune, pedale, vede el, se pricepe el
Minusuri: atitudine reticenta a oamenilor, masini cu daune ascunse.

__________________________

8 /10 Carlex International

B-dul Expozitiei. Au cateva masini fancy. Eu am fost recnet sa vad o Honda Civic obosita rau. Masina mirosea urat de tot, era urata si bushita (lovita si reparata) asa- si -asa. Era lasata in consignatie si oamenii nu stiau despre ea prea multe. Am fost de doua ori – odata pe ploaia. Atunci doar am mers cu ea. Si odata pe vreme buna – si atunci am purecat-o in detaliu si am vazut daunele, indoiturile si toate cele. Omul a fost politicos, de treaba, am ras impreuna de masina.
Update 2018: am fost sa vad 2 masni la ei: un BMW din 2017 si un Ford Mustang tot din 2017. Ambele masini foarte bune, fix ca descrierea din anunt.
Plusuri: omul ok, drive test ok, totul ok.
Minusuri: preturi mari, masini scumpe in general, curte inghesuita rau.

_________________________________________________________________

6/10   WMW auto – nu mai exista.

Au un mini-parc auto langa Targul din Vitan. Am vazut la ei niste Peugeot-uri 207 break si chiar daca aveam mai multi km masinile erau bune si au fost cumparate. Overall interactiunea cu ei a fost buna.
Plusuri: masini ok, preturi foarte mici, oamenii de treaba, am avut unde sa facem drive test.
Minusuri: km nu chiar reali.
Update august 2017: Am verificat o masina cu 123.000 km care avea de fapt 183.000 km. Masina era foarte buna, avea piese majore schimbate. Dar nu mi-a placut altceva: anume ca nu am vazut actele deoarece ei nu le tin la parc, ci acasa.  Totodata nici nu am putut sa merg cu ea. Sa vezi actele unei masini mi se pare esential.
_________________________________________________________________

7/10   STAR AUTO RULATE sau  STAR LEASING

Update 2020: Pe Splaiul Unirii oamenii de la WMW au deschis acum ceva vreme un nou parc auto. Am fost de cateva ori la ei si pot spune ca masinile sunt mediocre in general, dar asta este un lucru bun. In fond – preturile sunt extraordinar de bune. Deci se compenseaza.
Ce este enervant: In anunt masina are 130.000 km si este din 03.2015, dar in realitate masina pe bord are 148.000 km ei este din 08.2014. Explicatia teoretica: ei au mai multe masini similare si publica doar un anunt.
Am verificat lucrul acesta si cu Autovit – si se pare ca Autovit-ul nu tolereaza sa pui un anunt in care zici ca mai ai 10 masini. Ca vorba aia – pierde bani.Plusuri: curte mare, poti verifica masina pe elevator, ai la dispozitie tot ce vrei. Totodata: numere rosii de “probe” lucru important pentru un dealer. Inca ceva: spatiu in spate pentru drive test.
Minusuri: politici de vanzare dubioase, mie nu imi plac, masinile au tot felul de daune pe care trebuie sa le descoperi tu, cauciucuri noi – sunt din 2013… practic la fiecare text din anunt e “ciupit” ceva.
_________________________________________________________________

7.5 /10   LEASING AUTOMOBILE BUCURESTI – OTOPENI

Update 2022: Am gasit in anul 2021 o singura masina cu km dati inapoi, nu de ei, ci de un utilizator al firmei de leasing de la care ei au cumparat masina. Pe documente toti km erau ok, insa in realitate dati inapoi cu ajutorul unei “maimute” – terminologie pentru specialisiti.
In apareara lor: nu ar fi avut cum sa stie de asa ceva.
In urma descoperirii mele nu a fost modificat anuntul.

Update 2020: Este considerat cel mai mare si mai puternic dealer de masini second hand din Romania. Are multe locatii si un istoric expansiv. Oamenii au avut un foarte bun consultant angajat pentru dezvoltare. Din pacate a plecat de la ei si lucrurile pare ca nu au mai mers la fel.Plusuri: Servicii foarte bune. Cu asta se vand masinile, care provin din aceleasi surse ca la mai toti ceilalti dealeri. Doar ca Leasing Automobile a invatat ca poti face business foarte bun cu servicii bune. Si aici chiar nu am ce spune: Totusi – la finalul zilei cumpar o masina, nu un abonament.

Plusuri: serviciile bune, masini in stare ok in general.
Minusuri: Nu au numere de probe, rar poti face un drive test cu masinile, nu au un elevator sa te poti uita pe sub masina,  curtea lor este mica. Preturile pe facturi sunt sterse si in general “confidentiale”. Din cate stiu eu (si am experienta muuuulta) – Leasing Automobile este singurul dealer care practica asa ceva. Ah – si ei sunt cam cei mai scumpi din piata. Totodata prezentarea online a masinilor este putin exagerata. In realitate masinile stau afara, au diferite urme de uzura – nu-s noi. Doar ca in prezentare si filmare arata lucios si prea exagerat de proaspete.
_________________________________________________________________

8 /10   AUTO STARK OTOPENI 

Update 2020: Oamenii sunt decenti, au masini decente, servicii decente. De fiecare data cand am fost la ei lucrurile s-au potrivit.
Plusuri: serviciile bune, masini in stare ok in general.
Minusuri: nu prea imi amintesc acum.
_________________________________________________________________

7 /10   AUTO DEL  AUTODEL Bucuresti  

Update 2020: Oamenii sunt decenti, au masini cam vechi/ cam non premium in Bucuresti. Am fost recent sa verific un Renault Megane 3 si era in regula.
Plusuri: serviciile medii, masini decente, preturi bune in general.
Minusuri: curte mica, oferta mica (in Bucuresti), fara elevator, fara posibilitate de drive test (decat in benzinaria de langa)
_________________________________________________________________

7 /10   AUTO BIAS – OTOPENI

Update 2020: Dealer foarte ok pe partea de servicii – am fost o singura data la ei sa vad un Volvo S60 in stare buna. Masina era mai revopsita decat ma asteptam, dar per total ok. Actele foarte in regula, iar oamenii super transparenti.
Plusuri: serviciile bune, masini in stare ok in general.
Minusuri: Nu au numere de probe, nu au elevator, poti merge cu masina doar in spalatoria de langa.
_________________________________________________________________

6 /10   RIN AUTO RULATE  

Am fost la ei sa verific un Land Rover Evoque lovit destul de puternic. Oamenii au fost amabili, mi-au spus ca nu stiu despre asta, lucru pe care il contest. Vedeti voi – un vanzator de masini cu experienta de peste 10 ani isi cam da seama usor daca o masina e lovita sau nu, doar daca se uita la ea putin putin.
Plusuri: Exista o locatie fixa, o curte mare
Minusuri: masina nu a fost buna, nu am putut face drive test cu ea, omul a fost putin plictisit de verificarea mea, dar a fost amabil totusi.
_________________________________________________________________

5 /10   ROYAL AUTO  MOTORS/ ROYAL AUTO  CONSTANTA   

La ei a fost colegul meu sa verifice un Audi A6. Atitudinea oamenilor a fost fix de samsari, masina era cam revopsita si cam accidentata. Prin urmare clientul nostru si-a cheltuit banutii aiurea, noi am pierdut timp si nervi.
La scurt timp am mai tot primit solicitari de la clienti, dar am inceput sa cautam seriile de sasiu pe site-uri din Statele Unite si pe CarVertical. Ce sa vezi: daune care mai de care.
__________________________________________________________________

8 /10   ROYAL AUTOHOUSE BUCURESTI (altii fata de cei din Constanta) 

Oamenii sunt de treaba, in general masinile sunt bune. Am verificat de-a lungul timpului mai multe masini la ei.
Cred ca pe una am si filmat-o pe youtube. Un Volvo V40 motor cu 5 cilindri. Chiar faina masina.

Plusuri: masinile sunt bune in general, omul este serios.
Minusuri: nu au elevator, masinile pot fi conduse pe drumuri semi- publice, dar locatia este buna – curtea Carrefour Militari

__________________________________________________________________

5/10   Best Auto 

Au un mini-parc auto langa Targul din Vitan. In curte cu WMW auto – dar sunt alti proprietari.
Minusuri: Km sunt dati inapoi, atitudinea vanzatorilor este “dificila”
Update 2018: tot primesc mesaje de la oameni care au fost sa vada masini la ei.
Ultimul exemplu: Mazda 6:  145.000 km la ei in anunt, 206.000 km reali in raportul autoDNA.
_________________________________________________________________

… / 10   Savara (RV Motors)

Masini mai scumpicele, adesea luate prin combinatii. Nu in sensul rau si romanesc de “sefule facem si noi o combinatie”. Combinatiile spun despre un vanzator ca in trecut a dat masini bune si clientii se intorc, lasa masina veche si vor una noua punand diferenta de bani. Nu am mai fost demult pe la ei dar imi amintesc o instanta in care am evaluat un Golf la ei acum 2-3 ani. Masina era ok, avea minusuri insa ownerul parcului era prieten cu un tip despre care scrisesem eu o postare urata pe facebook. Se numea “Mama tuturor tepelor”. Tipul l-a sunat pe prieten si i-a spus ca eu sunt acolo.
Mi-a placut ca am avut libertate sa ma uit la masina in detaliu, sa merg cu ea singur, si ownerul chiar era curios sa vada ce fac. Nu m-a presat deloc.
Plusuri: e putin irelevant sa le scriu pentru ca nu am mai fost demult la ei.
Minusuri: la fel ca si la plusuri 🙂
_________________________________________________________________

6 / 10   People Cars Ploiesti

Masini ieftine. Sot + sotie. Am fost la ei sa vad un Galaxy obosit cu toba atarnanda, baterie proasta, cauciucuri proaste. DAR – masina destul de ok in general. Parcul este intretinut, oamenii de treaba iar masinile sunt pentru oameni care mai trebuie sa bage ceva banuti in ele.
Imi dau seama ca cu cat scade pretul masinilor cu atat cresc pretentiile cumparatorilor. Si cu atat mai mult scade entuziasmul de vanzare al vanzatorului.
Si da, un tip non-reprezentanta, cu un parc auto poate fi de incredere si de treaba.
Plusuri: pentru banii respectivi masinile sunt corecte zic eu. A… si inca ceva important: parcul auto are NUMERE DE PROBA – da, exista NUMERE DE GARAJ. Asta inseamna ca vand mult si este safe sa conduci masina pe drumuri publice. E PRIMA OARA cand vad numerele astea la orice samsar/ dealer/ reprezentanta din Romania. Well done!
Minusuri: trebuie sa te pricepi bine la masini ca sa stii ce sa cumperi si ce nu!
Update 2018: am primit cateva mesaje de la oameni care au fost sa vada masini la ei. Se are ca fie oamenii care cumpara masini vechi de 11 ani se asteapta sa fie ca noi, fie cei de acolo au devenit cam golani. Nu stiu adevarul pentru ca nu i-am mai vizitat demult.
_________________________________________________________________

9.5 / 10   Hary Auto Ploiesti

Masini ieftine. Am fost la ei sa vad niste masini si sunt impresionat. Au numere de proba, oamenii sunt foarte fair, locul arata bine, preturile sunt super decente, masinile vazute de mine erau corecte. Bai – deci sunt impresionat cum un dealer care vinde masini ieftine in Ploiesti ofera asa servicii bune. Eu cred ca reprezentantele care vand masini second ar trebui sa invete de la oamenii astia.
Plusuri: oameni de treaba, masini bune, loc frumos si amenajat, posibilitate de drive test, km reali!
Minusuri: cumperi o masina mai veche, normal ca mai trebuei sa faci chestii la ea.
_________________________________________________________________
.

9.5 / 10 Lunclas Auto (Zona Brancoveanu, in incinta unui service)

Exista 2 site-uri cu preturi putin diferite.
De la ei am luat cateva masini bune, si am mai tot fost sa vad masini. Masinile sunt bune intrinsec, bune ca pret. Oamenii de treaba, am putut face drive- test. Fara bullshit. Mi-a placut de ei.
Minusuri: nu prea. Masinile vin de la firme de leasing din Romania, in general, asa ca mai au mici defecte. E si normal – in fond sunt masini second hand, nu noi.
Plusuri: masinile testate de mine erau ok, oamenii de treaba. O experienta buna in general.
 _________________________________________________________________

6/10   LYDAS – STEFANESTI

Update 2020: In Stefanesti: Am fost la ei sa vad pentru un client un Audi A5 rosu. Oamenii au incercat din rasputeri sa confinga clientul sa ia masina asa, apoi nu au acceptat sa mergem, apoi au acceptat. Am ajuns acolo si omul respectiv a fost relativ amabil, dar pus putin pe “contre”.
Concluzia mea (documentata exact si precis, cu difre) este ca masina a fost lovita cam pe toate pratile, reparata decent, centuri de siguranta schimbate, si mai trebuiau bagati banuti in ea.
Am apreciat ca mi-au aratat cele 40 de pagini de interventii la reprezentanta, asta arata ca nu au vrut sa ascunda ceva in mod special.Plusuri: masina arata bine, km reali, am mers cu ea prin curtea lor si mergea bine
Minusuri: Nu au elevator, nu au numere rosii, nu au asigurare sa mergi cu masina pe sosea, minimizeaza enorm orice dauna, te contrazic cu privire la orice, servicii proaste.
_________________________________________________________________

3 / 10  Autovehicule de Ocazie (Baietii din Constanta)

E un parc auto la iesirea din Constanta inspre Ovidiu. Ii recunosti dupa semnul din poza.
Minusuri: De fiecare data cand am fost la ei pentru o masina am descoperit ca ba masina are 2 airbaguri in loc de 10, ba “cauciucurile noi DOT 2014” sunt cauciucuri second din 2005, ba 111.000 km sunt 211.000 km. Tot felul de chestii din astea. Ba chiar le-am spus ca m-au facut sa bat drumul e pomana pana acolo ca sa vad ce? O masina mincinoasa. Oare cati oameni au mers degeaba ca si mine? Dar oare cati au si cumparat?
Plusuri: am putut face drive test cu masinile, am putut conduce, cand au fost prinsi cu minciuna aproape au recunoscut, nu am simtit ca deranjez facand drive test.
 _________________________________________________________________

5 /10   WELL AUTO CONSTANTA 

Update 2020: Well Auto Constanta este de fapt dealerul de mai sus – Autovehicule de Ocazie CT. Sunt sigur ca prin oferta lor se afla si masini bune, insa chiar ultima masina la care ne trimisese un clienti – un BMW seria 6 Gran Coupe second hand – masina importanta din SUA cu dauna totala de 75% – nu ne-a inspirat incredere. Mai ales ca in anunt sau la telefon dealerul nu a mentionat absolut nimic despre asta. Foarte des masini pe benzina de capacitate cilindrica mare din curtea lor sunt luate din Statele Unite cu daune mari mari sau mai mici. Apoi reparate mai bine sau mai prost. Si apoi vandute. Cum spuneam – sunt convins ca unele sunt masini bune…. dar na… sa bati drumul pana la Constanta sa cumeri iepuri si sa te trezesti ca omul are de vanzare gaini…. e pierdere de timp in cel mai bun caz.
_________________________________________________________________
.

8 / 10  RACING ANDAR GROUP   (Zona Colentina)

Update: Am fost in ultima vreme de cateva ori la ei. Si au imbunatatit serviciile. Chiar ieri (dec 2016) am vazut un C4 Picasso foarte bun. Masina decenta, fara manarii, corecta, pret bun, oameni de treaba, am avut unde sa o testam.
Ce am scris mai demult: Nota 6/10.
Este cam ca si Car Outlet Colentina. ( cel de mai jos).
Oamenii sunt ok. Ai feelingul ca trebuie sa te pricepi la masini ca sa cumperi de la ei. Ca trebuie sa fii alert 24/24. Cam deranjezi daca vrei sa mergi cu masina fara sa fii sigur sigur sigur ca vrei sa o cumperi. Cred ca 7 din 10 e cam mult. Zic sa reducem putin. 7 din 10 au si Tiriacii 🙂
Plusuri: masini ok, preturi bune, oameni ok. Totul ok
Minusuri: unele masini vin din Bulgaria. Practic este o schema de import ne-direct. Cred ca trebuie sa scriu un articol pe tema asta.
 ________________________________________________________________
.

8.7 / 10 CAR OUTLET (Colentina)

Este un parc auto vis-a-vis de Carrefour Colentina. Am fost aici de cateva ori si am gasit si masini bune si masini proaste. In ultima perioada au avut masini bune, fara manareli. Acum 2 ani am vazut masini in stare proasta, manarite, dar ieftine. Deci exista o imbunatatire.
Plusuri: poti merge cu masina in curte la Carrefour
Minusuri: poti merge cu masina in curte la Carrefour cu 20 km/h :). Ai feelingul ca trebuie sa te pricepi la masini ca sa cumperi de la ei. Ca trebuie sa fii alert 24/24.
Update: am fost anul asta deja de cateva ori la ei si de fiecare data masinile au fost foarte ok. Cand nu erau ok oamenii mi-au zis. Nu stiu daca fac asta cu toti clientii, insa cu mine a fost ok.  Un minus ramane faptul ca nu prea poti conduce masinile regulamentar…
____________________________________________________________
.

 8.7  / 10  AUTOMOBILE  AMS – Colentina + Pantelimon

In principiu sunt fix in curte cu Car Outlet Colentina (cei de mai sus). Ambii sunt desprinsi cumva din fostul Alexander Group. Cei de la AMS au si ceva masini in Panteliom si urmeaza sa se mute/ se vor muta. Nu am inteles exact care este faza, insa e ceva si cu Pantelimon. De la AMS am luat recent un Audi A3 din 2012 destul de ok, cu km putini dati inapoi, dar in limite decente.
Plusuri: poti merge cu masina in curte la Carrefour/ in zona Pantelimon in spate la Avia Motors.
Minusuri: poti merge cu masina in curte la Carrefour cu 20 km/h :). Ai feelingul ca trebuie sa te pricepi la masini ca sa cumperi de la ei.
Note: din cand in cand tot merg la ei sa vad masini si calitatea serviciilor lor s-a tot imbunatatit. Nu mult, dar constant. E de bine.
_________________________________________________________________
.

4 / 10  TIRIAC AUTO RULATE – update 2020

In anul 2020 am fost sa verificam cel putin 10 masini la ei. Nu am cumparat decat una. Una dintre ele a fost verificata de noi (Jaguar alb) pentru un client care ne-a trimis sa o verificam. Dupa verificare clientul nostru a primit un aviz pozitiv, insa deodata masina nu a mai fost disponibila. Clientul a fost suparat, a facut investigatii si s-a adeverit ca unul dintre angajatii Tiriac Auto Rulate a cumparat masina.
Am mai fost sa verificam un Audi A5, am fost aproape umiliti de catre angajati Tiriac.
Ultima verificare pe care am inceput-o dar nu am reusit sa o finalizam: Kia Sportage – din nou aceeasi atitudine fara bun simt, in care angajatii au urlat la noi, au vorbit ca la costul strazii si efectiv ne-au dat afara.Toate celelalte masini verificate aveau urme de uzura pronuntate, foarte diferite de anuntul de vanzare, erau foarte scumpe si necesitau lucrari de intretinere peste cele specificate pe site. Evindet ca am salvat toate anunturile impreuna cu toate pozele de la fata locului.Pe baza marturiei clientilor nostri aceasta atitudine nu o au oamenii doar fata de noi, ci si fata de ei.Suntem foarte dezamagiti de atitudinea pe care angajatii Tiriac Auto Rulate o au fata de clientii lor.Totodata: de-a lungul anilor in locatia de pe Expozitiei am tot auzit ca ar existat un elevator pentru verificari. Acest elevator nu l-am vazut niciodata.Noi nu recomandam interactiune cu acesti oameni decat daca va dotiti ca cineva sa urle la voi, sa va umileasca sau va doriti foarte mult sa fiti dati afara de undeva.Minusuri:
– oameni neseriosi
– unele masini mai vechi sunt diferite fizic fata de anunt
– daca nu le place de tine vei fi dat afara (cu scandal)
– nu (mai) poti verifica masina
– elevatorul minune – nu exista, nu l-am vazut niciodata
– nu au numere de probe, poti face drive test doar in incinta lor – cu multe sute de masini parcate
– preturile masinilor sunt mari, mult peste piata, iar serviciile sunt mult sub piata – comparativ chiar si cu parcuri auto abia incepute.
Plusuri:
+ unele masini mai noi sunt bune
+ exista o locatie fixa
+ pana acum masinile verificate de noi au avut km reali.
________________________________________________________________
.

8  / 10   SIXT New Kopel (la Union Motors – reprezentata Opel langa podul peste soseaua de centura)

Sunt cam 4 baieti + o fata si in general vand masini bune. Am cumparat de la ei, ofera garantie 2 ani sau 30.000 km si masinile provin de la leasing operational (long term sau inchirieri).
Cred ca am fost in total de cam 15 ori sa vad masini si de fiecare data au fost bune. Uneori sunt scumpe si bune, alteori sunt cu pret decent si bune. Destul de des am interactionat cu Claudiu si omul mi-a dat info despre masini si a fost de treaba, cand a stiut sa raspunda la intrebari a raspuns, cand nu a stiut a zis ca nu stie. Fair.
Plusuri: masinile nu au defecte ascunse, au km reali, poti face drive test, au asigurare … tot,
Minusuri: preturile sunt mari in general comparativ cu orice este pe piata. Totodata oamenii nu au si ei un elevator sa te poti uita ca omul normal sub masina.
_________________________________________________________________
.

 8 / 10  Fost Miramobile actual Auto Hybride

Mirel este specializat pe masini hibride. Are deja mai multa experienta decat reprezentantele. El cumpara masini cu diferite defecte de prin alte tari, le repara destul de profi, apoi le vinde. Uneori km sunt dati inapoi, alteori nu. El mi-a explicat ca trebuie sa faca asta deoarece uneori schimba o cutie de viteze  cu una noua, alteori schimba bateriile. Daca lasa km initiali nu mai scoate profit. Am luat mai multe masini de la el si au fost foarte bune. Omul se tine de cuvant.
Plusuri: omul este dintr-o bucata. Daca il iei tare te ia tare
Minusuri:cam ca plusurile si ce am explicat mai sus.
Update: Mirel a imbunatatit imaginea firmei lui. Si isi da silinta sa faca o treaba buna. Cred ca pe masini hibride este taticul in Romania. Pe bune. Imaginati-va treaba asta – un om fara calificari, dar care a muncit, s-a chinuit… a ajuns sa fie mai tare decat reprezentante care vand masini hibride. Bravo!
_________________________________________________________________
.

8/10  MEVAS OTOPENI

Update 2020: George a plecat, dar Mevas nu a evoluat. Parcul sh este mic, cam murdar, masinile sunt prafuite, iar oamenii nu isi dau interesul sa le vanda sau sa faca masinile sa arate bine. De fiecare data camd ajung acolo personalul este amabil, dar zona arata cam parasita.

Update 2016: Erau la iesirea din Bucuresti inspre Constanta, dar s-au mutat in Nord, in Otopeni. Acolo au si un service. E un tip George – foarte amabil si de treaba.

Plusuri: km reali, masinile nu sunt manarite.
Minusuri: sunt mai scumpicele. Nu va imaginati ca sunt ca la Weltauto de scumpe, ci doar scumpicele putin.
_________________________________________________________________
.

3 / 10   Autoexpert Logistic

Hmm… am fost la ei acum un an jumate si am vazut 3 masini. Erau cam revopsite si puteai vedea asta de pe luna. Dar mi-au explicat ca nu ma pricep si nu vad bine. Erau cu km dati inapoi, dar mi-au spus din nou ca masinile sunt ok si eu nu vad bine.
In plus am descoperit ca adresa de mail apare numele “Opel Eurocar” fost “Opel Autorom”…aaaaa astia de aici https://masinapotrivita.com/tag/opel-autorom/
Plusuri: ai o curte la dispozitie sa mergi cu masina prin gropi, poti merge si pe sosea
Minusuri: cand am mers eu la ei masinile erau manarite. Poate s-au schimbat lucrurile de atunci sau poate nu, nu stiu.
UPDATE 2017: nu s-a schimbat nimic. De aceea nota lor scade de la un putin sub mediocru 4/10 la un absolut “picat” 3/10. Baieti … sa stiti ca e bine in general ca atunci cand esti prins cu minciuna sa recunosti.
_________________________________________________________________
.

3 / 10   Carpati Auto Credit

Practic sunt tot baietii de la Autoexpert Logistic, care de fapt sunt baietii de la Opel Eurocar, care de fapt sunt baietii de la Opel Autorom.
Stiti cum tot dau de voi?
E foarte simplu: de 7 ani nu va schimbati, ati ramas tot la fel de tzepari si la fel de consistenti. Ei dau km inapoi in general (asa ca regula de industrie) cu 110.000 km. Asta este marca lor.
Spor la treaba baieti, dar si la inventat noi nume pentru afacerea voastra!
_________________________________________________________________

8  / 10   Transparent auto

Nu prea vad unde este transparenta auto cu ei. Am fost odata pe sa vad o Skoda si am mers pe autostrada. Mergand am tot identificat probleme la masina si mi-a placut de ei ca au recunoscut toate problemele. Insa cand i-am intrebat de ele la inceput nimeni nu a zis nimic.
Plusuri: daca te pricepi la masini si negocieri este locul pentru tine.
Minusuri: daca nu te pricepi…
UPDATE 2017: Oamenii de la Transparent m-au sunat si m-au rugat sa reactualilzez informatia de aici. Mi-au spus ca s-au schimbat si au masini mai bune iar oamenii sunt mai ok. Pentru ca inca nu am apucat sa merg sa vad lucrul acesta o sa le punem nota 6.5/10 on hold pana cand merg sa vad o masina la ei. Cred ca este fair.
UPDATE februarie 2018: am fost sa vad o masina la ei, a fost ok, oamenii de treaba si….. transparenti. Well done. Ei sunt un exemplu bun de dealer care a luat critica exprimata aici si care a facut imbunatatiri. In plus m-au sunat anul trecut, au fost calmi, nu m-au amenintat. Well done!
In continuare ar putea face imbunatatiri pentru ca curtea lor arata nasol.
________________________________________________________________
.

8 / 10   AUTORECUPERATELEASING (Auto Recuperate Leasing)

Am fost des la ei sa vad masini, si aproape de fiecare data abordarea lor pentru masini a fost “vezi si tu, te descurci si tu, noi nu stimi nimic despre masina asta… a fost a unei doamne”.
Minusuri: ori nu prea se pricep la masni ori atunci cand cineva isi da seama de defecte, acidente politica lor este sa  sapuna ca “a fost a unei doamne, noi nu stim nimic”
Plusuri: oamenii au fost politicosi, nu am simtit ca deranjez, am putut face un test drive de fiecare data.
UPDATE 2017: Intre timp am fost sa vad mai multe masini de la ei, parteneri ai firmei au plecat si la ultimele vizite masinile erau bune, cu km reali iar oamenii de incredere. Cred ca au facut o treaba buna. De accea nota lor creste de la 6/10 la 8//10. Good job.
________________________________________________________________

8.5 / 10   AUTORULATELEASING (Auto Rulate Leasing)

DA, sunt aceasi ca si mai sus. Doar ca s-a schimbat ceva in ultimul an si nota lor a crescut fundamental. In dec 2016 am fost sa vad un BMW si oamenii mi-au zis ca ma stiu, ca in trecut au avut masini proaste, dar au terminat cu treaba asta. Si BMWul testat de mine chiar a fost super bun.
Plusuri: masina buna, pret peste medie, oameni de treaba. Loc de drive test doar in curte.
Minusuri: as fi vrut sa conduc eu masina, insa nu a fost posibil.
________________________________________________________________
.

8.5 / 10   AUTORULATE BUCURESTI  (erau in Bragadiru iar acum sunt pe bd. timisoara)

Update 2020: Soseaua Magurele – pe la mijloc. Oamenii s-au specializat pe masini mai ieftine, cu multi km. Dar oneste.
UPDATE 2017: S-au mutat vis-a-vis de LUKOIL pe soseaua Alexandriei imediat cum iesi din Bucuresti. Sunt 2 parteneri de afaceri si ultima masina vazuta a fost ieftina, dar cu probleme. De aceea nota lor scade de la 8/10 la 7/10.
Update 2015: Am fost des la ei. Prima oara prin 2013 la un Opel Insignia cu km dati inapoi si i-am prins cu matza in sac. Angajatul parcului auto s-a luat de mine spunandu-mi ca nu stiu nimic, ca nu ma pricep. Ownerul a venit la mine si si-a cerut scuze (wow) si mi-a spus ca e singura lor masina cu chestia asta, dintr-un lot mai vechi. Cred ca apoi am fost acolo la ei sa verific mai mult de 15 masini si toate au fost ce promiteau. Mi-a placut de ei.
Plusuri: masinile sunt fair, oneste, raportate la varsta si km, serviciile sunt decente. Au numere de probe, au si service si ofera garantie. Not bad.
Minusuri: nu prea am
_________________________________________________________________
.

7.5/ 10   PLUS AUTO TRADE (zona Baneasa)

Update 2020: Aici scriu ceva personal, la plusuri si minusuri ceva obiectiv.
Nu imi place atitudinea oamenilor de acolo. Cred ca sunt cei mai aroganti de pe piata, mereu au ceva de comentat, mereu e cate o mica dezbatere  – ca de ce sa dea clientul bani pe verificarea noastra, ca cine suntem noi, ca x, ca y. Mereu ne enervam. Nu stiu ce au fumat mai exact oamenii astia, ca in general masinile lor sunt bune.Cea mai buna colaborare am avut-o cu Razvan – si el a fost reticent la inceput, dar ne-am inteles repede si am cumparat pentru un client un Tesla Model S p85 D.
Plusuri: Nu manaresc km, masinile au actele curate, sunt ok in general.
Minusuri: simti ca trebuie sa te rogi de doamnele de acolo sa poti conduce un amarat de Tiguna, tu, ultimul sarac din Bucuresti care nu ai mai pus mana pe un volan in viata ta. Practic au servicii proaste – lucru la care nu ma astept de la un dealer mare. In plus limbajul folosit de oamenii de acolo este unul enervant.
_________________________________________________________________
.

8 / 10   DAVID BLACK CARS (Zona Vatra Luminoasa)

http://davidblackcars.autovit.ro/ – deocamdata cu probleme de la ANAF
Am luat de la ei un BMW 320 cu 163 cp cu km reali. 95.000 km. A fost scump, dar masina e buna. Nu-s ei foarte profi, insa au fost disponibili tot timpul, s-au miscar repede. Azi luam am luat un Passat. Deci doua masini deja. Mi-a placut de ei ca au luat BMWul prin vara 2015 si l-au vandut abia in martie 2016. Si nu au dat km inapoi. Care samsar mai face asta?
Plusuri: masinile ok, oamenii se misca repede
Minusuri: politica lor este sa puna preturi mari, apoi le scad treptat pana cand se vinde masina. In caz ca nu o cumpara nimeni merge in Autovit in targ. Acolo stiti cum sta treaba.
_________________________________________________________________
.

 6 / 10  Next Auto 

Erau in curte la Carrefour Militari dupa soseaua de centura, acum s-au mutat mai in oras in zona Preciziei.
Am fost des pe la ei cand erau la Carrefour si o singura data la Preciziei. Hm…. nu stiu cum sunt acum, dar acum cativa ani erau naspa. Masini cam proaste, cam revopsite, cu km cam dati inapoi… intelegeti voi ideea.
Ultima data cand am fost la ei am vazut o Skoda Fabia 1.2 turbo… si era foarte misto masina. Cam scumpicica, dar buna.
Plusuri: Masini ok (una pe care am vazut-o mai recent)
Minusuri: istoric cam nasol, servicii cam slabe.
Update: Cred ca se tot schimba oamenii acolo si unii sunt mai zelosi, altii mai putin zelosi. Am fost sa vad recent o masina si ownerul mi s-a parut putin arogant. Scuze… foarte arogant.
Omule – incearca sa fii mai chill si mai prietenos.
UPDATE 2017: Ultima achizitie mi-a dat batai de cap si nu este tocmai ok. Nota lor ramane deci 6/10. Sper ca in timp oamenii sa invete ce este important in inteactiunea cu “vizitatorii”
_________________________________________________________________
.

 9.5 / 10   Automonde Trading – au disparut de pe net

Sunt pe soseaua Fundeni oamenii astia (atentie cum faceti stanga pe linie dubla continua). Am luat de la ei un Opel Corsa cu volan incalzit, putini km, revopsit integral datorita unor zgarieturi superficiale. Pretul a fost fenomenal de mic. Dar masina foarte buna. Mai multe nu stiu despre ei, dar din interacitunea asta mi-a palcut si masina si omul. De vazut am vazut mai multe masini si de fiecare data interactiunea cu ei a fost buna. Well done!
Plusuri: cam tot – masina a fost buna, pretul a fost bun, omul a fost de treaba.
Minusuri: nasol sa faci stanga pe banda dubla continua.
_________________________________________________________________
.

1/10  7.5/10  5/10  Auto Office Pipera

Hm… nu stiu ce sa zic despre ei. Am fost demult (2012, 2013, 2016 ) sa vad cateva masini. Toate erau cu km dati inapoi, una avea foarte mult chit (probabil a fost lovita rau). Foarte nasol a fost cand oamenii si-au batut joc de mine – ca de ce le verific eu masinile lor, ca toate sunt asa, ca daca vreau masina noua sa merg la reprezentanta – si alte aberatii din acestea samsaricesti. Si se pare ca am mai fost si cu alta ocazie la ei https://masinapotrivita.com/2012/03/14/jurnal-de-potrivitor-de-masini/
Plusuri: In timp oamenii se mai schimba. Poate masinile sunt mai ok sau poate nu. Nu stiu.
Minusuri: cele enumerate mai sus.
Update 2016: Am vazut un Seat Leon fain la ei. Omul  de treaba, putin mai “edgy”. Insa masina buna cu km reali, fara accidente serioase. Se pare ca s-au mai imbunatatit treburile pe la ei. Well done!
Update 2018 – puteti citi despre ultima tzeapa pe care au incercat sa o dea la inceputul anului 2018 in linkul de mai jos. Practic daca va treziti intr-o zi bine intentionati si calmi puteti merge la Auto Office pentru o doza de umililre.
_________________________________________________________________

n/a /10  Pipera Motors (Pipera)

Sunt tot oamenii de la Auto Office. Imediat dupa articolul meu de mai jos si-au schimbat numele. Nu au nota pentru ca nu am fost la ei. Numerele de telefon sunt aceleasi ca la Auto Office.
.
_______________________________________________________________________

9.8 / 10  Wanco 

Acum 2 zile (aprilie 2016) am fost sa vad  un Volvo XC60 la ei. Sunt pe soseaua Fundeni vis-a-vis de XXL. Ok. Experienta a fost superrrr faina. Tipul de acolo a intarziat putin si si-a cerut scuze. Este unul dintre fostii directori de la Primus Auto (reprezentanta Volvo) si se pricepe bine de tot la Volvo-uri. Adica bine bine. Omul foarte politicos, de treaba.
Masina – ca noua, si foarte buna la pret. Nu am nimic de comentat. Interactiunea chiar a fost reusita.
Plusuri: Cam tot
Minusuri: Nu primeste 10/10 pentru ca are putine masini la vanzare, in special masini mai scumpicele. Eu am vazut acolo 5-7 masini. Sper sa ii mearga bine, sa se dezvolte si sa aiba mai multe masini.
_________________________________________________________________
.

8.5 / 10  Motor Partners

Am fost la ei de cateva ori. Compania este a unui tip care a mai lucrat pe la altii in vanzari de masini. Acum un an cele mai multe masini erau pe bune, de la firme de leasing din Romania in general. Cred ca oferta s-a mai diversificat in ultima perioada. Baietii sunt prin Chiajna, langa un stadion. E fain acolo ca pe langa lac este o sosea libera, fara politie, dreapta… si poti testa masinile.
Am cumparat anul trecut o Kia Cee’d in stare foarte buna, cu km reali de la ei si am fost multumit.
Plusuri: oamenii ok, nu sunt super profi, dar nici de ieri de azi. Adica echilibrati. Masinile ok, unele mai bune, si mai scumpe, altele mai proaste si mai ieftine. Ce vezi e ce iei. Fara ascunzisuri.
Minusuri: putin cam departe, si zona este cu mult praf. De aceea masinile sunt cam murdarele tot timpul. Nu e de la ei.. e de la praf.
______________________________________________________________
.

7 /10    AUTO RULATE – au disparut de pe net

Acum cateva zile am fost la ei sa vad 5 masini. Ce sa zic: curtea e nasoala rau cand e uscat, cand ploua cred ca e horror. Este un baiat, Marius Ivan, care are cam 20 de masini de care se cauta cel mai des. Masinile purecate de mine au fost foarte bune, cu vopsea originala, km reali, cauciucuri bune… foarte ok. Tipul este direct si strong, fara “dumneavostra” si chestii din astea.
Plusuri: masini bune, omul direct
Minusuri: nu ai unde sa mergi cu ele in trafic pe strada, de obicei nu au nunere rosii, curtea este practic incinta unei uzine apartinatoare de CET Sud. In paragina.
________________________________________________________________
.

 9.5 / 10  NORD AUTOMOBILE SPORTWAGEN

Am fost la ei sa verific o masina foarte faina, pe care a condus-o chiar proprietarul acestui shop. Un Porsche Cayenne. Mi-a placut masina, era bine dotata, bine intretinuta, omul foarte pasionat de masinile lui, mi-a aratat micile defecte, m-a lasat sa o conduc. Chiar foarte chill. Asistenul lui s-a purtat cu mine ca un potential cumparator de masini noi si scumpe, adica foarte ok.
Plusuri: tipul foarte ok, masina foarte ok, pretul masinii foarte ok, ai unde sa testezi masina.
Minusuri: nu prea.
P.S.: baietii astia vand masini noi-noute. Nu prea au ce cauta pe site-ul acesta (care este despre masini sh), dar au avut odata o masina second de vanzare 🙂
_______________________________________________________________
.

n/a  / 10 Auto Geist Brasov

https://www.facebook.com/AutoGeist – da, chiar au pagina de facebook.
Am fost sa vad o masina de la ei. In Brasov sunt vis-a-vis de reprezentanta Peugeot de la iesire inspre Bucuresti pe DN1.
Masina foarte ok, oamenii foarte ok. Mi-a placut de tipul de acolo – foarte ok, foarte fair, fara ascunzisuri, foarte profi. Masina iarasi: foarte ok – un Mini Countryman fara probleme, cu un pret bun. Am avut unde sa o testam. Deci totul a mers ca uns.
Plusuri: Oameni ok, masini ok, ai unde sa testezi. Au si pagina de fb cu review-uri.
Minusuri: pai ar fi…, si apoi mai este si….  Sincer nu imi vin in cap minusuri.
Pentru o non-reprezentata sa ia 10/10 e ceva! Adica se poate! Well done.
Intre timp AutoGeist Brasov s-a inchis, iar la sediul din Galati nu am fost niciodata.
_______________________________________________________________

6 / 10 AXIS Automobile (Bucuresti)

http://axisautomobile.autovit.ro/

2016 – oamenii erau ok. Au avut nota 9/10: Am fost ieri (iunie 2016) sa vad un Renault Laguna 3 de 4500 EUR la Axis. Sunt in zona Preciziei.
Mi-a placut de tipul care vinde masinile, el este antreprenorul, si foarte multe sunt luate din Romania. Preturile sunt accesibile.
Cat despre Renaultul asta – mi-a placut. Omul a fost onest, a zis adevarul, mi-a povestit despre modul in care lucreaza. Si mi-a placut.
Plusuri: Oameni ok, masini ok, ai unde sa testezi.
Minusuri: trebuie sa te pricepi putin la masini, nu exista un parc efectiv, sau un nume. Ai putin senzatia ca parca inca nu e pus la punct. Dar astea sunt lucruri minore. Oricum – pentru o non-reprezentanta mi-a placut foarte mult. Reprezentantele au de invatat multe!

Update 2017: Se pare ca s-a stricat putin treaba pe la ei deoarece mai multi useri mi-au trimis mesaje cu dovezi ca masinile au fost proaste iar comunicarea s-a degradat mult fata de ce stiam eu.

Update 2018. Am fost sa vad un Ford Focus la ei, in noua locatie in zona Hornbach Militari. Ce spuneau userii este chiar adevarat. Ceva s-a intamplat cu omul asta pentru ca atitudinea lui s-a inrautatit.
P.S. Masina a fost buna.

 _________________________________________________________________


3. VANZATORI REPREZENTANTA 

Multe reprezentante au o sectiune de vanzari de masini sh. De obicei pretul masinii este mai mare decat piata, vanzatorii laudandu-se cu servicii de calitate, masini “verificate”, “corecte”, “garantie” si alte chestii. Ei spun ca este mai scump la ei pentru ca au “personal calificat” si investesc in training si alte cele. Asa sa fie oare?
Intrebare: De sa ca imi cumpar masina de la tine?
Raspuns: Pentru ca noi platim taxe, avem angajati cu carte de munca, avem un showroom foarte scump cu multa sticla, te respectam, nu suntem samsari suntem mai fancy. Suntem REPREZENTANTA! (textul nu e inventat de mine, ci asta este raspunsul reprezentantelor cand vreau sa verific o masina la ei). Culmea este ca tocmai ei au adesea servicii foarte proaste si preturi foarte mari pe piata auto second hand.

__________________________________________

10 / 10 AUTOITALIA OUTLET (Bulevardul Timisoara)

Am cumparat de la ei un Jeep vara asta. Oamenii super de treaba, masina buna. Avea mici defecte, insa per total a fost o masina ok, dealerul acceptand sa repare micile problemute. Totodata oamenii au fost rabdatori.
Plusuri: Primesti ce este descris in anunt, masini bune, oameni ok. Poti face drive test, vezi actele.
Minusuri:

__________________________________________

10 / 10 DARIUS MOTORS (Weltauto Ploiesti) Reprezentanta VW Ploiesti

Am cumparat anul asta o masina de la ei, un Ford Fiesta foarte bun.
Plusuri: Omul de treaba, masina buna, pretul foarte foarte bun. Totul bine. Cumva – pentru ca sunt Weltauto parca nu le-as acorda 10, dar obiectiv vorbind totul a fost ideal. Asa ca e un 10 meritat.
Minusuri: nu au
Bravo!
_________________________________________________________________

8 / 10  ASKO INTERNATIONAL (Reprezenanta Honda, Chiajna)  

Iunie 2017: am fost sa vad o Honda CRV la ei si in principiu a fost ok. Obiectul lor de activitate principal nu sunt masinile second hand, asa ca oferta este super redusa.
Oamenii sunt de treaba, seriosi, dar parca putin prea “premium”.
Ce-i drept tipul care mi-a aratat masina a fost foarte flexibil si s-a mulat pe cum sunt eu ca tip de personalitate. Mi-a placut.
Masina a fost super ok (cum ma si asteptam). Am putut face un drive test.
Plusuri: Masina buna, ca in poze,  omul de treaba, km reali, am putut sa o testez in trafic.
Minusuri: Practic ar trebui sa ia nota 10/10 dar oferta de masini mica, in principiu sunt doar masini de la buy-back, de aceea primesc mai putin.
________________________________________________________________

9.5 / 10   KING AUTO (Reprezentanta Ssang Young)

https://kingautogroup.autovit.ro/en/

In 2017 am fost la ei sa vad un Hyundai. Baiatul de la vanzari a fost super amabil, de treaba, decent, putin mirat ca cineva vine sa evalueze o masina inainte de cumparare. Totodata mi-a pus la dispozitie elevatorul lor ca sa ma uit mai atent si mai usor la masina. Au loc destul sa vezi masini, au drumuri libere in Prelungirea Ferentari ca sa  poti testa masina. Totul a fost ok. Pe langa asta omul a zis si adevarul.
Plusuri: masina ok, pretul ok, oamenii ok, totul ok.
Minusuri: Oferta de masini este mica
 _________________________________________
________________________________________________________________

7.5 / 10   Autoklass SUD (Reprezentanta Mercedes de pe Mihai Bravu)

http://autoklasssud.autovit.ro/

Am fost pe la ei sa vad un SLK fain. Era buna masina, nu am avut unde sa o conduc prea mult dar mi-a placut. Vanzatorul era ok. In general ei vand masini  mai scumpe iar asta era mai ieftina – parca in jur de 10.000 EUR. Singura “aroganta” pe care am observat-o a fost cand am vazut ca masina este destul de zgariata si raspunsul primit a fost extraordinar:       ” orice posesor de Mercedes ar trebui sa isi permita o revopsire integrala la reprezentanta noastra”
Plusuri: masina ok, pretul ok, oamenii ok
Minusuri: Nu ai unde sa faci drive test cu masina. Te poti misca doar in curte.
________________________________________________________________

3 / 10   Autoklass Bucuresti Pipera (Reprezentanta Mercedes Pipera)

https://www.autoklass-market.ro/sucursale/Autoklass-Bucuresti-Pipera

https://autoklasspipera.autovit.ro/

Am fost la ei sa vad un Audi Q5 pentru un client de-al meu. Ma asteptam sa fie ok, dar nu a fost.
Pe scurt: Masina era lovita si le-am spus asta. Ei au contestat. Parerea mea este ca nici nu era nevoie de un specialist sa isi dea seama ca masina fusese lovita.
Am investigat la Audi prin “prieteni” si ajutoare de pe facebook si in fix 9 minute am aflat ca masina avusese ultima dauna de 8000 EUR. Ultima din 4 daune 🙂
Fusese revopsita de 4 ori, bara fata a fost des, odata cu revizia :)) Toata partea frontala refacuta, lonjeroane, faruri, bord, airbaguri, centuri de siguranta. Tot.Peste cateva zile i-am contactat sa le spun sa retraga masina de pe piata. Oamenii au fost foarte iritati, foarte reticienti. Mi-au spus ca nu ma pricep. Pana la urma au admis ca nu au verificat masina, ca mecanicii lor au spus ca e ok – ceea ce ii face incompetenti, dar nu rai.Masina au vandut-o si cu toate ca mi-au spus ca ar fi marturisit clientului lor ca este ok, nu ii cred.Treaba este ca am fost la ei cand era cald si era cu pantaloni cargo, scurti, iar ei erau la costum. E vina mea ca nu am venit si eu la costum sa verific masini si sa ma bag pe sub masini.
 _________________________________________

1  / 10 Dageco Motors ( Reprezentanta Honda, Suzuki, Citroen) pe b-dul Expozitiei

Nu, nu am gresit. Are nota 1 din 10. E ca la scoala cand incerci sa copiezi si esti prins. Am fost vineri sa vad masina asta http://autovit.ro/anunt/honda-civic-viii-ID7GggDP.html si este o tzeapa completa. Vine si articolul cu tzeapa lunii pe aceasta tema.
Masina a fost implicata in accident, revopsita, chituita. Capota de la motor indreptata cu ciocanul, lonjeroanele strambe, si carpita de 2 lei.
Cand i-am spus reprezentantului companiei ca mi-a pierdut timpul, ca m-a mintit el a raspuns ” Daca nu va place nu o cumparati”, apoi i-am spus ca totusi el este o reprezentanta, nu este samsar, ca nu are voie sa faca asa ceva. Atunci el mi-a spus ca mai bine cumpar o masina nou – uite un Citroen C-Elyse.
Plusuri: zero
Minusuri: a incercat sa imi vanda o masina lovita rau, reparata prost, a facut glumite apoi cand m-am prins ce  face.
_________________________________________________________________
 .

9  / 10 Tiriac Auto BRASOV (Reprezentanta Ford -calea Bucuresti din Brasov) 

Am fost de cateva ori la ei sa vad masini, de cateva ori am cumparat si in general masinile au fost bune. Mi-a placut cel mai mult de ei ca au … bun simt. I-am vazut cum si-ar fi dorit sa imi spuna ca ei sunt reprezentanta si ce caut eu sa le verific masinile (asta la prima masina), insa nu au facut-o si au asteptat politicos si sceptic chemand mai multi colegi sa vada ce si cum. Apoi s-au dumirit si lucrurile au mers bine.

Plusuri: masinile sunt in stare buna, oamenii iti spun din start minusurile de care stiu, dar te lasa si pe tine sa descoperi altele. In principiu primesti garantie pe ce cumperi, ai unde sa faci drive test. E ok.
Minusuri: unele defecte sunt ascunse si trebuie sa le descoperi tu.
_________________________________________________________________
.

8/10  CNS Autorulate

Update 2022: Intre timp am verificat la ei tot felul de masini. Sunt decenti, putin prea vorbareti, insa per total ok.

Update 2020: Am verificat la ei o Skoda Kodiaq foarte buna. La inceput omul a fost putin reticent, dar apoi ne-am inteles. Din pacate clientul meu nu  a luat masina, cu toate ca era ca in anunt si foarte buna.

Plusuri: masini bune, business de familie vechi, poti face drive test.
Minusuri:nu exista un elevator, oferta cam mica, servicii decente dar nu excelente.
________________________________________________________________
 .

7  / 10 Inchcape Motors SRL (Reprezentanta Toyota Nord) 

Update 2022: in ultimii 2 ani am tot verificat masini second hand la ei, unele bune, altele proaste. Recent am vazut o Kia Ceed alba rasturnata, vanduta fara sa fi fost verificata de ei in absolut niciun fel. Dupa verificare au scos anuntul de pe net.

Update 2020: mi se pare ca la ei calitatea a inceput sa scada in ultimii ani, masinile au tot mai multe daune, unele masini de la buy-back au fost de-a dreptul proaste.

Am fost des pe la ei sa vad masini. In general masinile sunt bune, fara bazaconii. Doar ca este mai greu sa te testezi pe sosea. Si comunicarea cu oamenii de la ei este greoaie. Sunt tranuiti sa iti vanda masini noi, sa te convinga sa cumperi ceva nou, cand de fapt tu ai venit sa vezi o masina second hand. Ei… astea sunt mici inconveniente, dar la capitolele mari stau bine.

Plusuri: servicii bune, oamenii foarte ok, amabili.
Minusuri: drive test doar in curtea lor, nu exista elevator, masinile sunt prafuite, au diverse daune pe care uneori le afla si ei cu ocazia verificarilor noastre.
_________________________________________________________________
.

8  / 10  SD Prestige Impex ’97 (Reprezentanta Citroen – Bucuresti Sud)

Acum ceva timp am fost sa vad un C5 cu super dotari. Masina buna, oamenii de treaba, am avut unde sa facem drive test. Totul ok. Mai putin pretul foarrte mare. Asa ca ei sunt o reprezentanta clasica care are un side business cu masini second hand. Si au cerut un “premium” destul de mare pentru serviciile lor de calitate – insa cam asa functioneaza lucrurile – pretul reflecta valoarea. Un minus vizibil insa este oferta mica.

Plusuri:masini bune, oamenii de treaba, drive test disponibil. Bravo!
Minusuri: pret mai mare, oferta mica de masini.
________________________________________________________________

.

8 / 10 Brady Trade (Reprezentana Skoda), Weltauto Militari

De cateva ori am fost acolo si tot de atatea ori am fost intampinat cu scepticism si am plecat avand un sentiment ca sunt dispretuit. Ce-i drept si masinile pe care le-am vazut erau naspa. In anunt pareau ok, am intrebat clar daca sunt ceva probleme ca sa stiu. Printre masinile notabile sunt un Fiat Bravo 2010 cu multe probleme, un Polo care in anunt era frumos, dar in realitate fiecare componenta avea o zgarietura mare, si o Skoda Octavia 1.2 TSI cu probleme la DSG. Semnaland problema am fost intampinat cu “ti se pare tie”.
Asa ca dragi baieti la Brady Trade: daca cititi asta va recomand sa faceti ceva cu serviciile voastre, ca stricati numele lui Weltauto!
Plusuri: hmm… nu prea stiu ce sa scriu aici
Minusuri: Platesc mai mult pentru “personalul calificat” doar pe hartie.
UPDATE 2016: Poate au citit pe aici sau poate nu insa am fost recent la ei si am vazut masni bune, am fost intampinat ok. Ce sa zic. Lucrurile s-au imbunatatit mult in ultimul an. Asa ca trebuie sa creasca si nota lor.
In continuare trebuie sa te pricepi la masini daca vrei sa cumperi de la ei, insa lucrurile chiar stau mult mai bine. Sunteti pe drumul cel bun baieti!
_________________________________________________________________
.

9.5 / 10  Badsi – Reprezentanta Nissan Bucuresti Nord

Super. Mi-a placut de ei. Sunt 2 baieti: Mihai si Oliver. Oamenii sunt de treaba, preturile masinilor sunt doar putin peste media pietei. Am fost de pe la ei, m-au primit foarte ok, nu am simtit ca deranjez. Nu m-au injurat daca am venit, am testat, dar nu am cumparat.
Plusuri: doar de bine – imi place la ei ca inainte de vanzare verifica masina. Daca are ceva naspa ,ce tu (cumparatorul) nu ai remarcat, repara ei.
Minusuri: unele masini mai au zgarieturi, mici chestii. Masinile sunt mai prafuite … ca asa e zona acolo – cu praf. N-ai ce sa -i faci.
_________________________________________________________________
.

n/a /10   Ideal Ronda – Reprezentanta Peugeot Brasov

E un tip acolo: Remus. Omul e super tare, imi pare rau ca nu au mai multe masini de vanzare ca as cumpara de la ei! In 2016 prin ianuarie am fost sa vad o masina interesanta si puternica. Lucrurile au mers prost cu omul care m-a trimis (adica mi-a tras o teapa) si m-am cam enervat. Insa Remus si-a pastrat calmul. Va zic: omul este autentic, rabdator, profesionist, integru.
Ei nu prea vand masini second, dar daca ar vinde… le-ar merge bine.
_________________________________________________________________
.

8.5 / 10   Auto Cobalcescu – Reprezentanta Dacia – Renault – Nissan 

Cred ca sunt singruii din lista asta care iau 10/10. Am tot stau sa ma gandesc de ce: am luat deja cateva masini de la ei. Toate au fost bune, oamenii super de treaba. Am colaborat in special cu un tip – Laurentiu. Foarte sincer – nu am ce sa le reprosez.
Plusuri: masini bune cu km reali. Preturile reflecta starea masinii. In general au garantie, poti primi o revizie, poti negocia, oamenii sunt politicosi. Interactiune faina.
Minusuri: Ok, nu am ce sa zic  – da ca sa gasesc ceva: cand ploua afara picura pe langa lift. Am vazut odata o galeata acolo 🙂
_________________________________________________________________
.

7/ 10  Automobile Bavaria – Reprezentanta BMW Baneasa

Nu prea imi place la ei. Nu pentru ca masinile nu sunt bune, pentru ca in general sunt. Ci pentru ca ei sunt extreeeeem de hapsani iar preturile sunt foarte mari. Tododata am fost la ei cu diferite ocazii si nu am putut testa masinile pentru ca “la noi sunt verificate”. Desigur ca nu a lipsit nici “daca nu va permiteti sa cumparati o masina verificata de la noi puteti merge in targ”. Si parca nu e corect sa se poarte cineva asa cu tine, tu – om serios cu intentii serioase. Si cand mergi cu 70k EUR in buzunar sa te uiti la masini nu cred ca esti chiar cel mai sarac om . Asa ca va rog BMW Bavaria – putin respect!
Plusuri: masini bune cu km reali. Preturile foarte mari .
Minusuri: Vanzatorii cam cu nasul pe sus. Nu poti testa masinile pentru sunt “verificate” de ei.
_________________________________________________________________
.

6 / 10   Tiriac Auto Rulate – Reprezentanta Mercedes Expozitiei 

Astia sunt altii fata de TiriacAutoRulate, dar oricum ceva parteneri. Am fost de cateva ori la ei. Ideea e ca am fost sa vad masini de sub 15.000 EUR. Si de fiecare data a trebuit sa astept “vine imediat un coleg” cate 20 min, 30 min doar sa imi arate masina. Apoi oamenii au fost foarte sceptici – de ce verific eu masinile asa de atent, ca sunt second hand, ca daca vreau masina nou sa imi cumpar din showroom… faze din astea ieftine
Plusuri: Nu e chiar asa de rau, preturile sunt decente
Minusuri: astia nu au ceas, sau nu stiu sa il citeasca, sau ceva se intampla de tot timpul astepti. Servicii proaste.
_________________________________________________________________

7 / 10   Autoplaza Bucuresti 

Am fost la ei de multiple ori.
Uneori masinile au fost bune, alteori masinile au fost medii, o singura data masina a avut daune cam mari, oamenii ne-au spus ca nu stiau, apoi stiau, apoi clientul nostru a publicat pozele fara acordul nostru pe grupuri de tzepari auto pe facebook iar dealerul a fost suparat pe noi. Se mai intampla.
Per total ok.
Nu au numere de probe.
Plusuri: Oameni ok, masini ok-ish.
Minusuri: nu au elevator, nu au numere de probe.
_________________________________________________________________
.

8.5 / 10   Cata Cars DB

Am fost la ei de multiple ori.
De fiecare data masinile au fost ca in anunt, oamenii punctuali, all ok. Mi-a placut, m-au lasat sa lucrez in liniste si per total experientele au fost bune. Nu stiu daca masinile s-au cumparat, uneori clientii mei au fost presati sa ia o decizie in cateva ore, uneori masinile au fost vandute altui cumparator care a “venit cu banii jos”.
Plusuri: Oameni ok, masini ok, au numere de probe,
Minusuri: uneori clientii au pierdut masinile.
_________________________________________________________________
.

9 / 10   Automobile Kevin

Am fost la ei de multiple ori.
De fiecare data masinile au fost ca in anunt, oamenii punctuali, all ok. Si de fiecare data masinile s-au cumparat.
Plusuri: Oameni ok, masini ok
Minusuri: nu au elevator, nu au numere de probe.
_________________________________________________________________

7 / 10  in crestere de la 6 / 10   DiBas  – Reprezentanta Opel din Fundeni

Update Iulie 2016: s-au mai imbunatati chestii la ei. Oamenii mai friendly.
Insa tot exista ceva ce nu e “fair”. Daca intrebi la telefon: “masina are asigurare, pot merge intr-o proba de drum” si oamenii zic ca da, apoi te duci si acolo iti spun “nu are asigurare”?
Asta putea sa ia note mai mari daca oamenii erau mai de treaba
Plusuri: Toate masinile vazute pana acum aveau km reali.
Minusuri: nu prea ai unde sa testezi masina. Dar ce e cel mai naspa este ca aproape de fiecare data cand am fost sa vad o masina am avut senzatia ca deranjez, ca pun oamenii sa lucreze aiurea pentru mine.  Uneori masinile sunt mai zgariate ca in poza.
 _________________________________________________________________
.

7.5 / 10   Meridian Ocazie (Reprezentanta Dacia- Renault)

http://www.meridianocazie.ro/Oferte
Update 2022: am fost anul trecut sa vad un Clio obosit… obosit rau. Si revopsit, scaune rupte… 
Anuntul? Impecabil!
Vor sa faca experienta cumpararii unei masini second comparabila cu experienta cumpararii unei masini noi. Au multi oameni, fac traininguri, printeaza stickere scumpe si le pun pe masini, au call center… si oamenii trebuie platiti. Si asta se vede in pretul masinii.
Masinile sunt second, mai au cate o zgarietura, alta…  in principiu sunt ok. Cumpara si ei de unde cumpara si samsarii, sau altii. Doar ca la ei e mai scump putin datorita serviciilor mai bune. Au 3 locatii : Militari pe Iuliu Maniu, Berceni 1, Berceni 2.
All in all ok
Plusuri: in general au masini din Romania de la firme  de leasing la care pun adaos. Masinile sunt bunicele. Serviciile lor sunt foarte bune. Well done.
Minusuri: Sistemul prin care tu suni sa intrebi de masina si cineva te intreaba care este numarul intern este unul prost. E cam complicat sa vezi efectiv masina. Apoi iti cer mailul, apoi baga spam la greu. Nu ai unde sa testezi masina, poti merge doar in curte cu ea. Ei spun: nu ai nevoie sa o testezi, ca orice ar avea stricat reparam noi.
 _________________________________________________________________
.

5 / 10   Midocar Vitan (Reprezentanta VW, Audi, Skoda) Weltauto

Am vazut multe masini la ei. Pana s-au prins exact ce fac eu a durat ceva vreme, apoi  omul de acolo s-a purtat foarte ok cu mine. Din pacate a plecat de la Midocar. Urmatorii nu s-au mai purtat la fel de bine.
Minusuri: De fiecare data cand merg la ei am impresia ca deranjez,  ca “da de ce vrei tu sa le verifici, nu vezi ca iti dam garantie pe motor si cutie”. Ceva de genul asta.  Si masinile cam scumpe, cam zgariate si cam trebuie sa bagi bani in ele dupa cumparare. Sunt putin peste cei de la Brady Trade. Putin.
Plusuri: garantie la motor si cutie, in general masinile vazute de mine la ei erau cu km reali.
_________________________________________________________________
.

7 / 10    PBN Porsche Bucuresti Nord – Weltauto – Reprezentanta VW, Skoda, Audi, Porsche 

Pana acum am vazut mii de masini insa nu am cumparat niciodata de la ei. De ce? Pentru ca este scump. Foarte scump. Si de fiecare data primesc explicatia ca ce e de calitate se plateste. Pot spune ca serviciile sunt faine. Insa masinile sunt scumpe.
Plusuri: masini cu km reali, servicii faine, oamenii au camasa + cravata. Se poarta frumos, normal, decent cu tine. Ai auzit Midocar Vitan si Brady Trade?
Minusuri: Poti testa masinile doar prin curte. Si totul e scump. Daca nu era scump primea o nota mult mai mare.
Ok – dar parca nu imi vine sa platesc peste pretul pietei, cu mult peste pretul pietei doar ca oamenii sa se poarte normal cu mine.
_________________________________________________________________

7 / 10    PBV Porsche Bucuresti Vest  – Weltauto – Reprezentanta VW, Skoda, Audi – pe soseaua de centura

https://dasweltautopbv.autovit.ro/

Am fost odata la ei sa cumpar o masina. Nu prea mi-a placut nici masina (fiind toata revopsita, apoi re-zgariata) si nici omul respectiv. Am remarcat ca era imbracat cu costum si cravata si eu eram imbracat mai normal. Mi-a explicat ca nu ma pricep la masini, apoi ca masinile lor second hand sunt cele mai bune, si cine sunt eu sa contest validitatea spuselor lui.
Ce sa zic – absolut hilara toata conversatia.
In timp ce verificam masina omul ma tot intreba cat dureaza, de ce dureaza atat de mult, cand termin, ca el mai are treaba.
Foarte neprofesionist.
Plusuri: masinile au carte service de obicei, km reali.
Minusuri: Faptul ca cumperi o masina de la Weltauto este ca si cum iei un costum second hand si pui un badge scump. Iar emblema aceea ar tine de cald. Cam asa gandesc oamenii despre tine daca mergi sa cumperi de la ei.
_________________________________________________________________
.

8 / 10    Weltauto – Metrotehnica Jilava – Reprezentanta VW, Ducatii 

Prin mai 2017 am mers sa vad un Sharan. Sunt prima reprezentanta care nu m-au lasat sa le testez masina, nu m-au lasat nici sa o conduc, nu am inteles exact care este pretulIn timp ce verificam masina omul ma tot intreba cat dureaza, de ce dureaza atat de mult, cand termin, ca el mai are treaba. Am fost odata la ei sa cumpar o masina. Nu prea mi-a placut nici masina (fiind toata revopsita, apoi re-zgariata) si nici omul respectiv. Am remarcat ca era imbracat cu costum si cravata si eu eram imbracat mai normal. Mi-a explicat ca nu ma pricep la masini, apoi ca masinile lor second hand sunt cele mai bune, si cine sunt eu sa contest validitatea spuselor lui.
Ce sa zic – absolut hilara toata conversatia.
Foarte neprofesionist.
Plusuri: masinile au carte service de obicei, km reali.
Minusuri: Faptul ca cumperi o masina de la Weltauto este ca si cum iei un costum second hand si pui un badge scump. Iar emblema aceea ar tine de cald. Cam asa gandesc oamenii despre tine daca mergi sa cumperi de la ei.
_________________________________________________________________
.

8 / 10   Avia Motors Pantelimon (tot Weltauto)

Update Iulie 2016: Aici ii puteti gasi pe oamenii de la Colina Motors si Midocar Vitan. Nu stiu daca este de bine sau de rau. Just say’n.
In general sunt ok. Nivelul de politete este intre cel de la Brady si Porsche Bucuresti Nord, deci undeva ok. Preturile sunt mari. NOrmal – este Weltauto. La ei sunt scumpe si masinile care arata bine in poze si realitate si cele care arata bine in poze si prost in realitate. Oamenii sunt consecventi.
Plusuri: Masinile nu au defecte ascunse, au km reali.  Au defecte, dar nu sunt ascunse.
Minusuri: Daca defectele ar fi fost ascunse ai fi avut impresia ca cumperi o masina buna si afli apoi. Asa – stii ce cumperi din start.
_________________________________________________________________
.

7 / 10   Pimexprod Rm. Vilcea (Reprezentanta Ford)

Update 2020: din pacate nota trebuie sa scada – oferta lor second hand este foarte foarte mica, nu am mai cumparat masini de la ei de foarte mult timp. Comparativ cu ce exista pe piata de fiecare dacata cand am gasit masini similare acestea de la Primex Prod erau prea scumpe.
Update 2014: Foarte ok. am cumparat o masina de la ei acum 2 ani si am si fost cu o masina la revizie. Ambele dati oamenii au fost foarte ok, profi.
Plusuri: ai unde sa testezi masina, oamenii sunt de treaba.
Minusuri: este mai departe de Bucuresti, insa uneori merita sa mergi pana acolo
________________________________________________________________
.

8 / 10   Ford BDT (Reprezentanta Ford)

Cred ca este reprezentanta de unde clientii mei au cumparat muuulte masini. Tipul de acolo este direct, putin smecheras, DAR masinile au fost de fiecare data cum a si spus ca sunt: unele erau mai slabe dar mai ieftine, altele erau mai bune, dar mai scumpe. Cred ca am vazut deja 20 de masini la ei si nu a fost niciuna la care sa descopar ceva in plus fata de ce mi-a spus omul.
Plusuri: masini ok, preturi ok
Minusuri: nu prea ai unde sa le testezi, nu poti iesi din curtea minuscula. Tipul de la vanzari pare mai smecheras, dar este de treaba daca ajungi sa il cunosti.
_________________________________________________________________
 .

7.5 / 10  Proleasing Motors  (Reprezentanta BMW Ploiesti)

Update 2020: am mai fost sa verific (rar) cate o masina de la ei. In general nu se poate face drive-test cu ea iar oamenii sunt cam reticenti.
Am cumparat in 2015 un Ford Focus 1.0 benzina @ 125 cp. Masina din 2012 cu 15.000 km, cauciucuri bune, revizie facuta si … chiar impecabila. Pret: 10.000 EUR. Oamenii s-au miscat repede, masina era super buna. Practic nu am absolut nimc de reprosat. Well done!
Plusuri: rapiditate, politete, preturi bune, masini faine
Minusuri: Fara posibilitate de drive test, fara posibiliate elevator, nu ai voie cu tester – in curand va trebui sa platesti si taxa de intrare sa ca poti sa iti cumperi o masina second hand (glumita- asta, ultima parte)
_________________________________________________________________
 .

8.5 / 10  KTT Brand Auto – zona Ploiesti (Strejnicu) 

Rar ajunge un dealer sa aiba nota 8.5 din 10. Ar trebui sa fie foarte bun. Sau de incredere, sau sa ofere ceva in plus.
Cred ca am fost (eu sau colegii) la Strejnicu de vreo 5 ori in ultimul an. De fiecare data omul a fost fair, politicos, serviabil, masinile au fost bune si au si fost cumparate.
Overall omul lucreaza fara “facaturi” la acte, fara ciupituri de TVA si are grija de masini.
Plusuri: rapiditate, politete, preturi bune, masini faine
Minusuri: Drive test pe riscul tau, fara elevator.
_________________________________________________________________
.

7 / 10  EurotehnoGrup Pitesti – reprezentanta VW din Pitesti

Imi amintesc ca am fost la ei de 2 ori. Odata am cumparat o masina (Hyundai Sonata) si totul a decurs foarte ok. Omul foarte de treaba, masina foarte bune, am putut sa o testam pe sosea. A doua oara am fost sa vad un Golf foarte scump si prezentat ca “impecabil”. In realitate era zgariat si uzat, dar mergea bine. Era alt vanzator si mi-a zis chestia cu “e masina second hand, daca vrei una noua ia din showroom”.
Plusuri: prima experienta a fost buna
Minusuri: a doua experienta a fost proasta
_________________________________________________________________
.

7.5 / 10 Serus Militari (zona Valea Oltului) – reprezentanta Dacia, Renault, Nissan

Am vazut pana acum 4-5 masini la ei si mi-a placut interactiunea de fiecare data. Unele masini sunt chiar impeacbile, altele mai putin, insa omul de acolo mi-a aratat si plusurile si minusurile de fiecare data. Am facut drive-test si overall interactiunea a meritat. Preturile sunt puuutin peste piata, dar cred ca merita.
Plusuri: interactiune buna, masini oneste, loc de drive test
Minusuri: unele sunt cam zgariate
_________________________________________________________________

9 / 10 Serus Chiajna (zona soseaua de centura) – reprezentanta Renault

Am vazut la ei o masina, un Peugeot 508 break  cu 99.000 km. Masina nu era chiar super, insa omul a fost foarte de treaba cu noi.
Plusuri: interactiune buna, masini oneste, loc de drive test
Minusuri: fix masina a sta nu a fost chiar super, dar macar a fost onesta.
_________________________________________________________________
.

3 / 10 Colina Motors – reprezentanta Ford

Ultima oara am fost la ei acum 2-3 ani. Si nu mi-a placut deloc. Erau 2 baieti la vanzari si ambii au fost foarte “ne-amabili” cu mine. In plus societatea avea datorii la stat si nu putea elibera certificate fiscale. Am vauzt cateva masini la ei dar nu am cumparat niciodata. Cu toate ca masinile aveau asigurare valabila nu m-au lasat sa merg cu ele pe sosea. Pe langa asta nu mi-au spus problemele masinilor ci m-au batjocorit “oricum le gasesti tu pentru ca esti EXPERTUL”.In fine.
Plusuri: masinile aveau km reali.
Minusuri: cele mai multe masini erau cu probleme tehnice ASCUNSE.
_________________________________________________________________
.

7/10   DAB Auto Serev – reprezentanta Hyundai, Suzuki

Update 2020: Nu stiu ce fac baietii de la DAB Auto Serv, dar calitatea continua sa scada.
Update 2017: personal am avut un Hyundai Elantra cumparat second hand si in garantie. Din cauza ca ambreiajul avea un zgomot mic am fost sa il schimb la ei in service. Adica schimb pe garantie. Wow – foarte tare!
Update 2016: Update-ul asta le trage in jos de nota. Am vazut acum cateva saptamani la ei un Ford Focus foarte bun. Nu stiu cum s-a facut ca am nimerit eu la un angajat de-al lor, (Cristi parca era numele lui), care s-a gandit sa se poarte “neprofesional” cu mine, sa imi explice ca nu stiu nimic, ca el este cel mai tare, ca ei isi verifica suuuuuper masinile. Cand am depistat o revopsire mica s-a mai calmat, insa toata interactiunea cu el a fost dificila. Ne-a facut sa ne simtitm nasol ca am indraznit sa ii evaluam LUI masina. Pacat – masina era foarte buna, am si cumparat-o, insa tipul asta a tras nota lui Dab Auto Serv in jos.
Plusuri: masini decente
Minusuri: unii angajati sunt foarte zelosi si neprofesionisti. Nasol. Totodata nu poti scoate masina din curtea lor, nu exista istorc complet la unele masini, nu pot dovedi ce au inlocuit, chiar si la masinile inmatriculate pe firma lor. Atitudinea angajatilor este “daca vrei mergi dincolo la service si poti face rost”.
Pentru un dealer asa de mare aceasta atitudine este extrem de neprofesionista si enervanta. Totodata limbajul folosit “baiete” sau “cine esti tu sa vii sa iti dau cu parerea despre noi” este la fel de neprofesionista.
_________________________________________________________________

6/10   DAB Expert Autorulate

Update 2022: nimic nu s-a schimbat
Din cand in cand mergem la ei sa verificam o masina sau alta. Foarte rar clientii au si cumparat de la ei. Masinile sunt, in general, diferite de internet. Si prin diferite inteleg: nepornite de 1.5 ani… Desigur ca nu putem generaliza, dar asta ni s-a intamplat noua la ultima masina.
_____________________________________________________________
.

7.5 /10   iDrivers i Drivers Otopeni

Update 2022: 
Am fost in 2021 sa verificam o Skoda Superb.
Gama lor de masini este foarte speciala, cred ca Skodele Superb efectiv nu fac parte din ce vand ei de obicei (Porsche, si masini exlusiviste scumpe si faine).
Din nefericire Skoda asta Superb nu au dorit sa o miste din parc, nici macare sa o scoate am afara. Si nu era 100% ca in anunt.Oamenii au fost amabili cu noi si am primit tot ce am cerut.
_____________________________________________________________
.

8 / 10 Eurial Pantelimon (reprezentanta Peugeot)

Mai… nu stiu ce ati auzit voi despre Eurial. Eu am auzit ca nu au o reputatie  buna, insa in interactiunea cu mine au fost fooooaarrrteeee ok oamenii. Am luat cateva masini de la ei si am primit discounturi, revizii pentru un pret fff bun.Masini bune, oameni faini, preturi bune. Am avut unde sa facem drive test.
Plusuri: cam tot
Minusuri: fac parte din grupul EUrial…iar reputatia este totusi importanta pe piata, nu ai unde sa testezi masinile in trafic, le poti testa doar la ei in curte.
_________________________________________________________________

9 / 10 Eurial Militari (reprezentanta Peugeot)

Plusuri: servicii bune
Minusuri: Nu am putut iesi cu ea in trafic sa vedem cum merge de fapt, preturile sunt cam mari.
_________________________________________________________________
.

7 / 10  AMAT SA Pitesti (reprezentanta Dacia – Renault)

Am fost acum 2 ani la ei sa vad niste Dacii Logan MCV. Si nu am fost deloc impresionat de “calitatea reprezentantei”. Parea ceva comunist oarecum… nici nu stiu sa descriu prea bine. Un fel de … vii din Bucuresti sa vezi 2 masini, ajungi la timp, dar omul intarzie, apoi vorbeste la telefon, apoi tu ii zici ca vrei sa o verifici si el iti arata zona in care este masina si te lasa sa te descurci. Apoi vine langa tine si sta cu mainile in buzunar, picioarele desfacute, sceptic si de sus. Sincer nu stiu cine ii invata asa, sau poate asa sunt oamenii??
Masinile erau ok insa… fiecare cu mici daune, ca doar nu-s noi.
Plusuri: dupa insistente am putut scoate masina din parc. Dupa insistente am putut sa o conduc. Dupa insistente am vazut si actele… deci se poate, dar cu insistente.
Minusuri: prea multe insistente frate 🙂
Nota putea sa fie mai mare daca oamenii erau mai ok.
_______________________________________________________________
.

0 / 10  Martax Group (reprezentanta Kia Brasov)

 Nici nu stiu cum sa incep. Am fost la ei acum 3 ani sa vad o Kia Cee’d break. Chiar patronul a venit cu mine sa testam masina si a fost o dezamagire totala, intocmai ca si dauna de pe masina – dauna  totala, totala – reparata prost de tot.
Pe langa asta patronul are si o firma de taxi – Martax in Brasov – care a fost cercetata de DNA si gasita ca a fraudat statul nasol de tot. Chiar ai vrea sa iti cumperi masina de la ei?
Plusuri: ai unde sa faci drive test/ Insusi patronul vine cu tine sa iti explice despre masina.
Minusuri: toatttee, fugggiii de ei! Da mai … exista si din astia cu zero din zece. E ca si cum te duci la examen si nu iei nici macar punctul din oficiu!
_________________________________________________________________
.

9 / 10 Victoria Global (reprezentanta Opel Brasov)

Am fost acum 2 ani sa vad o masina, Chevrolet Cruze. Oamenii au fost de treaba, masina a fost foarte buna, drive test-ul a mers ca uns. Overall am numai chestii bune de spus despre ei. La momentul respectiv nu prea aveau multe masini.
Ah… inca o chestie. Mi-au spus de la bun inceput ca masina a avut mici daune si mi-au aratat si unde. Deci pentru mine a fost un easy job, iar ei au dat dovada de integritate.
Plusuri: Oameni faini, masini bune, loc de drive test
Minusuri: erau specializati pe vanzarea de masini noi, fara persoana dedicata pentru second.
_________________________________________________________________
.

8.5 / 10 Radacini din CHITILA (Reprezentanta Opel)

http://autorulate.radacini.ro/autorulate/

Nu stiu daca stiti sau nu, insa reprezentantele Opel Radacini au o reputatie foarte proasta. In special cele din Militari ( Iuliu Maniu si B-dul Timisoara).
Mai nou au creat un fel de “Weltauto” pentru masini rulate, au angajat baietii de la TiriacAutoRulate si… am fost si eu la cateva zile dupa “deschidere” de am cumparat o masina. Ce sa zic: experienta placuta.
Plusuri:Masini bune, oameni ok
Minusuri: este in Chitila
Update 2018: se pare ca treaba nu mai sta chiar asa de bine, astfel incat nota lor scade de la 9 la 7. Oamenii au incpeut sa importe masini din alte tari, ceea ce e ok, insa nu le verifica. Exista tot felul de scapari, iar clientii nu sunt printre cei mai multmiti. Frecvent masinile pleaca de la ei fara motorina, unii raman pe drum, frecvent masinile au baterii proaste si tot felul de erori in bord. Frecvent.
_________________________________________________________________

6 / 10   KAMPUR COM (Reprezentanta Honda Brasov – Ghimbav)

http://kampurcom.autovit.ro/

Reprezentanta Honda (masini fiabie) + Fiat si Jeep 🙂  Pe langa asta au un side-business de masini second hand. Am fost la ei de cateva ori, am si cumparat masini dar nu direct de la ei, ci de la angajati.
Ei sunt un fel de incepatori in ale masinilor sh si tratarea clientului este mult mai proasta decat a parcurilor auto sau chiar a samsarilor. Uneori masinile nu pot fi pornite, alteori stabilesti o intalnire si nu e nimeni pentru ca “avea treaba”. Alteori masina este in consignatie, sau buy -back si vanzatorul nu stie fix nimic despre ea, parca atunci ar fi vazut si el ca o are in curte 🙂
Plusuri: Unele masini sunt destul de noi, altele sunt de la buy-back si sunt destul de ok.
Minusuri: trebuie sa tragi de ei ca sa vezi o masina, sa afli informatii despre ea, sa o conduci, sa vezi acte. Cam totul necesita efort.
_________________________________________________________________

4. Firme de leasing

9.5 / 10 Unicredit Leasing Corporation IFN

Am fost de-a lungul timpului de mai multe ori la ei. Masinile sunt in general recuperate de la leasing (de la oameni care nu au platit) si au in general o cheie. Unele masini au diverse forme de vandalizari ale utilizatorilor, unele au fost intretinute prost sau conduse aiurea. Altele sunt pe bune.
Staff-ul e friendly si te ajuta, insa trebuie sa te pricepi putin la masini pentru ca nici ei nu stiu adesea ce e cu ele.
Plusuri: masinile sunt pe fata ” ce vezi aia cumperi”. Oamenii iti pun la dispozitie si un elevator ca sa te uiti pe sub masina. Daca stii ce faci e foarte bine, daca nu stii ce faci atunci nu o sa intelegi prea multe nici daca te uiti sub masina 🙂
Minusuri: unele masini sunt bune, altele sunt proaste, gasesti acolo cam orice. Revenind la minusuri: nu ai unde sa mergi cu masina decat prin curte.
_________________________________________________________________
.

3 / 10 TBI Leasing

Am fost desigur si la ei. Oamenii sunt de treaba, insa masinile sunt praf. Stau de cam mult timp prin parc, nu se prea stie mare lucru despre ele, nu pot fi testate pe drum ci doar in curte. Multe sunt recuperate de la utilizatori. Din ce am vazut pana acum acolo … pot spune cu mana pe inima ca nu sunt impresionat decat de starea proasta a masinilor.
Daca iti place riscul …e locul potrivit pentru tine/
Plusuri: nu prea insa cred ca masinile au km reali
Minusuri: am scris deja
_________________________________________________________________
.

7/10 Autorulate Asset Autorulate.eu
Last update 2019

Am fost de cel putin 5 ori la ei si mi-a placut. Ce-i drept m-am bucurat ca oamenii de acolo urmaresc postarile de pe masinapotrivita asa ca au stiut din start cine sunt si ce fac.
Sunt masini provenite de la leasing operational iar ei sunt o firma de leasing cu un fel de divizie de revanzare in-house.
Plusuri: oamenii de treaba, masinile sunt “ce vezi aia iei”, trebuie sa te pricepi, poti face test drive cu unele masini
Minusuri: hm… nu prea sunt. Preturi mai mari decat media pietei, dar tot timpul in scadere: pana se vinde masina.
Update 2019: unele masini au fost avariate, iar clientilor nu li s-a spus acest lucru. Avariile nu au fost mari, dar percepia oamenilor a fost proasta.
______________________________________________________

5 / 10   BCR Leasing IFN

Aici treaba sta cam prost. BCR scoate la vanzare masini + utilaje de la rauplatnici. Uneori sunt masini returnate de la leasing.
Autoturismele bune, cu adevarat bune au fost deja vandute. Este bine sa stii foarte bine ce faci si masinile sunt in general destinate revanzatorilor, nu utilizatorilor finali. Pe site ei nu scriu asta, dar din cum arata masinile este foarte clar.
Adica de acolo cumpara multi samsari 🙂
Plusuri: oameni amabili,
Minusuri: Multe masini nu prea se pot testa, preturile sunt destul de fixe.
Update 2018: oamenii s-au muntat in curte la BMW Filaret.
https://www.youtube.com/watch?v=13sDAfp9hh0&t=19s
______________________________________________________

8 / 10   Leaseplan Outlet Center – CARNEXT (Pipera) 

LeasePlan are flote multe. Ele erau vandute printr-o platforma de remarketing catre dealeri auto la licitatii deschise, adica unde pretul este vizibil in real time. Deoarece preturile erau vizibile masininle de obicei se vindeau scump pentru dealeri/samsari dar nu destul de scump pentru companie. Asa ca s-au gandit sa faca un outlet 🙂
Celelalte masini ale lor le vand de obicei prin platforma lor (exclusiv dedicata revanzatorilor) in afara tarii.
Masinile sunt revopsite in general la TOP LAC (evaluat mai sus)
Plusuri: oameni amabili, totul ok, masini bune.
Minusuri: Nu poti face drive test cu nicio masina.
______________________________________________

6 / 10   Leaseplan CARNEXT AFI  (Militari)  

Am fost sa verificam 2 masini deja la noul sediu de langa AFI. Clientii nostri au fost presati sa cumpere masinile. O masina avea o problema minora, cealalta avea o problema mai mare.
Plusuri: sediul arata bine, masinile arata bine in general.
Minusuri: Nu poti face drive test, 2 din 2 masini au avut probleme.
___________________________________________________________________________

5. AMANET AUTO

Activitatea de “amanet auto”… o sa scriu o postare despre asta si pun linkul aici. Ce vreau sa spun este ca mai jos voi evalua STRICT activitatea lor de VANZARE de masini, nu o sa discut nimic despre conditii comerciale/depozitare/ contracte sau altele. 

9 / 10 AUTO – CREDIT

Undeva adanc in SEMA-Parc sunt ei ca si locatie. Masina pe care am vazut-o acum cateva luni era un Golf 6 destul de bun. Fara probleme, in stare ok, vandut putin peste media pietei. Masinile sunt de la persoane fizice.
Plusuri: toata interactiunea cu oamenii a fost buna, fara probleme. Nu pot spune ca mi-a placut, dar nici ca nu mi-a placut. Cumva neutru.
Minusuri: nu am putut iesi cu masina din curte, dar nici nu a fost nevoie. Ca sa vezi o masina in SEMA Parc trebuie sa platesti parcarea. Este primul “dealer” auto unde ca sa vezi o masina platesti 2 Lei.
_________________________________________________________________

7 / 10 WEST CREDIT

Am fost sa vad un VW Scirocco cu motor de 2.0 undeva in zona Alba Iulia. Masina nu era prea buna si omul mi-a spus ca are o casa de amanet auto si nu a incercat sa ascunda nimic cu privire la masina respectiva, ba chiar era curios sa afle mai multe. Mi-a placut de el.
Plusuri: interactiune buna cu vanzatorul, masina nu foarte buna, dar pretul era cel mai bun de pe net.
Minusuri: ca si la ceilalti care se ocupa cu amanet auto uneori au masini foarte foarte bune, alteori masini medii si alteori masini mai proaste. Trebuie sa te pricepi la masini cand cumperi.
_________________________________________________________________
 

462 de răspunsuri la „Review Dealeri

 1. cornel130381yahoocom

  Cornel Neagoe

  martie 29, 2016 at 10:20 am


  Foarte bune informatii :),

  As avea o rugaminte sa se posteze daca se stie ceva si despre acest dealer http://leasingautomobile.ro/?
  Au oferte chiar bune cateodata, suna f bine si de aici nu stiu daca merita drumul pana in Galati.

  Multumesc.

   
  • M

   aprilie 25, 2016 at 12:48 am


   Leasingautomobile.ro – mare teapa, am fost pana la galati sa ma convinga baietii aia ca o masina care avea barele transversale de la motor sudate fara ca macar sa fi dat un poc cu flexul pe punctele de sudura, e foarte ok. Culmea e ca au incercat sa ma convinga ca nu ma pricep si dupa ce lea-am aratat cum ar trebui sa fie o sudura din fabrica la o masina identica din parcul lor. Trageti voi concluziile despre seriozitatea lor din faptul ca au vrut sa-mi vanda o masina despre care stiau ca a avut coliziune frontala….

    
  • A

   iulie 4, 2017 at 5:27 pm


   Am făcut o verificare al VIN-ului unei Zafira de pe site-ul lor și figurează 2 Zafira de culori diferite: una gri în septembrie 2016 cu 194.000 km și una bleumarin din octombrie 2016 cu 197.000 km.

    
  • Daniel

   ianuarie 14, 2019 at 9:04 pm


   Despre German Leasing (strada Visarion, sector 1 Bucuresti are cineva idei/pareri ? Sunt de incredere ?

    
  • Adrian

   octombrie 18, 2019 at 11:29 pm


   Salut , Dane sti ceva de firma Roman Autorulate. Sunt gard in gard cu Rin Grand Hotel .cum iesi din Rin in dreapta. Nu am gasit nimic despre ei de parca nici nu exista . https://www.autovit.ro/anunt/mercedes-benz-s-350-ID7GyRBr.html

    
 2. Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

  Dan@masinapotrivita

  martie 30, 2016 at 1:11 pm


  Salut Cornel.
  Nu am fost niciodata la ei si nu stiu daca masinile sunt bune sau nu. Ce pot spune insa este ca din ce apare pe site ei nu practica o “gresala” contabila (frauda pe partea de TVA). Preturile lor pe autovit sunt de obicei preturi fara TVA.

   
  • Ioan B

   martie 31, 2016 at 2:47 pm


   Poate le vand de pe persoana fizica pe autovit 🙂

    
  • Vasi

   noiembrie 7, 2016 at 11:22 pm


   Salut, dacă vreau să cumpăr o mașină de la wmw, oferi evaluare…expertiză…?
   Mulțumesc

    
  • Mihai

   februarie 3, 2019 at 9:03 pm


   Oamenii au facut evaziune mare, inainte de 2014. Erau din acelasi grup cu Alexander, AMS, Car Outlet, Racing Andar etc. Dupa ce s-a infiintat divizia de antifrauda, s-au spart, iar cei de la Galati au luat fata asta. Au tepuit cu TVA o gramada de firme de leasing, Ideea fiind cel mai rau afectata. A avut prenudiciu de app 2mil euro.

    
 3. Alex

  aprilie 1, 2016 at 9:29 am


  Multumim pentru informatii. Ai dreptate in legatura cu cei de la Colina. Pot spune ca la fel sunt si cei de la Radacini Motors (Iuliu Maniu).
  Ne-ai putea oferi si o parere referitoare la cei de la autorulate.eu? Au parcul undeva pe Blvd. Expozitiei.

  Multumesc.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   aprilie 1, 2016 at 9:48 am


   Salut. Sunt si ei in lista. Se numesc Autorulate Asset.
   😉

    
 4. gabriel

  aprilie 3, 2016 at 2:09 pm


  Salut. Opinii despre Sab Automotive? Multumesc anticipat.

   
  • Marian

   septembrie 13, 2016 at 11:35 am


   Ceva opinii despre sabauto otopeni ?mersi

    
 5. Florin

  aprilie 4, 2016 at 6:59 am


  Salut! Mai sunt niste baieti tot vis-a-vis de Carrefour Colentina cu o mica curte. Automobile AMS se numesc. Ai fost vreodata la ei? Ai putea sa ne impartasesti ceva opinii? Respect!

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   aprilie 4, 2016 at 9:15 am


   Salut.
   Am updatat pagina cu Automobile AMS. In principiu sunt ca si Caroutlet Colentina, doar ca mai au ceva masini in Pantelimon. Recent am luat un Audi de la ei si a fost ok masina, ok omul. Trebuie sa te pricepi la masini ca sa cumperi de la ei, sa negociezi si toata faza…

   Spor,
   Dan

    
   • Lucian

    mai 13, 2018 at 6:20 pm


    Salut, mai stii ceva de cei de la Automobile AMS? Mersi.

     
 6. Madalin

  aprilie 12, 2016 at 5:53 pm


  “Am fost vineri sa vad masina asta http://autovit.ro/anunt/honda-civic-viii-ID7GggDP.html si este o tzeapa completa” –

  La naiba, pusesem ochii pe masina mentionata de tine… Acum astept cu mai mare nerabdare articolul cu tzeapa lunii!

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   mai 7, 2016 at 8:19 am


   Vine, vine si teapa lunii cu masina asta. Vad ca este inca pe net.

    
 7. firsthamster

  Alex

  aprilie 20, 2016 at 11:24 pm


  Salut,
  Ce parere ai de autorulate din incinta CET Sud.
  http://auto1234.autovit.ro/

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   mai 7, 2016 at 8:20 am


   Am fost la ei si in principiu sunt ok.

    
 8. Stoica Daniel

  aprilie 25, 2016 at 6:05 am


  Salut. Despre Logisticon ce poți sa spui?
  Sunt specializați în mașini recuperate de la leading.
  Numai bine

   
 9. Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

  Dan

  mai 7, 2016 at 8:20 am


  Stiu despre ei, insa nu am fost niciodata sa vad masini acolo

   
 10. Octavian

  mai 11, 2016 at 3:06 pm


  Salut. Cumva stii ceva despre Tao parc auto, (o firma din Pitesti)?
  http://taoparcauto.autovit.ro/
  Mersi.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   mai 11, 2016 at 5:35 pm


   Nu stiu nimic, nu am fost niciodata la ei.
   DAR
   Curios este ca toate masinile lor au sub 100.000 km. Dar preturile sunt de masini cu peste 150.000 km.
   🙂

    
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iunie 28, 2016 at 7:32 am


   In principiu nu iti recomand vreodata in viata ta sa cumperi masini second hand din Pitesti. Nu stiu care e treaba cu orasul (si imi cer iertare de la toti oamenii cinstiti de acolo) insa aproape de fiecare data cand am mers am interactionat cu tot felul de samsari dubiosi care umblau cu manarii marisoare. Why Pitesti? Why?

    
   • Sorinaccio

    noiembrie 8, 2016 at 1:39 pm


    Doar ce m-am intors de la o vizita la service cu un gust amar lasat de la un pitestean 🙂
    Omu nu samsar, parea f ok. L-am rugat sa vina in Bucuresti sa verificam masina la reprezentanta si i-am promis ca ii voi plati drumul daca este asa cum zice el. Mi-a promis ca masina nu a suferit nicio interventie in afara de cele doua revizii la reprezentanta.
    Norocul meu ca am dat peste niste profesionisti la reprezentanta respectiva.
    Prima constatare: capota a fost revopsita! Mi-a picat fata. Vanzatorul a inceput sa se jure ca nu are cum! ca sa se aduca testerul! ca nu e asa!, ca nu vede bine! nu stie Dl Mecanic! Buunnn! Mecanicul a zis: Domle’ asta e vopsita si va voi dovedi!
    Am ajuns sa ridicam masina pe elevator si inspectia pe sub ea: Prima observatie: chit de pe care a sarit vopseaua in zona de jos a barei! Deci si bara e revopsita: Iar juraminti ca nu are cum.
    Ajungem la roata stanga si gasim: piese din dezmembrari la angrenajul rotii: bieleta, pivot, planetara – marcate cu vopsea fiind din dezmembrari; pe partea stanga erau cele originale;
    Aflam apoi ca a mai condus si mama masina respectiva si o sunam sa vedem daca nu cumva la ea a aparut Necuratu’.
    Hopa surpriza: cand el era plecat din tara, mama julii masina mai cu tot cu roata dreapta fata si angrenajul de acolo.
    Motorul in schimb nu era atins, lucru confirmat si de mecanic. Masina in rest buna!
    Am ales sa nu o cumpar! Nu mi s-a parut onest. Plus de alta siguranta acelor piese din dezmembrari o pun la indoiala. E pacat sa iei piese din dezmembrari la o masina de 2 ani!
    Concluzie: sper sa existe si pitesteni cinstiti!

    PS: nu mi-a mai cerut banii de benzina Pitesti – Bucuresti!

     
  • Raluca Marinescu – Strada Smârdan, Bucharest, Romania – “Good communication is as stimulating as black coffee, and just as hard to sleep after.” Anne Morrow Lindbergh

   Raluca Marinescu

   septembrie 27, 2016 at 11:00 am


   Buna,poti cumpara de aici daca nu tii la kilometraj – toate vin cu kilometrajul dat inapoi mult – gen de la 200,000 la 78,000. In rest sunt ok, rulate in afara, fara probleme capitale. Deasemenea, kilometrajul real este sters de pe talon – daca vrei sa faci RAR in Bucuresti, iti vor bloca actele sigur.

    
 11. Carmen

  mai 19, 2016 at 1:34 pm


  Buna. Ceva update-uri despre Next Auto? Vad ca acum au multe Opel Corsa in oferta.

   
 12. Adrian

  mai 20, 2016 at 5:10 pm


  Nu recomand Next Auto. Am fost la ei sa vad cateva masini in perioade diferite si toate aratau jalnic si cu diferite probleme, “cum o vezi asa se vinde”. Aveau un Renault Scenic din 2010, neinmatriculat, la un pret de vreo 6500 euro, cand am intrebat de niste acte sau facturi de intretinere / revizii, am primit cateva foi, printre care (din greseala), era factura de achizitie a masinii din tara de unde a fost adusa, pe factura pretul de 4000 de euro. Sa platesti 2500 de euro in plus pe nimic, nu cred ca e o afacere pentru cineva (aici ma refer la faptul ca, masina a fost adusa si atat, nu s-a facut nici o revizie, nici un schimb de nimic, nici curatenie, nimic). Inteleg ca fiecare urmareste sa faca profit si sa isi acopere cheltuielile, dar nici asa.

   
 13. Lucian

  mai 24, 2016 at 1:27 pm


  Salut Dan, siteul tau imi este folositor in cautarea unei masini second-hand; faci o treaba foarte buna cu el. Despre acesti vanzatori stii ceva? http://romexterraleasing.autovit.ro/
  Multumesc

   
 14. cristi

  mai 25, 2016 at 2:14 pm


  Salut,

  De sabauto ce poti spune

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iunie 28, 2016 at 7:30 am


   Care Sabauto?

    
 15. Lucian

  mai 25, 2016 at 4:01 pm


  Salut – despre http://romexterraleasing.autovit.ro/ stii ceva? Multumesc.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iunie 28, 2016 at 7:30 am


   Salut.
   Firma de leasing asociata cu banca. Masini cam in paragina, recuperate fortat. Nu prea iti recomand. Si cand spun “nu prea” ma refer la “nu catagoric” 🙂

    
 16. Cosmin

  iunie 9, 2016 at 7:48 pm


  Salut! Despre Class Automotive stii ceva, au masinile ok ?

  Multumesc

   
 17. Sorin

  iunie 20, 2016 at 9:13 pm


  Salut. Despre Walter din Ploiesti stiti ceva?
  http://olx.ro/oferte/user/kqpN/
  Se lauda ca masiile lor sunt aduse direct de la reprezentante din afara.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iunie 22, 2016 at 5:38 pm


   Chiar il stiu si chiar am luat o masina de la el. “Business man” de dupa revolutie, destul de bun ca vanzator, care se conformeaza cu “best practices” din industrie. Am luat de la el un A4 cu facturi de Bulgaria. Cam asa se practica prin Ploiesti.

    
 18. Adi

  iunie 27, 2016 at 8:05 pm


  De MobileCars ce parere ai? De exemplu: http://autovit.ro/anunt/bmw-seria-5-520-ID7GhmjP.html#e7ed16f938
  Am vazut ca au destul de multe masini scumpe in parc.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iunie 28, 2016 at 7:28 am


   Salut
   Nu am auzit niciodata de ei.

    
 19. Mihai Tarita

  iunie 30, 2016 at 8:33 am


  Buna ziua,
  Das Welt Targoviste are cineva cunostinte despre ei?
  Multumesc.

   
 20. Lucian

  iunie 30, 2016 at 2:29 pm


  Salut – despre http://classautomotive.autovit.ro/ stii ceva? Multumesc.

   
 21. anaramona26

  Adi

  iulie 2, 2016 at 7:45 pm


  Ce parere ai despre aceasta masina http://autovit.ro/anunt/citron-ds5-ID7GhHNF.html#2cdf6db48b,merita cumparata de la ei?

   
 22. anaramona26

  Adi

  iulie 2, 2016 at 8:02 pm


  Ce poti sa-mi spui de aceasta masina http://autovit.ro/anunt/citron-ds5-ID7GhHNF.html#2cdf6db48b,merita cumparata de la ei?

   
 23. anaramona26

  anaramona26

  iulie 3, 2016 at 12:26 am


  Ce parere ai de aceasta masina http://autovit.ro/anunt/citron-ds5-ID7GhHNF.html#e6b8ab0fee.Merita achizitionata de la ei?

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iulie 4, 2016 at 9:52 am


   Iti trimit un mail

    
 24. DanM

  iulie 5, 2016 at 2:18 pm


  Salut.
  Poti sa-mi dai o parare despre AutoStyle24 Ploiesti?
  M-ar fi interesat asta http://autovit.ro/anunt/peugeot-308-ID7GgG9j.html
  Multumesc mult.

   
 25. dan muresan

  iulie 5, 2016 at 4:17 pm


  Salut.
  Poti sa-mi dai o parere despre AutoStyle24 Ploiesti?
  M-ar fi interesat asta http://autovit.ro/anunt/peugeot-308-ID7GgG9j.html.
  Multumesc mult.

   
 26. Tudor

  iulie 23, 2016 at 2:10 pm


  Salut!
  Stii ceva despre SABAUTO? http://sabauto.autovit.ro/
  Multumesc!

   
 27. daisuki541

  Andrei

  august 2, 2016 at 11:55 am


  +1 si de la mine pentru Autogeist ( eu la cel de la Galati am fost )
  Sunt cei mai profi vanztori de masini cu care am lucrat pana acum ( non – dealeri ).
  Este genul ala de afacere care te lasa mut prin profesionalism, omenie, respect si bun simt.

  In trecut am mai cumparat de la Welt Avia Pantelimon si am fost foarte multumit.
  DAB autoservice de pe energeticienilor ( in Vitan ), Super OK si la service si la vanzari si la constatari daune.
  ElcarGid – cred ca e cea mai profi reprezentanta Skoda si VW cu care am intrat in contact. ( am avut si skoda si acum VW si prefer sa merg acolo distanta de 130 KM, pentru service nu numai pentru profesionalism dar si pentru faptul ca au preturi mult mai aproape de viata reala )

  NU CUMPARATI NIMIC NICIODATA DE LA SAMSARII DIN CONSTANTA! 🙂

   
 28. Mihai

  august 3, 2016 at 5:54 pm


  Despre AutoKlass Ploiesti poți spune ceva? Am găsit o Honda la ei si as vrea sa știu daca sunt serioși.

   
 29. Madalin

  august 8, 2016 at 6:20 pm


  Salut, am luat si eu o mașină de la Remus, sau să zicem de la Ideal Ronda. Un 3008. Masina era adusă de ei și pusă vânzare în starea ei naturala, singura minciunica a fost ca a venit cu doua chei dar de afară a plecat cu una. Nu au lăsat la preț dar au făcut revizia si revopsit niște elemente în aceeași bani. Un deal bun dacă mă întrebați pe mine.

   
 30. Bogdan

  august 8, 2016 at 10:31 pm


  Salut!

  Despre “ASL AUTOGROUP” stii ceva?
  M-ar interesa un Sandero de la ei.

  Mersi!

   
  • Voicu George

   iunie 4, 2020 at 10:00 pm


   Salut. Felicitări in primul rând. Știți ceva despre automobile AMS din București, str. Biruinței -Pantelimon sector 2?
   Am văzut ca ai pomenit putin se aceasta forma însă nu prea concludent. Am găsit un Citroën cactus la ei de care sunt interesat doar ca m i se pare prețul cam mic.

    
 31. Claudiu

  august 9, 2016 at 9:22 pm


  Salut,
  As dori sa iau un Ford Focus din 2011 si am gasit unul la Tiriac Auto Rulate si unul la Class Automotive. Preturile sunt asemanatoare, km relativi putini, imi puteti recomanda una din cele doua? A avut cineva interactiuni recente cu ei?

   
 32. Claudiu

  august 10, 2016 at 7:10 pm


  Salut,

  Vreau sa cumpar un Ford Focus si am gasit oferte bunicele la Class Automotive si Tiriac. Imi puteti spune care dintre cei doi sunt mai ok?

   
 33. Gabi

  august 15, 2016 at 9:50 am

   
 34. Gheorghe

  august 18, 2016 at 7:36 am


  Buna ziua,

  Despre Apan Braila stiti ceva? In special BMW-Apan?

  Multumesc

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   august 24, 2016 at 10:52 am


   Salut
   Ii stiu de pe vremea cand faceam audit de service pentru Dacia, Renault, Nissan. Nu am fost niciodata la ei ca si potential client. Dar acum cativa ani mi-au facut o impresie buna. Nu stiu cum s-au schimbat de atunci.

    
   • Dan

    septembrie 26, 2016 at 5:15 pm


    Din păcate , am eu o experienta tristă cu ei , chiar dacă s-a desfasurat doar telefonic . Am cerut oferta de preț pentru schimb distribuție + pompa apa la Logan 1,6 16v , în cadrul promoției +5 ani , am primit pe mail oferta de1508 lei , după care ma suna un tip care când m-a auzit spunând că e cam scump îmi zice că aici intră și kitul de accesorii si ca trebuie schimbate musai ambele , deoarece curelele sunt una lângă alta si daca se rupe cea de accesorii bucăți din ea pot ajunge la cea de distribuție și o pot rupe . Efectiv m-a blocat , am apucat să-i spun că distribuția nu este in exteriorul motorului si nu are cum să se întâmple ceea ce susține el , dar a tinut-o langa cu aberatia asta până am încheiat convorbirea . Acu eu înțeleg că se recomandă si acel schimb , dar sa apelezi la povești de acest gen ca să mă convingi mi se pare prea urât . Disperare mare după clienți .

     
  • Adrian

   aprilie 26, 2019 at 7:08 am


   Am achizitionat recent de la ei o masina de la vehicule de ocazie. Masinile sunt ok, sunt masini corecte, cu istoric clar de service,km reali, provenienta clara, acte ok, preturi ok pentru cine cauta o masina corecta. Marea majoritate provin de la leasinguri, restul probabil ca sunt buy back de la clientii care isi cumpara o masina noua de la ei. Masinile au carte de service, eu personal am verificat masina in reprezentata, iar cartea de service era ok, plus de asta am aflat si alte interventii realizate pe garantie sau casco, pe care cei de la Apan nu mi le-au zis ( nu stiu daca le stiau si nu au vrut sa le zica sau le-au ascuns).Preturile din punctul meu de vedere sunt ok, negociabile cam 3%-5%, functie si de masina.

    
 35. Ioan

  august 18, 2016 at 8:37 pm


  Salut,

  Știi ceva despre Savara Motors, aka RV Motors?

  Mulțumesc!
  Ioan

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   august 24, 2016 at 10:50 am


   Salut
   Da – pe astia am uitat sa ii pun in lista mare.
   Am fost mai demult la ei, in zona Otopeni. Dar nu imi aduc aminte mare lucru 🙂

    
   • Ioan

    august 24, 2016 at 3:12 pm


    Salut,

    Am fost de doua ori la ei – era un salesman foarte nepoliticos, aproape impulsiv.
    Pretind ca toate masinile lor sunt de foarte buna calitate – km putini cu istoric verificabil si optiuni mai multe ca la altii. Au si preturi ceva mai mari dar nu la orice.

    Poate daca dai pe la ei ne updatezi 🙂

    Thanks

     
 36. Alex

  august 24, 2016 at 10:35 am


  Salut. Am cautat(unii pe google street view,altii la locatie) si din pacate nici un dealer no name din lista nu l-am gasit. Mai este valabila lista sau?
  Multumesc!

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   august 24, 2016 at 10:49 am


   Salut. E buna intrebarea.
   Spune-mi te rog pe care i-ai cautat la locatie? Te pot directiona daca ai nevoie.
   Si da, lista e valabila.

    
 37. Alex

  august 24, 2016 at 7:49 pm


  Salut. Primii 4 din ei. O locatie chiar si pe google maps ar ajuta (poate si o poza ceva). Nu pare sa existe nici unul din ei cel putin pe google maps :(.
  Sau daca mai stii altii unde pot face un deal bun (vreau un seria 3-5)

   
 38. Alex

  august 24, 2016 at 8:41 pm


  Salut. Primii 4 no name. Si de altfel daca mai stii de altii, ar fi perfect. Un link de pe google maps cu locatia oricaruia din ei ar fi genial. Multumesc mult!

   
 39. Alex

  august 25, 2016 at 9:31 am


  Salut. Nu stiu de ce dar nu mai pot sa las comentariu… Primii 4 din lista no name ii cautam. Eventual o locatie cu google maps ar ajuta enorm.
  Multumesc mult!

   
 40. Bogdan

  august 25, 2016 at 9:44 am


  Salut, mai exista cei no name specificati mai sus? un nr de tel ceva putem gasi sau ne ducem la locatie?

   
 41. Stefan

  august 25, 2016 at 7:48 pm


  Salutare,

  Despre cei de la http://sabauto.autovit.ro ne poti spune ceva, vad ca au ceva masini si in preturi acceptabile.

   
 42. Radu

  septembrie 16, 2016 at 10:58 am


  la primul search pe google dupa nr de telefon al celui caruia i-ai dat 9/10 Mihai Negrean

  RENAULT MEGANE 2012 0727797166 – MIHAI ( DE EVITAT )
  http://autovit.ro/an…html#ccb0304bef PE AUTOVIT MASINA ARE 105.000
  IN REALITATE
  http://ct.alcopa-auc…r/CD-343-TJ.pdf – 147.000

  un samsar care da manareste km nu mi se pare de 9/10

   
 43. Rusanu Cristian

  septembrie 23, 2016 at 9:39 pm


  Salut, despre Exclusiv autombole Alba Iulia știi ceva? Mulțumesc

   
 44. V

  septembrie 25, 2016 at 10:58 pm


  http://onutrans.autovit.ro/
  Destul de tarziu, duminica ora 20 si destul de dezamagit cu gasirea golf-ului meu (in toate mintile) pe la 11 12k, gasesc un anunt dau frumos mail (sa nu deranjezj) direct din aplicatia autovit, intrebari normale, incidente, revopsita, km reali(desi el “jura” in anunt)…
  Raspuns:
  “…cine este cu adevarat interesat suna nu da mesaj!”

  Simtindu-ma certat i-am urat vanzare pe masura atitudinii! (In anunt, toate auto la el sunt impecabile si mai ieftine ca pe germania)

   
  • benjii

   octombrie 26, 2020 at 8:38 am


   Buna ziua. A pus din greseala o poza cu numele VOLVO scris gresit. Banuiesc ca masina era facuta din bucati. L-am intrebat ce e cu poza si asta e raspunsul dumnealui. Nu am editat, nu am scos virgule, nimic.

   ” Au fost date jos literele pentru polish si din greseala fara sa vrea a pus gresit, poate creierul tau de handicapat prost e facut din bucati in rest masina mea e buna din toate punctele de vedere fata de gandirea ta si parerea ta de om fara creier in cap”

    
 45. Catalin

  octombrie 11, 2016 at 7:40 am


  Salutare,

  Despre Sab Auto din Otopeni se aude ceva? Este vis-a-vis de BRD pe la pasarela pietonala.
  Am fost sambata pe la ei, sa vad o mazda 3. Nu am cine stie ce bani si nici nu ma pricep la masini. Omul a parut dispus sa discute si nu a fost neprietenos, ba chiar dispus sa ma ajute.
  Nu stiu ce sa spun, masina sta din luna mai la ei in parcul auto, discurile arata cum arata, dar cred ca e normal. Ma poti ajuta, te rog, cu o parere?

  http://autovit.ro/anunt/mazda-3-ID7GibO3.html

   
 46. Emil SAUCA

  octombrie 11, 2016 at 8:01 pm


  Salut,
  Pot spune ca recomand cu incredere pe : Mihai NEGREANU.
  In sep.2016, cu ajutorul lui Dan Babu, am achizitionat un superb Audi A6. Totul a decurs fara probleme, acte in regula, om de cuvant, tot respectul.
  Emil.

   
 47. Sorin

  octombrie 14, 2016 at 11:26 pm


  De la ei a cumparat cineva: nextcarlease (http://nextcarlease.ro/)

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   octombrie 15, 2016 at 11:39 am


   Salut.
   Dupa ce au vazut pagina asta cu “Review Dealeri” m-au invitat pe la ei sa vad masini. Dragut 🙂

    
  • Madalin

   octombrie 20, 2016 at 10:37 pm


   Eu am cumparat o Skoda Fabia, preluată de la Hertz. Am ținut o doi ani, nu am bagat 1 leu în ea, doar revizie am făcut. Nu am fost sigur de km dar nici nu mi a zis nimeni sigur că era fals. Masina avea doi ani vechime si 30 000 km.

    
 48. silviu38Silviu

  octombrie 16, 2016 at 9:00 am


  Despre Auto Sima din Focsani poti sa ne spui o parere?

   
 49. Madalin

  octombrie 20, 2016 at 10:46 pm


  Salut, guys, știe cineva ceva de AUTO SAMI http://autosami.autovit.ro ? Nu i am mai văzut până acum, am găsit la ei o mașină relativ ieftina fata de piață, nu am apucat sa ajung sa o vad, dar am zis să îmi încerc norocul aici. Va rog daca a avut cineva experiente cu ei să îmi dea de știre. Mulțumesc!

   
 50. Teo

  noiembrie 5, 2016 at 11:13 pm


  Foarte bun articolul si utile review-urile. La Bavaria am avut aceeasi experienta ca si tine: vanzatorii f cu nasul pe sus si pare ca-ti fac un mare favor vanzandu-ti o masina la supra-pret. N-am reusit sa cumpar nimic de la ei.
  Cred totusi ca evaluarea pentru ProLeasing ploiesti e gresita. Cred ca un punctaj corect ar fi 5/10. Am vazut 2 masini la ei pana acum.
  Plusuri: f amabili si cooperanti.
  Minusuri: restul. De exemplu: ultima masina vazuta a fost un focus diesel cu ~75k km. SUn si aflu ca in ciuda pretului Brut afisat pre autovit, de fapt TVA-ul nu e inclus. In rest toate bune la telefon. Ajung acolo si intreb de accidente. Mi se spune ca nu a avut nici unul (cu toate ca ambele bare erau proaspat revopsite). Pornesc motorul si mergea sacadat: un injector defect. Vanzatorul recunoaste problema si ma asigura ca or sa-l schimbe daca ma decid sa o cumpar. Masina era f uzata la interior (usa sofer in zona manerului, volan, pedale, scaun) insa au tinut sus si tare ca masina are doar 75000km. Nu se putea verifica pentru reviziile erau facute toate tot la ei…
  Recomand evitati ProLeasing Motors.

   
 51. geo

  noiembrie 10, 2016 at 3:52 pm


  Salut,

  In afara de Cobalcescu am vazut ca nu ai mai pus la nici un dealer ca se poate negocia pretul.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   noiembrie 10, 2016 at 5:18 pm


   Salut
   Mersi de insight.
   Cam la toti se poate negocia in functie de skill-ul tau. O sa trec chestia asta in dreptul fiecaruia ca sa fie mai clar.
   Mersi din nou,
   Dan

    
 52. Sorin

  decembrie 2, 2016 at 4:17 pm


  Salut! Am vazut ca celor de la AutoGeist le-ai dat 10/10. Ce parere ai despre o skoda de la ei http://www.autogeist.ro/subpages/detail.php?id=594#detail ? Mersi!

   
 53. ioan

  decembrie 22, 2016 at 11:52 pm


  Salut, caut si eu info despre “auto mall “sibiu str vulcan, isi au masinile pe autovit.ro. Vreau sa iau de la ei o masinuta , e ieftina si veche dar e o chestie sentimentala pt mine ( am avut una identica, dar leita cu asta si vreau s-o cumpar.Fiind din Timisoara n-as bate drumul pana la Sibiu degeaba.Parerea si sfatul cuiva care “se cunoaste in domeniu”m-ar ajuta.Mersi mult , o zi buna!
  https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-impecabila-kilometraj-real-ID7GjIOZ.html#facb241f5f
  PS: km mi se par putini pt anii ei si taxa eu am gasit calculat ca ar fi 638 euro.hmm, sa fii gresit eu?

   
 54. Ciprian Trinca

  Gabi

  ianuarie 14, 2017 at 7:46 pm


  Salut, despre Erebus din Bucuresti (dealer opel) la masini second sti ceva? E un review pe google maps cum ca ar lua masini lovite si le repara in service; nu i ar fi zis tipului ca fusese lovita.

   
 55. Maria Elena

  ianuarie 27, 2017 at 6:00 pm


  Axis Auto s-au mutat de la Preciziei la adresa: Splaiul Unirii, Nr. 225

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   martie 12, 2017 at 11:58 pm


   Thanks!

    
  • Cosmin

   aprilie 23, 2017 at 10:58 am


   Salut, da s-au mutat pe Spliul Unirii 225, 500 m mai sus de Autocobalcescu, intr-o parcare ascunsa de buruieni si camioane parcate fix in poarta, nu prea iti dai seama ca e vorba de o parcare de rulate. Problema insa e aroganta si luare la misto cand intrebi de o masina. Insa si mai interesant e ca vand masini ce nu sunt ale lor.

   Exemplu:
   VW Jetta 2012 – 9450 E la axis: https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-jetta-ID7GjBg5.html
   aceeasi masina la AutoCobalcescu la 10900 E : https://carzz.ro/vw-jetta-6-ti-105cp-2012-124771km-posibil-finantare-anunt_627219.html
   Anuntul este pus pe carzz, nu apare pe site-ul cobalcescu, am recunoscut parcarea de deasupra service-ului doar.
   Ca si confirmare persoana fizica ce o vinde prin reprezentanta este nimeni altul decat un consilier vanzari a AutoCo:
   dl. Robert Csiki
   Consilier comercial VO
   Tel: (+4) 037 410 23 35
   (+4) 037 410 24 33
   Mobil: (+4) 0751 186 495
   e-mail:robert.csiki@autocobalcescu.ro
   (datele sunt luate de pe site-ul AutoCo din sectiunea de rulate tot de la o jetta argintie ce apare si la cobalcescu si pe carzz, macar la acelasi pret de 10.990E)

   Intr-adevar nu au sustinut nimic in privinta provenientei masinii, doar observam prin post-ul acesta ca o masina se poate vine fie cu 9500 la 500 de o reprezentanta ce o vinde cu 10900 E :))).
   Are o problema masina, nu are?, e un anunt vechi sau nu, e doar profitul exagerat la AB?
   Rasu/plansu insa cum facem misto unii de altii si cum ne respectam mai deloc si cum se contribuie la o piata de sh necinstita.

    
   • Cosmin

    aprilie 23, 2017 at 11:02 am


    PS. Scuzati erorile de ortografie dar m-au cam scos din sarite.

     
 56. Calin

  februarie 10, 2017 at 12:38 pm


  Salutare! Despre Autorulate Concept stii ceva? https://autorulateconcept.autovit.ro/

  Au multe masini la vanzare si am vazut in unele anunturi ca mai mentioneaza defecte sau alte detalii despre masini.

   
 57. Mihai

  martie 11, 2017 at 9:48 pm


  Salut,

  De la Moghioros am luat o galeata de masina care ajunge anul asta la Rabla. Pe langa faptul ca actele sunt “dubioase”, masinile au multe bube desi dpdv estetic sunt ok.

   
 58. george

  martie 28, 2017 at 1:40 am


  Salut,

  Am luat un duster la 8600 euro de la http://autovehiculedeocaziect.autovit.ro/ (baietii din constanta).

  I-am sunat sa ii intreb daca masina e ok(aveam eu niste intrebari notate)…fiindca vin din bucuresti(distanta mare) si sunt dispus sa o cumpar, asa ca mai bine imi spune la telefon ce si cum sa nu fac drumul degeaba. Totul ok la telefon. Ajung acolo si ma intampina un tip mic de inaltime, ii spun ca vreau sa testez masina la o reprezentanta. Zice ca e ok si mergem.

  Cand am fost la reprezentanta, cat am asteptat acolo s-a intalnit cu o cunostiinta (un tip dubios). Eu stateam in alta camera, dar puteam sa ii vad cum vorbeau entuziasmati. Cand am intrat eu in camera, tipul scund ii spune celuilalt “shhht, taci!” …si au tacut.

  Ajungem la “sediul lor” unde il gasesc pe al doilea “baietas”, un tip mai inalt si gras(cred ca el era “sefu”).
  1 imi spune ca masina nu are actele…doar talonul. Fara asigurare, fara cartea masinii, fara nimic…dar ca eu pot sa o iau si sa ma duc la bucuresti.
  2 imi trece pe actul de vanzare-cumparare 6400 euro.

  Masina era foarte buna, km ok, fara chestii ascunse.

  Eu am cumparat masina in martie 2015.
  Pe 17 iunie 2015, mi s-a furat masina din fata blocului. (tocmai ma interesam sa ii pun alarma)

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   martie 28, 2017 at 9:45 am


   Imi pare rau sa aud asta.
   Ai fi de acord sa pun povestea ta si pe facebook?
   Ce ai facut pana la urma?

    
   • george

    martie 28, 2017 at 5:47 pm


    Salut,

    Poti sa pui si pe facebook povestea, e ok.
    Am sunat la cei de la furturi auto, au venit, mi-au luat declaratie…si cam atat…ma duceam eu la magazinele de pe strada mea si oamenii cand auzeau ce am patit imi puneau la dispozitie inregistrarile de pe camerele de supraveghere…(app…eu stau vizavi de palatul parlamentului – catedrala in constructie, ca sa iti dai seama! :)) ), sunam la politie sa ii intreb ce demersuri au mai facut si imi spuneau ca cel care se ocupa de dosarul meu e in concediu!!! :)), ba chiar le spuneam eu de anumite camere de care ei nu stiau…asta s-a intamplat mai departe, pe scurt! 🙂
    Din punctul meu de vedere politia e mana in mana cu astia! Am vorbit cu “cineva” care mi-a spus ca sunt 2 variante:
    1 legal, astepti mult si bine;
    2 mai putin legal, dar este posibil sa cheltui inca pe atat cat am dat pe masina.

    Acum imi caut masina 🙂 si vazusem un ford focus la cei de la autoexpertlogistic, i-am cautat pe net si am dat de site-ul asta… ;))
    Ai facut o treaba foarte buna si sper ca toate aceste eforturi ale tale sa ii ajute pe oameni sa le fie mai usor in decizia pe care o iau, dar sa si evite animalele care profita de pe urma altora,…fiindca lumea nu mai stie din pacate de castigul reciproc, win – win situation…

     
 59. Alex

  martie 29, 2017 at 11:55 am


  Salut,

  Aveti ceva informatii despre AUTO MARCU’S GRUP? https://automarcusgrup.autovit.ro/
  sau http://www.amg.ro/
  Am gasit ceva articol despre service ul lor, dar in ceea ce priveste dealerul nu am gasit mare lucru online.
  Multumesc anticipat.

   
 60. Sol

  martie 29, 2017 at 2:10 pm


  In legatura cu Martax Group Brasov, ai zice ca sunt de evitat si la achizitia unei masini noi? Au pe stoc ce ma intereseaza pe mine, altfel m-as gandi sa cumpar din alta parte, dar nu prea imi vine sa astept luni de zile livrarea masinii.

   
  • Cristi

   aprilie 2, 2017 at 4:36 pm


   Ce parere aveti de Autorulatecraiova https://www.facebook.com/autorulatecraiova/ ? Au preturi foarte bune.

    
   • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

    Dan

    aprilie 3, 2017 at 1:44 pm


    Nu am fost la ei niciodata.
    Cred ca un dealer care are pagina pe facebook prezinta mai multa incredere decat unul care nu are.
    Pe de alta parte atunci cand masinile sunt ieftine este posibil sa existe si probleme cu actele. Zic “este posibil” deoarece nu stiu. Poate oamenii sunt ok.

     
 61. robertbalan – Read...

  robertbalan

  aprilie 3, 2017 at 12:38 pm


  Anuntul De la AUTOEXPERT LOGISTIC https://www.autovit.ro/anunt/ford-focus-mk3-ID7GkNY3.html in anunt scrie ca masina are 92000km in realitate are 229.000km aveti dovada mai jos
  https://www.dropbox.com/s/qug59yozjs4z596/Report_autoDNA_WF0KXXGCBKBD17987.pdf?dl=0

   
 62. robertbalan – Read...

  Robert

  aprilie 4, 2017 at 5:30 pm


  Stie cieva ceva de -> http://www.leasingsh.ro/ ??

   
  • Cris Bg

   noiembrie 2, 2020 at 12:11 pm


   Salut, ai aflat ceva despre ei pana la urma? Multumesc

    
  • Gabriela

   martie 18, 2021 at 12:36 pm


   Buna iti raspund eu aici in caz ca mai cauta cineva pengoogle ca mine si da de acest comment. Am fost la leasingsh la mama naibii in Magurele, masina arata ok, nu au nr de prone condus doar in curte. Nu aveau cartea tehnica, pe motiv ca acum este online, factura pt cumpararea masinii arata ca au cumparat o mult mai ieftin din afara, ceea ce m a facut sa ma intreb de ce voiau aia sa scape de ea. Nu au vrut sa imi ofere un raport de verificare a masinii si s au opus sa mergem la reprezentanta pt verificare. Masina parea ok, agentul este ok, patronul nu. Nu inteleg de ce suntem asa pres romanii si acceptam sa cumparam masini sh in felul asta, fara istoric, revizie, carte tehnica etc

    
 63. brainst0rmer

  Dumitru

  aprilie 4, 2017 at 9:09 pm


  Aveti ceva experiente cu cei de la http://importautomobile.ro ? Intentionez sa merg sa vad aceasta masina : http://importautomobile.ro/toyota-avensis-ii/ . Nu prea gasesc mare lucru despre ei pe net.

   
  • Adrian

   iunie 16, 2017 at 5:17 pm


   Salut, ai luat pana la urma masina? Cum ti s-a parut ca furnizor? As vrea sa merg sa vad masina si nu as vrea sa bat drumul degeaba. Multumesc

    
 64. Constantin

  aprilie 14, 2017 at 10:41 am


  Cum e posibil dupa 14k km sa creasca pretul?? sau sa fie doar vreo greseala?
  http://autorulate.radacini.ro/secondhand/skoda-octavia-4/
  http://autorulate.radacini.ro/secondhand/skoda-octavia-5/

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   aprilie 14, 2017 at 11:11 am


   Salut
   – este posibil sa fie alta masina
   – sau este posibil sa fi schimbat chestii importante la ea, poate au pus cauciucuri noi, discuri frane noi… sau volan de aur – aceste lucruri crescand pretul masinii.

   Parerea mea este ca au incurcat putin pozele si masinile 🙂

    
 65. Plumb Mugurel

  aprilie 14, 2017 at 8:23 pm


  Salut!
  vreau si eu o parere in legatura cu aceasta masina https://www.autovit.ro/anunt/opel-astra-ID7Gji5n.html#b4e767f8bd
  ce stiti despre cei de la Auto Geist Brasov ?

   
 66. robertbalan – Read...

  Robert

  aprilie 17, 2017 at 3:03 pm


  KM masluiti la acest anunt https://www.autovit.ro/anunt/ford-focus-mk3-ID7GeS0R.html#c56d332890
  In realitate are 180719 km

   
 67. Andy

  mai 3, 2017 at 4:51 pm


  Salut. A auzit cineva despre Javaramotors? Sunt din Cehia.
  Mulțumesc

   
  • maryo

   mai 8, 2017 at 8:27 pm


   salut. si pe mine ma intereseaza de ei. cica nu au telefon, ca prefera sa discute prin mail ca sa existe o dovada asupra celor vorbite…dar si eu s vrea sa aud ceva despre ei de la cineva care au cumparat de la ei.

    
   • Andy

    mai 8, 2017 at 9:37 pm


    Ar fi un tip care a cumpărat de la ei, dar sincer, nu știu ce sa zic: cică a plătit banii la firma ăsta din Cehia și i-a venit mașina, așa fără nicio garanție practic ca a plătit și ca va primi mașina dacă nu primesti mașina de unde mai iei banii? Asta e întrebarea. … Mai mult de atât sa nu ai niciun nr de telefon unde sa poți vorbi…..

     
   • Maryo

    mai 8, 2017 at 10:40 pm


    Si eu sunt sceptic. Preturile sunt bomba, dar si riscant. De asta as vrea niste raspunsuri de la cineva care chiar a cumparat.

     
   • Andy

    mai 8, 2017 at 11:00 pm


    Putem vorbi mai mult pe mail.

     
 68. Maryo

  mai 8, 2017 at 10:43 pm


  De fapt ar avea un nr de contact si ca toate convorbirile sunt integistrate, dar acum este stricat serveru sau ceva de genu…dubios!

   
  • Andy

   noiembrie 19, 2017 at 8:45 pm


   Salut. Dacă dealerul respectiv este dispus sa verifici mașina, verifica la reprezentanță km și istoricum de service al mașinii și apoi dacă totul este ok du și mașina pentru o verificare finala. In niciun caz nu cumpărați pe încredere sau în baza a orice documente va sunt prezentate despre mașină.
   Succes!

    
 69. Florin T

  mai 26, 2017 at 6:20 pm


  Salut,

  Caut un Nissan Qashqai (an 2013)1.6 DCI innebunit–imi place la nebunie masina — o vreau ca masina personala, maximul bugetului 12-13 mii E,
  Am verificat cam tot ce este prin Bucuresti + imprejurimile (Brasov, Ploiesti, Pitesti, pana la Constanta) toate , dar toate au in bord 100K- 150k in realitate de la 230k in sus.
  Vanzatori merg pe premisa ca in reprezentanta nu poti citi km cu testerul si isi pun chiar si capul la bataie ca si cum km sunt reali 1000 la 1000 chiar te invita insistent in reprezentanta sa te convinga, dar “din pacate” am un tester cu care citesc valorile din calculatorul din injectie si raman stupefiati…aproape sa ma ia la bataie cand le spun cati km au masinile
  Cu toate ca ma duc deja cu lectia invatata de la o masina la alta si ma astept sa gasec acelasi lucru , parca dezamagirea este tot mai mare cand vezi ca peste tot numai furaciune…
  Ideea e ca am fost si pe la cateva firme pe care le-ai enumerat mai sus( exemplu; Andar Group ), aceasi treaba…pana nu dau km macar 50-60 de mii nu se simt bine…
  Acum nu vreau sa generalizez , inca traiesc cu speranta ca in Romania asta mai dam macar peste o persoana care sa nu vrea sa te fure… dar cand dupa 18 masini vazute si verificate nu am gasit una cu km reali, ce concluzie pot sa trag???

  Acum o intrebare domnule Dan, daca doriti sa ma ajutati cu sfatul dumneavoastra ;
  Sunt in niste discutii cu baietii de la Wanco Motors sa ma ajute sa imi gasesc o masina , spun ei ca o aduc cu date reale, bla bla bla ( dar nu ai am incredere nici in umbra mea ca ma urmareste) si urmatoarea masina de la Oradea de la Auto Bara; https://www.autovit.ro/anunt/nissan-qashqai-ID7GkYeZ.html , dar imi este frica sa nu ajung pana la Oradea si sa vad si ca intr-o reprezentanta se poarta aceasi chestie ( ei spun ca e adusa din Franta si ca garanteaza si e verificata in reprezentanta si din nou bla bla bla)

  Precizez ca am putina stiinta despre masini, vreo 7 ani de serivce Dacia -Reno si vreo 3 de inginerie in dom auto
  Dar cautarea asta m-a pus cu nervii la pamant

  Va multumesc ca mi-ati ingaduit povestea 😉

  Astept niste sfaturi de la dumneavoasttra, am intrat in panica de idei in cautarea aceste masini ( oare sa caut altceva??)

   
 70. Ionut

  mai 28, 2017 at 9:55 am


  Salut, pareri ceva de Nicodem Auto? Au un parc auto in Slatina si sunt interesat sa achizitionez o masina de la ei. Merci

   
 71. Catalin

  iunie 28, 2017 at 1:40 pm


  Ati auzit de select automotive sau newcar24.ro, a lucrat cineva cu ei? Nu am reusit sa gasesc nimic pe forumuri; ma gandesc sa nu fie teapa! Zic ca aduc masini noi, la preturi intr-adevar mult mai bune decat ce gasesti in tara la dealeri. Multumesc!

   
 72. Manuela Petrea

  iulie 1, 2017 at 9:46 am


  Buna ziua, as vrea sa va intreb daca puteti face verificare la o masina din anuntul urmator, contra cost, bineinteles: http://autorulate.radacini.ro/secondhand/ford-focus-titanium-2/. Va rog sa ma contactati pe mail. Multumesc!

   
 73. Robert

  iulie 8, 2017 at 7:59 am


  0725798812 – Feriti-va de el!
  Are un teren pe soseaua Alexandriei unde are parcate mai multe masini.
  In fiecare anunt postat de el, acesta mentioneaza ca accepta test la reprezentanta bmw, doar ca dupa ce ii mentionezi ca nu o poti cumpara cum ati vazut-o si ca vrei sa o duci la reprezentanta la bmw, aceasta nu iti mai raspunde la telefon sau iti spune ca a dat cineva avansul pentru ea.

  https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-320-ID7GlWPA.html#cb2850305f a postat ca masina este din 2013 iar la o verificare dupa seria de sasiu pe bimmer.work , am descoperit ca aceasta este din 2012….

   
 74. Tib

  iulie 14, 2017 at 1:00 pm


  Ce parere ai despre Garanti Leasing de pe Fizicienilot?
  https://garantileasing.autovit.ro/

   
 75. Monica Ilinca

  august 9, 2017 at 10:34 am


  Ati auzit de Arisari Auto din Pitesti? aveti feedback despre ei?

   
 76. Radu Popa

  august 31, 2017 at 12:11 pm


  ATENTIE! TEPARI ORDINARI! DE EVITAT! Sunt doi tepari, sot si sotie. Te pacalesc cu zambete, cu povesti, masinile sunt samsarite, defectele ascunse bine. Abia dupa ce cumperi masina si pleci cu ea incepi sa iti dai seama ce teapa ai luat.
  E adevarat AU NUMERE DE PROBA, dar aici se opresc lucrurile pozitive legate de acesti samsari. Am facut un test drive cu o masina care aparea in toate anunturile lor online cu motor de 140cai, inclusiv pe hartia din geamul masinii era trecuta motorizare 140cai. Le-am spus de cand am accelerat la test ca nu pare sa traga de 140cai dar m-a aburit cu povesti, m-a convins ca sunt eu nebun. masina parea ok in rest, asa ca am luat-o. Fiind firma(parc auto) cu reviewuri bune pe net nu mi-a trecut prin cap ca pot sa fie atat de tepari asa ca nu am verificat toate detaliile din actele de Germania. Am verificat doar sa nu lipseasca vreunul. Cand am ajuns acasa si m-am uitat mai atent SURPRIZA!
  MASINA AVEA IN ACTE MOTORIZARE DE 120CAI(MOTOR DE GENERATIE VECHE)!
  Asta a fost TEAPA NR 1.
  Teapa nr 2. am vazut-o in service a doua zi – LONJERONUL DREAPTA ERA LOVIT, MASINA FUSESE REPARATA DUPA UN ACCIDENT GRAV DESI EL M-A ASIGURAT DE MAI MULTE ORI CA MASINA NU A AVUT NICIUN ACCIDENT!

   
 77. Radu Popa

  august 31, 2017 at 12:14 pm


  ATENTIE LA PEOPLE CARS PLOIESTI! SUNT NISTE TEPARI ORDINARI! DE EVITAT! Sunt doi tepari, sot si sotie. Te pacalesc cu zambete, cu povesti, masinile sunt samsarite, defectele ascunse bine. Abia dupa ce cumperi masina si pleci cu ea incepi sa iti dai seama ce teapa ai luat.
  E ADEVARAT, AU NUMERE DE PROBA, dar aici se opresc lucrurile pozitive legate de acesti samsari.
  Am facut un test drive cu o masina care aparea in toate anunturile lor online cu motor de 140cai, inclusiv pe hartia din geamul masinii era trecuta motorizare 140cai. Le-am spus de cand am accelerat la test ca nu pare sa traga de 140cai dar m-a aburit cu povesti, m-a convins ca sunt eu nebun. masina parea ok in rest, asa ca am luat-o. Fiind firma(parc auto) cu reviewuri bune pe net nu mi-a trecut prin cap ca pot sa fie atat de tepari asa ca nu am verificat toate detaliile din actele de Germania. Am verificat doar sa nu lipseasca vreunul. Cand am ajuns acasa si m-am uitat mai atent SURPRIZA!
  MASINA AVEA IN ACTE MOTORIZARE DE 120CAI(MOTOR DE GENERATIE VECHE)!
  Asta a fost TEAPA NR 1.
  Teapa nr 2. am vazut-o in service a doua zi – LONJERONUL DREAPTA ERA LOVIT, MASINA FUSESE REPARATA DUPA UN ACCIDENT GRAV DESI EL M-A ASIGURAT DE MAI MULTE ORI CA MASINA NU A AVUT NICIUN ACCIDENT!

   
 78. Sebastian

  septembrie 7, 2017 at 2:22 pm


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsSabauto tepari sa nu cumparati nici o masina de la ei, mi-am luat o mega teapa cu o masina de la ei si am ramas cu Motor stricat, m-a costat 2000 euros sa fac masina ! iar cand am fo la ei sa cer garantie aceea de 6 Luni, mi-au spus pur si simplu ca nu s-a oferit pe masina mea desi cand mi-a vandut-o a spus ca e 6 Luni fara a fi nevoie de dovada !

   
 79. WLD

  septembrie 29, 2017 at 9:23 am


  Buna ziua,

  am gasit o masina pe care o consider potrivita pentru mine la dealer-ul Autovehicule de ocazie Constanta pe autovit.
  Cum putem lua legatura sa vedem cum am putea evalua o masina de la ei? va pot da link in privat.

  Multumesc,
  Vlad

   
 80. Mihai

  octombrie 19, 2017 at 1:14 pm


  Buna, ceva detalii despre cei de la Royal Automobile din Galati poate oferii cineva ?

   
 81. Robert

  octombrie 23, 2017 at 8:21 am


  Salut! Imi puteti spune va rog o parere despre DELL AUTOCENTER, Brasov? Au o Mazda 6 III ce m-ar interesa. Multumesc!

   
 82. Marius

  noiembrie 6, 2017 at 8:05 am


  De la Auto Rulate Arges ( https://autorulateag.autovit.ro/ ) a cumparat cineva? Vad ca au destul de multe masini si la preturi decente. Ma intereseaza cu actele cum stau. Multumesc!

   
 83. Cristi

  noiembrie 11, 2017 at 12:14 am


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsBuna!
  Un articol foarte bun, bravo!

  Despre Autobihor srl stiti ceva?

   
 84. Simona

  noiembrie 19, 2017 at 5:36 pm


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsReferitor la Car Outlet – Pantelimon — feriti-va de ei!
  Am fost astazi sa vad un A3 din 2013 la 9000 eur. Km in bord 135.000 km, km reali gasiti pe autodna.ro 186.000 in Sept 2017 in Franta.

  Se pare ca acesti Car Outlet au vreo 4 firme, cea din Pantelimon se numeste Exigent Auto.
  Oamenii foarte draguti acolo, dar se pare ca au o placere in fraierii oamenii de rand, care nu se pricep.
  Imi pare rau, ca sunt convinsa ca cineva va cumpara masina si nu va stii aceste informatii.

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   noiembrie 19, 2017 at 6:15 pm


   Mersi de informatii Simona.
   AI putea sa imi trimiti pe mail linkul? As vrea sa ii sun si sa investighez.

   In unele cazuri, la unii dealeri pe care i-am prins cu km dati inapoi fusesera si ei pacaliti cu km si mi-au aratat tot procesul de cumparare.

    
 85. Simona

  noiembrie 19, 2017 at 6:40 pm

   
 86. Marcel China Popa

  noiembrie 20, 2017 at 5:49 pm


  wmw auto bucuresti calea vitan 291.ce zici de ei.

   
 87. Costin Adi

  Costi

  noiembrie 27, 2017 at 3:31 pm


  Va salut! A cumparat cineva de la ASU AUTOMOBILE IMPORT SRL – Ploiesti, iesirea spre Ploiestiori? Doresc sa iau o masina de la ei si vroiam sa stiu daca sunt seriosi. Multumesc.

   
 88. Ovidiu scovronschi

  decembrie 3, 2017 at 11:11 pm


  Salut! Foarte interesant si util articolul. Poate oferi cineva un feedback apropos de http://www.caragency.ro ?
  Multumesc

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   decembrie 5, 2017 at 10:55 am


   Hmm… nu auzisem de ei. Pare ca intermediaza masini mai scumpe si mai exotice. Dar nu ii cunosc si nu am interactionat cu ei pana acum.

    
   • Daniel

    ianuarie 14, 2019 at 9:17 pm


    Salutare, ceva informatii legate de german leasing ? GERMAN LEASING

    Str. Visarion , Nr 13 – 323465 Bucuresti, Sectorul 1 (Romania)

    Dealerul nu are o descriere, as vrea sa stiu daca sunt de incredere

     
 89. Ady

  decembrie 5, 2017 at 12:42 pm


  Salut Dan ! Despre https://danoveauto.autovit.ro/ stii ceva? Stie cineva ceva? Ma interesa sa achizitionez o masina in rate, le-am trimis mesaj dar nu au raspuns. Multumesc frumos !

   
 90. MariusCC

  decembrie 8, 2017 at 2:14 pm


  Salut,
  Ai cumparat vreo masina de la webcar.ro?

   
 91. constantinmihai8gmailcom

  Iulian

  decembrie 26, 2017 at 7:18 am


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsSalut, tocmai ce am descoperit proiectul tău și doresc să te felicit, faci o treabă foarte, foarte bună!
  Legat de dealeri auto, ai interacționat cumva și cu https://autode.ro ?

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   decembrie 26, 2017 at 9:25 am


   Eu nu, dar un om care mi-a scris pe net da. A luat o teapa foarte mare.

    
 92. onlysli

  onlysli

  ianuarie 1, 2018 at 11:34 am


  Salut. A auzit cineva de Darma Motors din Sibiu?

  Web: https://darmamotors.autovit.ro

  Mersi.

   
 93. Mirel

  ianuarie 5, 2018 at 12:26 am


  https://www.autovit.ro/anunt/audi-a5-ID7GoOBf.html Salut Dan ! ce poti sa mi spui despre masina asta ? cum ti se pare ? si vreau sa te mai intreb daca stii ceva despre acel vanzator,pt ca are mai multe masini pe autovit de vanzare..si A 5 uri si Bmw uri seria 5 ..voiam sa stiu daca este serios sau nu ! multumesc

   
 94. Costy

  ianuarie 16, 2018 at 11:09 pm


  Interesant articolul. De Europa Car a auzit cineva ceva. Au câteva mașini în parcarea de la Mega mall.

   
 95. Ernest

  ianuarie 20, 2018 at 3:29 pm


  Salut
  Ce poți să îmi spui de https://autohousetransparent.autovit.ro ?

   
 96. Craciun Darius

  ianuarie 24, 2018 at 12:24 pm


  Salutare, apreciez la maxim ceea ce faci as dori o parere din partea ta cu privire la astea 2 oferte, mentionez ca eu sun din Tm si nu as bate drumul degeaba pana in Bucuresti degeaba.
  https://www.autovit.ro/anunt/peugeot-508-ID7GpElb.html
  asta ar fi prima
  https://www.autovit.ro/anunt/renault-laguna-iii-ID7GpJCb.html
  si asta a doua.
  Multumesc mult

   
 97. Alin

  ianuarie 31, 2018 at 9:07 pm


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsDoar ce am cumparat acum o luna un automobil de la SabAuto. Cand ce sa vezi? Cutia de viteze manarita, verificata la reprezentanta Mercedes, dupa ce mi-a dat eroare in bord. Cost – 8000 de lei reparatia… mi-au lasat un gust amar…

   
 98. paraschivrazvan25

  Rent a car Bucuresti

  februarie 6, 2018 at 5:16 pm


  Trebuie sa cumperi de la reprezentanta daca vrei sa iei o masina buna.

   
 99. Sorin

  februarie 7, 2018 at 3:45 am


  Salut Dan! Hai ca sunt pe cale sa achizitionez o masina din Cluj, liata de la licitatie pe firma ungureasca. Am citit ce ai scris despre baiatul acela din Valcea si m-am speriat un pic. Ai idee cum poti stii ca firma aia ungureasca nu este totusi o firma fantoma? Mersi!

   
 100. Ababei

  februarie 15, 2018 at 8:40 am


  Recomand Ender din Constanta : +40 722477115. Transparenta totala.

  NU ca : 0723152294 , 0721482071 care te pune pe drumuri degeaba .Refuza sa ofera seria vin si in anunt garanteaza km !!! Doar ca OMITE sa spuna ca sunt MILE si nu KILOMETRI ! Si cand esti pus in fata faptului implinit si il intrebi despre speta iapozitia ghiocelului sirefuza sa raspunsa ! Poate ii verifici si pe acesta !

   
 101. Radu

  februarie 22, 2018 at 11:02 am


  Buna ziua, in feb 2018 am vrut sa cumpar un ford tranzit custom din 2014 care in anunt avea 123.500km, dupa ce am ajuns la ei masina avea 88000km iar explicatia a fost ca au avut probleme cu ceasurile din bord si le-au schimbat. Masina din anunt nu era cea din realitate( alt nr de inmaticulare si alte obtiuni la interior) iar in acte erau proprietari din 2016, de cand au importato din germania de la “crucea rosie”. Cand am verificat seria, am aflat ca in 4.06.2015 masina avea 148.859km. Aveti mare grija de unde luati masini sh.

   
 102. Olaru Dumitru

  februarie 28, 2018 at 2:40 pm


  A mai fost si altcineva pacalit de samsarii de la Leasing Automobile din Galati?

   
 103. Daniel

  martie 1, 2018 at 12:30 am


  Cum poti sa vorbesti la modul general despre PEOPLE CARS, cand tu aparent ai verificat o singura masina, iar pe net oriunde cauti, toata lumea zic despre ei ca sunt tepari la modu ULTRA!

   
 104. Dan

  martie 2, 2018 at 10:03 am


  Salut Dan! Ti-am trimis ieri un mesaj pe privat, cand ai timp te rog sa te uiti peste el.
  Merci!
  Dan

   
 105. Eugen

  martie 5, 2018 at 8:09 pm


  cei de la WMW auto parcul din vitan imi spun ca nu mi pot fiscalul pe loc ci peste 2-3 zile prin curier , asa se practica sa am incredere sau cum pot face?

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   martie 5, 2018 at 9:24 pm


   E normal sa nu iti dea “fiscalul pe loc” pentru ca nu tine de ei. Trebuie sa mearga la Directia Impozite si Taxe Locale la sectorul lor si sa stea la o coada. Si probabil isi planifica asta. Oricum nu cred ca pot trage tzepe pentru ca masinile lor sunt fond de marfa.

    
 106. Eugen

  martie 5, 2018 at 11:17 pm


  multumesc de raspuns Dane, totusi eu imi asum un risc nu prea stiu ce sa fac poate o cumpar si ma uit dupa la ea:(

   
 107. László Gazsi

  Laszlo

  martie 6, 2018 at 1:32 pm


  Mersi pentru review-uri, sper sa vizitezi mai multe dealeri din Cluj 🙂

   
 108. Lucian

  martie 6, 2018 at 4:26 pm


  Bun demers Dan .Pacat ca nu se poti trece toti particularii care vand troace trecute de la unul la altul, sau d’aia care vand/schimba urgent. Oricum e nevoie de multa educatie in domeniul asta.

   
 109. Marcel

  martie 23, 2018 at 7:26 pm


  Salut, imi poti recomanda un dealer sau de unde as putea lua un astra h break de incredere?

   
 110. Diana

  martie 25, 2018 at 4:06 pm


  Buna ziua si bine v-am gasit! 🙂
  Despre dellautocenter Brasov, ce parere aveți? Multumesc!

   
 111. Adrian

  martie 28, 2018 at 3:36 am


  Salut Dan, aici ai fost vreodata? https://www.olx.ro/oferte/user/HgX7/ . Daca da, ce parere ai?

   
 112. bebe

  martie 28, 2018 at 4:12 pm


  sa-mi spun si eu o parere sau parerile despre G&C. G&C este o teapa. La vanzare au un subaru forester la un pret bun insa masina a avut un accident urat si a fost reparata in “parcare” https://www.autovit.ro/anunt/subaru-ID7GrhnC.html#contact_form#xtor=SEC-81. Mergeti la subaru si intrebati de masina si o sa va arate un pomelnic de probleme. masina a fost lovita rau in fata, s-au facut niste suduri cu candela, ire astse care intra in scurt, o roata din fata dezaliniata cu cea din spate. go check it out.

   
 113. Tibi Baciu

  Baciu Valentin Tiberiu

  martie 29, 2018 at 10:11 pm


  Salut ,

  Ce parere ai de Royal Auto Motors Constanta ?

   
 114. Alex

  martie 31, 2018 at 11:25 am  https://polldaddy.com/js/rating/rating.jsAutostyle24 din ploiesti !!! Un mare țepar, pun tester pe mașina e aflu ca e făcută praf
  Dacoserv militari – reprezentanta. Cu tester pe un fiesta aflu ca e praf, km fără număr(reiese din tester iesftin) lovită, filtru de particule făcut praf.
  NexT auto – am luat o mașina Ok de la ei. 15.000 de km rulați in 4 luni. Problema ce are masjna acum. Îmi bat capetele de planeta. Le am cumpărat și Trebuie doar sa le montez. Sper sa fie Ok pe viitor. Km reali verificați la reprezentanta – de apreciat asta .

   
  • Yoram Horowitz

   noiembrie 3, 2018 at 9:22 pm


   Next Auto Rulate is a daughter company of Next Auto Rent. Never rent from “Next Auto”. These are thieves. Not a rental company.
   We’ve ordered 3 cars for 7 days with the following initial quote: Nissan qashqai (7 seat) 442 eur ($495) and 400 eur deposit; Dacia duster 302 eur ($338) and 350 eur deposit; and Opel astra 274 eur ($307) and 300 eur deposit – total of $1,140 + Excess deposits.
   After showing me a table with endless excess fees we understood that better purchase the excess waiver from them. We’ve paid total of $1,758!!! Yes, additional $618 for the waivers. But this is not the end of the story…
   One Astra’s front lamp didn’t work. It took them half an hour to replace it.
   The Nissan Quashqai’s wipers didn’t work. They tried for additional hour to fix it – with no success. We had to leave this car and they gave us additional Astra instead (a smaller car – 5 seats). They’ve told us that they will bring us the Nissan in the day after and we will settle about the different rental prices when we will return the car.
   After leaving Romania we realized that instead of compensating us for one day of the Astra instead a Nissan 7 seat, they’ve charged our credit card with additional $116!!

   By the end of the story we’ve paid $1,874 instead of $1,140 – 64% more ($734) than initial price. We travel a lot. Such a “brutal theft” happened to us first time.

   Please, I urge you. Learn from our and the above lessons. We were stupid. Never rent a car from “Next Auto” in Romania

    
   • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

    Dan

    noiembrie 3, 2018 at 10:42 pm


    Thanks for writing Yoram.
    Sorry for your bad experience in Romania.
    Not all companies behave that badly.

     
 115. dezamagitul

  aprilie 11, 2018 at 7:08 pm


  Salutare,

  In legatura cu AXIS AUTOMOBILE, am facut greseala sa ma intereseze o masina din “parcul” lor. La intrebarea prin telefon fireasca zic eu, daca masina este inmatriculata si daca se poate face drive-test cu ea, vanzatorul sau persoana de la celalalt capat al “firului” s-a aratat deodata ff deranjata si mi-a raspuns spunandu-mi ca doar daca ma intereseaza cu adevarat sa cumpar masina, altfel… ca s-a saturat si a mai vazut el de astia care vin sa se plimbe sa vada cum merge acel tip de masina… I-am explicat calm domnului ca nefiind din Bucuresti nu am alta treaba decat sa bat 700 km intr-o zi doar ca sa ma plimb 5 min cu o masina. Am preferat sa inchid discutia telefonica si sa o mai lamurim daca mai era cazul face2face. Zis si facut a 2 zi ne-am stabilit intalnire in locatia unde dansul are masinile parcate. ” Greseala ” mea a fost ca am ajuns cu 20min mai devreme cred, din moment ce dialogul care a urmat si comportamentul “domnului care nu s-a recomandat nici atunci” a fost de-a dreptul halucinant. Am analizat masina si din punctul meu de vedere avea 2 daune vizile, dar nu asta era neaparat problema. Probabil l-am deranjjat ff mult cand l-am intrebat daca masina are daune. Raspuns: Noi nu analizam decat daca masinile au avut daune in structura de rezistenta, in rest ce e facut pe CASCO nu ne intereseza, deci nu stiu daca a avut sau nu. ( in conversatia avuta pe email in prealabil cu el mi-a spus ca bara fata si parbrizul a fost vopsita si respectiv schimbat). In rest, aroganta suprema, a descuiat masina si a inceput sa vorbeasca la telefon cu altcineva vreo 5minute, apoi in timp ce ma plimbam in jurul masinii intr-un final a inchis si tacea si se uita la mine. L-am rugat sa descuie masina, sa o porneasca, sa deschida capota, sa faca totusi ceva in afara de act de prezenta, la care, vizibil deranjat a scarsnit printre dinti ca ” ne invartim degeaba in jurul ei…” in rest nici un cuvant. Am sesizat situatia tensionata si l-am rugat sa opreasca motorul ca e ok. Atunci mi-a atras atentie pe un ton ridicat si ironic ca ” dvs nu stiti ca dieselul nu se opreste imediat si ca trebuie lasat cateva minute dupa ce e pornit sa mearga ?” Am tacut din nou, dupa lectia gratuita de mecanica primita si incercand sa termin discutia am zis sa deschid subiectul de pret. Atat mi-a trebuit. Nici nu am apucat sa termin ce avea de intrebat ca am fost luat in suturi intr-o tura din care imi aminteste fugar doar cuvinte de genul ” aveti prea multi de nu stiu, sa vedem in vocabular”, pe noi ne intereseaza doar oameni hotarati care vin sa cumpere, nu asa….ca pana se hotarasc ei, se vinde masina” Zicok, asa si ? ” pai asa si… vedeti eu imi pierd vremea cu de-al de dvs asa si, care vin sa vada aiurea masini pe care nici nu le cumpara de fapt !” Aici am cedat si eu si i-am zis ca ok, dar totusi sa nu ma certe acum ca nu e cazul. In momentul ala a replicat ” ca daca la el asta e cearta, sa vad cum e cand poate se ia de mine direct si ma agreseaza fizic “, si dupa ce a spus aceste lucruri s-a dus nervos la masina urland si a incuiat-o. Am considerat ca nu mai are rost sa continui discutia si am plecat. A strigat dupa mine ca atunci cand ma hotarasc cu adevarat sa cumpar masina, sa il caut ! Din punctul meu de vedere nota este 2/10. Nu recomand sub nici o forma acest SAMSAR- da, ca asta e, nu e nici o firma serioasa, etc , este un SAMSAR arogant care este ff nervos atunci cand i se pun intrebari care il pun in dificultate despre masina ( gen accidente, etc ), care s-a obisnuit sa vanda masini daca se poate numai noaptea si la oameni naivi si neinformati pe care ii pacaleste el cu comportament de vanzator de cutite din usa in usa din anii 2000. Stati departe de AXIS AUTOMOBILE !!

  ps; masina avea daune fata spate, bara fata-spate vopsite cu lufturi vizibile, dar nu exagerate linia portbagajului cu aripa spate si luneta erau diferite stanga fata de dreapta. Puteam sa accept situatia daca omul era corect si recunoastea, eram deschis la dialog si chiar ma interesa masina pentru ca arata bine si chiar as fi cumparat-o. Dar cu asemena comportament obraznic, sub nici o forma nu pot plati 60.000 ron unui nesimtit care aproape ca a sarit la bataie la mine.

   
 116. dezamagitul

  aprilie 11, 2018 at 7:33 pm


  later edit: citez din anunt ” Masina este echipata cu anvelope de iarna noi Michelin + roata de rezerva noua ! ”

  Situatia de la fata locului : Masina era echipata cu anvelope de vara din 2013, imbatranite si uzate.

  La intrebarea mea, unde sunt anvelopele de iarna Michelin noi, mi s-a comunicat ca nu stie nimic de ele, si ca astea sunt singurele anvelope pe care le are masina, fiind foarte mirat ca pun asemenea intrebare.

  Concluziile le trageti singuri…

   
  • Iulian

   aprilie 10, 2020 at 9:17 pm


   Deci tip mai arogant și nesimțit ca cel de la Axis auto, nu am văzut în viata mea…sa nu mai spun ca se recomanda ca fiind inginer, dar nu are nici otreaba cu automobilele…desi se presupune ca ar trebui sa știi ceea ce vinzi! Am fost azi 10 04.2020 sa vad un Ford mondeo, în anunț, starea lui este ireproșabilă, atât tehnic cât și estetic… La fata locului, lucrurile stau cu totul altfel! Mașina ca mașina dar vânzătorul cred ca aștepta să l plătesc, ca doar am avut aroganta sa vin sa vad mașina…cam asta a fost atitudinea…a vorbit vreo 10 minute la telefon, fără sa ma bage în seama, sa salute sau ceva… Masina era lovita fata și spate…usor,nu grav… Lucrurile au degenerat când am zis sa o pornim… Cica:pai, nu are baterie… Pai și te aștepți sa o cumpăr asa? Pai, ce are, ca bateria e ieftina… Si când am început sa l întreb cum e cu starea mașinii din anunț a început sa tipe sa ies afara din curte… Pe bune??? Cel mai nesimțit dealer sau ce o fi el… Clar, nu recomand!

    
 117. Claudiu

  aprilie 15, 2018 at 7:44 pm


  Salut, despre Autorulate București, șoseaua Alexandriei aveți ceva data?

   
 118. Cristian George Cristofir

  aprilie 16, 2018 at 12:38 pm


  Salut…Cunoaste cineva firma care vinde aceasta masina ?

  https://www.autovit.ro/anunt/jaguar-xe-ID7GrN0w.html#ee3933c2de

  Multumesc

   
 119. Mirel

  aprilie 16, 2018 at 8:16 pm


  O parere despre Car Agency Bucuresti ?

   
 120. loredanastef

  loredana

  aprilie 18, 2018 at 10:27 am


  A cumparat cineva vreo masina de la Nemes Car din Cluj sau a avut de aface cu ei?Cum sunt?
  Am gasit la ei pe autovit un BMW X3 din 2015 cu 100.000 km cu 24.000euro. Masina urmeaza a fi adusa din germania daca ma hotarasc.

   
  • Andreea

   mai 10, 2018 at 7:52 pm


   Ai finalizat tranzactia cu ei? Cum a decurs colaborarea? Am gasit si eu o varianta a lor, insa am o retinere, avand in vedere cate probleme sunt.

    
  • Liv

   iulie 12, 2018 at 2:02 pm


   Am vrut eu anul trecut sa iau un Tiguan. Masina se aduce printr-o firma din Ungaria si se pierde TVA-ul pe drum. Ca atare am renuntat.

    
 121. sorelito

  Venin Sorel

  aprilie 22, 2018 at 8:03 pm


  Doresc sa cumpar o masina de la Danove auto Timisoara.Stie cineva daca aceasta firma este ok?

   
 122. Mad

  aprilie 25, 2018 at 10:18 am


  Mersi de lista, sper sa ma ajute in cumpararea unei masini.
  Vreau doar sa scriu ceva despre Auto Hibride Romania din Brasov. Inteleg ce spune el, ca uneori sunt dati km inapoi pentru a putea vinde, dar se exagereaza si nu se transmite tot istoricul masinii la cumparator. Un exemplu concret: Toyota Prius din 2011, masina cumparata de la ei in 2016 vara (nu stiu exact pretul) de catre o persoana care acuma o vinde cu 9000 EUR si 130000 km. Masina se prezinta f bine, toate functioneaza impecabil, nimic de reprosat. Dar dupa o verificare VIN (serie sasiu), aflu ca defapt a fost implicata intr-un accident in Franta in 2015, cu daune la masina de 4500 eur, si km atunci avea 264 000 km.
  Actualul proprietar nu stia absolut nimic, i s-a spus ca nu a fost implicata in accidente, km reali, etc.
  Inteleg sa dai inapoi 20, 30 sau 50 000 km pentru a putea vinde, dar nu peste 130 000 km (pentru un schimb de transmisie, teoretic, ca practic nu se stie daca asta a fost). Sa nu mai zic de faptul ca l-a mintit legat de accident.
  Daca doreste lumea detalii, va pot da pe privat raportul de la autoDNA.
  (scuze pentru ortografie)

   
 123. Bogdan

  mai 1, 2018 at 1:17 pm


  Buna ziua,
  Felicitări și mulțumiri pentru recenzii, o inițiativă buna.
  As dori să știu dacă mă poate ajuta cineva cu informații despre Darma Motors din Sibiu, sunt prezenți pe site-urile de profil.
  Mulțumesc!

   
 124. Seby

  mai 6, 2018 at 7:43 am


  Salutare ,

  Ce parere aveti de Dealer Auto Rulate : https://ravicentralstore.autovit.ro/

  Au adresa pe bd basarabia 254

  Mersi

   
 125. Giurgiu catalin

  mai 21, 2018 at 2:11 pm


  Buna ziua!
  Sunt din Constanta si as dori sa achizitionez o masina ,un Opel Insignia an de la 2012-2013 in sus ,diesel automata.De unde ma sfatuiti sa o cumpar incat sa nu fiu inselat cu km sau icu istoricul masinii?

   
 126. info deposit

  info deposit

  iunie 6, 2018 at 12:07 pm


  Axis Automobile – Experienta foarte neplacuta! Am fost de 2 ori si persoana care se ocupa de prezentare si vanzare este neprietenoasa, nu ofera informatii despre autovehicule, te repezeste la orice intrebare si este recalcitranta (totusi apreciez limbajul decent care ascunde insa o atitudine de vechi samsar ”smecheras”). La a 2-a masina nu am putut vedea masina de exemplu deoarece nu am putut trece peste discutia initiala cu persoana care se ocupa de parc.
  Ma mira faptul ca au nota 9. Eu le-as fi dat nota 4 la interactiune cu potentialii clienti.

   
 127. davicious

  Dan

  iunie 7, 2018 at 1:44 am


  Salut,

  Despre GTT din Pallady ce pareri aveti? https://www.opelgtt.ro/
  Ma intereseaza sa achizitionez un Mokka de la ei: https://www.autovit.ro/anunt/opel-mokka-ID7Gr4h3.html si review-urile mai vechi nu sunt foarte magulitoare la adresa lor.

  Mersi de raspuns!

   
 128. Claudiu

  iunie 12, 2018 at 9:57 am


  Salut, despre https://autovehiculedeocaziect.autovit.ro/ am si eu o experienta neplacuta si anume cu masina din anuntul asta: https://www.autovit.ro/anunt/audi-a6-ID7Gsc4Q.html masina in 2016 apare cu accident frontal dauna totala. Desi i-am anuntat ca masina are problema asta in continuare pastreaza anuntul activ cu masina drept “fara accident”. Reparatia nu apare in istoric deoarece a fost facuta in alt service. Apare la asiguratorul din perioada aceea.

   
  • Claudiu

   iunie 12, 2018 at 9:58 am


   A si am uitat aspectul acesta, masina avea 185.000 km in 2016. Acum in anunt are 175.000.

    
 129. Reldo

  iunie 25, 2018 at 2:42 pm


  Mare mareeeee atentie la People Cars (http://www.peoplecars.ro/) din Ploiesti. Niste mincinosi ordinari care te pun pe drumuri degeaba. Am vb telefonic in legatura cu o masina si nu mi-au trimis absolut nimic in legatura cu masina, doar ca cel mai bine vin sa o vad ca imi arata toate actele (care s-a jurat amaratul ala pe toate mamele ca le are) la fata locului. Cand am ajuns acolo masina era frumos spalata dar la prima pornire deja trancanea volanta si cine stie ce mai scotea zgomote pe acolo cu toate ca am avut promisiunea telefonica ca masina este in regula. Apoi cand a fost vorba de acte nu avea nimic la ea, mi-a insirat niste acte de la alte masini ca si cum imi demonstra ca celelalte masini au acte dar deocamdata nu la aia care ma interesa pe mine si uimitor a inceput sa devina nervos si oarecum sa ma dea afara, ca cica ce tot intreb de acte, cand scot banii atunci are si el actele. Masina avea in bord aproape 200.000 km. A 3-a zi m-am dus iar cu alt prieten, pentru alta masina, dar cea care am vazut-o cu o zi inainte surpriza, avea 164.000 km…nenorocitul a dat km inapoi, nu stiu cum a reusit asa repede. Bineinteles, mi-a zis ca are un client care nu e asa mofturos ca mine si cand vine daca porneste masina si nu scoate fum o cumpara 🙂 Nu va recomand sa cumparati masini de la mincinosul asta, a 2-a masina care am fost sa o vad cica e in perfecta stare de functionare dar saraca nici nu mai pornea plus ca singurul act care il avea era o simpla factura, fara nimic altceva…..Cascati ochii foarte bine

   
 130. Nicu

  iunie 25, 2018 at 2:49 pm


  Salut,

  A cumparat cineva masina prin Nemes car ?

  Spor

   
 131. RC

  R L

  iunie 26, 2018 at 5:50 pm


  Buna ziua, ma puteti ajuta cu un sfat avizat legat de masina asta, vo rog ? https://www.autovit.ro/anunt/honda-civic-ID7Gtuk9.html
  Multumesc mult !

   
 132. daniel cristi

  iunie 27, 2018 at 11:49 am


  Haha. Nu am mai gasit o astfel de sectiune in online 🙂

   
 133. Virgil Ionita

  V

  iulie 6, 2018 at 8:36 am


  scrieti-ne nu scrie-ti-ne 🙂

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   iulie 7, 2018 at 3:15 pm


   Cred ca a fost ceva auto correct.
   Corectam, mersi ca ai observat!

    
   • marius

    iulie 11, 2018 at 9:57 am


    As avea si eu o intrebare : de ce nu lasati si vanzatorii sa dea raspuns la ce scrieti dumneavoastra?
    Aveti vreun interes la anumiti vanzatori/parcuri? Deoarece observ ca la anumite parcuri cu masini de epoca ( 2001-2005 ) spuneti ca masinile lor au km reali sunt foarte bune cum verificati dumneavoastra o masina din acel an ? daca mi-ati raspunde ati fi foarte amabil sau va luati o cotizatie de la ei ca sa scrieti de bine despre unii si de rau despre altii?

     
   • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

    Dan

    iulie 13, 2018 at 9:26 am


    Draga Marius.
    Poti scrie, desigur, atata timp cat ai ceva de spus. Tu, deocamdata, nu ai spus nimic.
    Poti face orice fel de acuzatii aiurea, dar asta spune lucruri despre tine, nu despre noi.

    Legat de intrebarea ta- daca am sau nu un interes la anumiti vanzatori?
    DA, am
    As vrea ca vanzatorii corecti sa prospere, iar cei care manaresc masinile sa dispara de pe piata. Si mai am interesul ca oamenii sa nu fie pacaliti. De aceea exista si aceasta sectiune pe blog, ca oamenii sa stie cu cine interactioneaza.

    Daca chiar ai ceva de spus despre activitatea ta ca si dealer – te rog sa scrii, si daca tot scrii poti si explica cum ajung la voi in parc masinile cu km dati inapoi.
    Mersi.

     
 134. COSMIN

  iulie 6, 2018 at 10:05 pm


  salut , ceva de firma BLACK AUTO TIMISOARA?SI mvm-auto constanta? MULTUMESC

   
 135. mitrache

  iulie 8, 2018 at 8:08 pm


  salut. Super cu toate comentariile si articolul tau. De dxd din pitesti stii ceva. Am vazut un. Bmw la ei si pare dubios https://www.autovit.ro/anunt/bmw-seria-3-ID7GuTHN.html#aeae532e50

   
 136. marius

  iulie 11, 2018 at 9:51 am


  pai omu are 11 clase de unde sa stie sa scrie

   
 137. marius

  iulie 11, 2018 at 9:56 am


  As avea si eu o intrebare : de ce nu lasati si vanzatorii sa dea raspuns la ce scrieti dumneavoastra?
  Aveti vreun interes la anumiti vanzatori/parcuri? Deoarece observ ca la anumite parcuri cu masini de epoca ( 2001-2005 ) spuneti ca masinile lor au km reali sunt foarte bune cum verificati dumneavoastra o masina din acel an ? daca mi-ati raspunde ati fi foarte amabil sau va luati o cotizatie de la ei ca sa scrieti de bine despre unii si de rau despre altii?

   
 138. Marius

  iulie 12, 2018 at 7:17 am


  De RS Automobile (http://www.rsautomobile.ro/) stie cineva ceva? Stiu ca prin zona se ‘poarta’ niste tepe, dar m-ar interesa daca are cineva informatii / experienta cu dealer-ul acesta in mod particular

   
 139. Marius

  iulie 12, 2018 at 7:19 am


  Am fost sa vad o masina la autode.ro . In prealabil am sunat, am intrebat daca are vreo problema, mi s-a spus ca nu. Ajung acolo, masina nu era ok. Avea o eroare la trapa (care se vedea imediat ce puneai contactul, deci nu era nevoie de vreo investigatie). Fusese lovita in fata si reparata sub standard, motorul batea si avea scurgeri de ulei. Nici n-am mai stat sa ma uit pe sub ea.

  Ca parte pozitiva, oamenii foarte ok, relaxati, poti sa te uiti la masini in liniste.

   
 140. Tudor

  iulie 13, 2018 at 8:13 am


  A interactionat cineva cu cei de la TDS Leasing Auto Pitesti?
  https://tdsleasingauto.autovit.ro/shop/?page=2 ?

   
  • Dan

   iulie 18, 2018 at 8:24 am


   Si eu as vrea sa aflu despre ei, preturile sunt insa cam ok ( deja e suspect )

    
  • Claudiu

   august 26, 2018 at 8:11 am


   Urmeaza sa interactionez eu luni. Ai mai fost la ei pana la urma? Ai ceva experiente de inpartasit? Merci mult!

    
  • Claudiu

   august 27, 2018 at 11:27 am


   Salut, am interactionat eu. Oamenii sunt super OK, parolisti, ft respectuosi si rabdatori la telefon insa masina nu a fost ok. In anunt scria ca nu are dauna insa pe AutoDNA am gasit-o lovita in toata partea din fata destul de nasol, cu ceva urme de rugina si alte mici probleme. Kilometrii insa erau ok, ce avea in bord coincidea cu ceea ce a fost si in raport – si ei au spus ca i-au verificat la reprezentanta la VW. Ei au spus ca nu au stiut ca masina are problemele astea, le-am trimis raportul sa se convinga. All in all, las la latitudinea ta sa hotarasti. Vanzatorul pare serios, insa verifica bine masina.

    
  • Cristi

   decembrie 2, 2018 at 8:40 pm


   Salut, si eu vreau o masina de la iei (TDS Leasing auto).
   Tudor ai aflat ceva despre iei?
   In unele anunturi scrie:” Nu negociem prin mesaje,telefonic sau sms! ” WTF????

    
 141. Florin

  iulie 27, 2018 at 10:55 pm


  Salut,ceva update uri despre Lazar auto din zona Dristor ai ceva?
  Multă fain!

   
 142. madaexe – cand am timp scriu!

  Robert

  august 11, 2018 at 9:06 am


  Salutare,
  De baietii acestia stiti ceva? https://eduardmotors.autovit.ro/
  Nu am prea gasit informatii despre ei pe nicaieri.
  O zi buna

   
 143. Musat Cristian

  august 24, 2018 at 6:22 am


  Vum se poate lua legatura cu dumneavoastra in cinditiile in care nici un telefon nu va functioneaza. Multumesc.

   
 144. Iuga Daniel

  august 24, 2018 at 2:02 pm


  AutoBias din Otopeni. Vreo parere?

   
 145. Marian

  august 24, 2018 at 4:59 pm


  Salut. Ce îmi poți spune despre NICODEM AUTO, din Slatina, Olt? Mulțumesc

   
 146. Marian

  august 31, 2018 at 6:25 am


  Salut, la dab auto cam cat % ai reusit sa negociezi?

   
 147. Bogdan

  septembrie 10, 2018 at 1:00 pm


  Salut.

  A interactionat cineva cu cei de la Autonom Lease Autorulate? Au sediul in Otopeni.

  Multumesc

   
 148. Izn

  septembrie 14, 2018 at 3:30 pm


  salut, stie cineva ceva de Das Auto Trader de pe soseaua colentia ?

   
 149. luminitailioara

  andrei

  septembrie 25, 2018 at 4:35 pm


  Salutare, despre apan ocazie din galați ce știți ?

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   septembrie 30, 2018 at 6:33 am


   Apan este ok ca dealer.

    
   • Mirel

    octombrie 8, 2018 at 8:59 pm


    Despre Instant credit auto galati o parere ??

     
 150. Blogoman69 – 81 Strada Matei Basarab, Bucharest, Bucharest, Romania – Născut, iar nu făcut. Din naştere am fost bun, dar societatea m-a înrăit. Le mulţumesc femeilor pentru că există ca să facă chinul existenţei mai suportabil. Sunt recunoscător şi feministelor pentru sloganul "Sus fustele, jos pantalonii !", din care mi-am făcut un scop în viaţă. Fetelor eu lupt şi voi lupta mereu alături de voi deşi uneori, purtat de învălmăşeala luptei, se întâmplă să fiu ba deasupra, ba dedesubt.

  Blogoman69

  septembrie 27, 2018 at 11:31 pm


  Bună Dane, mă interesează domnul “9 / 10 mMm Intersecția Str. Crinului cu Str. Ardealului”. Sigur asta e adresa? Nu am găsit în București, pe Google Maps, decât intersecția dintre Str. Crinului cu Str. Munteniei, între gurile de metrou Parc Bazilescu și Jiului. Ai greșit tu sau mă uit eu aiurea? Cum e de fapt? Mulțumesc anticipat!

   
  • Dan – http://masinapotrivita.wordpress.com

   Dan

   septembrie 30, 2018 at 6:33 am


   Acolo e. E fix pe colt. Sunt oarecum 3 strazi care se intersecteaza. Crinului, Adrealului, Ciresoaia.

    
 151. ciprian

  septembrie 30, 2018 at 2:53 am


  De AUTO RULATE BUCURESTI din Magurele, Ilfov stie cineva ceva? https://autorulate-bucuresti.autovit.ro/

   
 152. ConcernedCitizen

  octombrie 4, 2018 at 2:08 pm


  Va salut. Stie cineva cum sunt cei de la MXP AUTOMOBILE Cluj? Vreau sa achizitionez o masina de la ei in viitorul apropiat. I-am sunat pentru cateva intrebari si am ramas cu o impresie buna dupa apel dar poate cineva a mai luat de la ei si are o parere mai clara.

   
 153. Adriana

  octombrie 5, 2018 at 7:34 pm


  Imi recomandati un parc auto la Cluj, va rog, unde se pot achizitiona masini second-hand in leasing? Multumesc

   
 154. Mariusd

  octombrie 13, 2018 at 7:02 pm


  Buna ziua,
  Despre Spectre Automobile din Galati aveti vreo informatie sau experienta cu ei?
  Multumesc

   
 155. Marius

  octombrie 14, 2018 at 10:54 am


  Buna ziua,
  Are cineva vreo informatie despre Spectre automobile din galati,sau vreo experienta avuta cu acest dealer.Cred ca masinile sunt din licitatii.
  Va multumesc

   
 156. Adrian

  octombrie 23, 2018 at 1:37 pm


  Salut Dan. O parere despre Opel Astra J 1.7 diesel sau 1.6 benzina? O parere generala despre aceste masini…an 2010-2012. Multumesc frumos

   
 157. Alin

  octombrie 24, 2018 at 12:13 pm


  Salutare
  Despre Autoerebus cei din Str. Parcului Sector 1 ce stiti?
  Doresc sa achizitionez o masina sh buget 10k pretabila servicii taxi, transport persoane de preferat berlina 2009 in sus.
  Daca imi puteti da exemple de masini ce le condiderati dvs
  ideale pt mn va rog trimiteti-mi un email cu marci, modele si motorizare.
  Caut, aleg ce-mi place apoi poate cu ajutorul dvs facem si o achizitie.
  Multumesc anticipat.

   
 158. otilia88

  otilia88

  octombrie 28, 2018 at 8:58 pm


  Bună și felicitări pt articol!
  Întrebare: de Son Motors Sibiu ați auzit ceva?

  https://www.autovit.ro/anunt/skoda-octavia-scout-ID7GwfkC.html#gallery-grid

  Mașină asta o sa mergem sa o vedem mâine.

  Mulțumesc anticipat!

   
 159. Florin

  noiembrie 6, 2018 at 12:25 am


  Salutare, despre

   
  • Florin

   noiembrie 6, 2018 at 12:27 am


   Salutare, despre SC Andani Clean Auto SRL Bucuresti stiti ceva? Multumesc

    
 160. Pavelescu Catalin

  noiembrie 8, 2018 at 12:07 pm


  Salutare! Am o sugestie pentru voi, si in acelasi timp un semn de intrebare cu privire la o anumita firma de autorulate SH. Se numeste Oveauto, din Timisoara. Am observat ca pe autovit sunt relativ noi, fiind pe site din 2018. Am observat ca 90% din masinile de acolo arata impecabil din poze, si asta spun si eu la descriere, si spre deosebire de multe alte firme, au niste preturi accepabile pentru mai multe statuturi sociale. Intrebarea mea si curiozitatea mea este … O fi chiar asa de fair firma si pune pretul normal de piata sau o fi ceva in neregula cu masinile ?
  https://oveauto.autovit.ro/

   
 161. Maqulyn – Romania

  Depecher

  noiembrie 14, 2018 at 11:51 am


  Da si pe mine m-ar interesa cei de la OVEAUTO.Nu gasesc nici o informatie pe internet despre ei si nici recenzii.

   
 162. Ionut

  noiembrie 15, 2018 at 10:54 pm


  Salut! Despre Edymar Eurospeed stie cineva ceva? Observ că aduc autovehicule cu precădere din Italia.

   
 163. Ragnar

  decembrie 7, 2018 at 10:32 pm


  Salutare lume! Poate sa ma ajute si pe mine cineva cu cateva pareri in legatura cu cei de la Apan BMW Iasi ? In legatura cu masinile rulate pana in 30,000 de km ? Daca au probleme tehnice sau umblate prin ele ?

  Chiar mi-ar fi de mare ajutor un sfat. Multumesc!

   
 164. Pavaloiu Mihai

  decembrie 13, 2018 at 10:02 am


  Buna ziua ! Experienta dezamagitoare cu cei de la Sixt Auto Rulate ..am fost acum vreo trei saptamani sa vad un Duster ,vroiam sa fac un buy-back cu o skoda Superb ,initial foarte deschisi la discutii ,mi-au facut poze urmand sa fiu contactat in cateva zile …pauza !!!
  Un plus pentru Radacini Auto Rulate Chitila , foarte maleabili ,te lasa sa testezi masina prin parcare , in 20 de minute aveam si o cotatie de pret pentru a mea .Detalii despre ce vand nu am ,in schimb accepta orice testare si ofera 1 asn garantie /10000Km.
  Sambata vizitez Brady Auto ..sa vedem ..revin cu detalii.Va multumesc

   
 165. Andrei

  decembrie 14, 2018 at 10:56 am


  Salutare. E primul meu post aici si vreau in primul rand sa va multumesc pentru munca asta de documentare, care poate sa serveasca omului de rand care vrea sa isi ia o masina fara sa isi ia o teapa (sau cel putin nu una foarte mare). Not all heroes wear capes 😉 ma tot uit de cateva saptamani la o masina vanduta de o ‘firma’, pe numele ei Autoreact Cars. Undeva in sona Arenei Nationale. Stiti ceva despre ei? Multumesc anticipat, Andrei

   
 166. Robert

  decembrie 15, 2018 at 8:32 am


  Salut. A cumparat pana acum cineva vreo masina de la Star Leasing (www.Starleasing.ro), undeva pe strada Fizicienilor 38 ( vis a vis de hotel Taco )? Daca da, cum sunt masinile, de ce fel de experienta ati avut parte?
  Au niste anunturi interesante pe autovit, insa nu prea am gasit mai nimic despre ei pe net..
  Multumesc,
  R

   
 167. Alexandra

  decembrie 20, 2018 at 9:57 pm


  Buna, a cumpărat cineva mașina de la ABC Auto Star Pitești. Au un Nissan Juke 134.000kg și ma gândeam sa ma duc pana acolo sa o văd 🙂. Mulțumesc

   
 168. Alexandra

  decembrie 20, 2018 at 9:59 pm


  Km*

   
 169. FrF

  decembrie 30, 2018 at 4:54 pm


  Salutare, de parcul auto RIP AUTOMOBILE ARAD știe careva ceva ?
  Mersi.

   
 170. Dan G.

  ianuarie 8, 2019 at 9:22 pm


  SabAuto din Otopeni, stii ceva de ei? Totodata de Dorin din Ploiesti are anunturi pe dddcars.autovit.ro. Multumesc.

   
 171. Dragos

  ianuarie 11, 2019 at 11:12 pm


  Eu am interactionat de curand cu cei de la Import Automobile din Galati. Oamenii au fost de treaba, au venit cu mine in reprezentanta pentru verificarea masinii si m-au ajutat cu numerele rosii. Mi-a placut ca au avut numere de probe pentru a testa masina, dar nu mi-a placut faptul ca era murdara in exterior, plina de praf…ar fi putut sa o spele avand in vedere ca am cumparat-o, pentru ca au o spalatorie chiar langa. In rest, ii recomand, as mai lua masini de la ei.
  In schimb Proleasing Ploiesti are o nota cam mare. Acum cativa ani am m-a interesat o masina de la ei. La telefon am aflat ca pretul afisat era fara tva, dar au zis ca face o reducere, si masina arata foarte bine in poze. In schimb, la fata locului, masina nu avea baterie, iar interiorul se prezenta groaznic de murdar si urat mirositor, desi masina avea sub 90,000km, iar despre istoric, puteam sa-l aceesez doar la dealerul skoda, nu la ei, dar masina nu avea asigurare, deci nu puteam iesi cu ea.

   
 172. Ivan

  ianuarie 16, 2019 at 12:29 pm


  ce parere aveti despre aceasta masina? https://www.autovit.ro/anunt/volkswagen-passat-b8-ID7Gvr9X.html#ac8b83ad72
  cunoaste cineva acest vanzator ?+40 763411437

   
 173. Dragos

  ianuarie 20, 2019 at 9:21 pm


  La buza autostrazii A2 langa Arabesque este un parc auto cu multe masini de teren dar si ceva autoturisme. Ai avut ocazia sa ii verifici pana acum ? Multumesc

   
 174. Mihai

  ianuarie 23, 2019 at 12:46 am


  Salut Dan !

  Vreau sa cumpar o masina de la CREDIT AUTOMOBILE din Galati.(este firma sora a lui Leasing Automobile).Este vorba de un Passat cc din 2014,190.000km,la 15.500e.
  Sunt foarte foarte derutat daca fac un pas bun avand in vedere ca am auzit pareri mixte despre ei.
  Poti sa-mi spui si parerea ta, te rog ?

   
 175. Adi Iully

  ianuarie 23, 2019 at 12:11 pm


  Salut domnule Dan . Vreau sa imi vand si eu masina ! Cum pot sa o evaluez la pretul corect ? (avand in vedere ca eu cunosc tot istoricul ei si cheltuiala de intretinere , dar si problemele ei )

   
 176. Adi Iully

  ianuarie 23, 2019 at 12:12 pm


  Salut domnule Dan . Vreau sa imi vand si eu masina ! Cum pot sa o evaluez la pretul corect ? (avand in vedere ca eu cunosc tot istoricul ei si cheltuiala de intretinere , dar si problemele actuale )

   
 177. Florin

  ianuarie 30, 2019 at 9:42 pm


  Vreau sa imi verificati o masina care ma intereseaza la Dab auto Bucuresti. Cum se procedeaza sa intru in legatura cu voi?

   
 178. Dan.D

  februarie 3, 2019 at 7:52 pm


  Salut

  https://autoparcpitesti.autovit.ro/

  este cumva una din cele “blamate” din Pitesti, eventual rebranduita?

   
 179. George

  februarie 11, 2019 at 8:47 pm


  As dori sa știu despre acest dealer dacă este ok?

   
 180. Bogdan Vladu

  februarie 13, 2019 at 11:27 pm


  In august 2018 am cumparat de la Madison Operational un Mecedes GLK din 2012, cu 154.000 km si am luat o mare teapa.
  Neavand experienta, am mers pe increderea lor si a celor de la Autoklass Sud, care mi-au spus ca masina are urme normale de folosinta.
  Dupa ce am inmatriculat masina si am vrut sa ii fac CASCO, am primit raspuns de la majoritatea companiilor de asigurari ca nu oferteaza deoarece masina a avut dauna (am pus mai jos poza cu raspunsurile).
  Apoi au inceput sa apara primele probleme la cutia de viteze. Am mers cu masina la un service de cutii automate, iar cand au desfacut-o, uleiul era negru si plin de pilitura (nu fusese schimbat niciodata). A trebuit sa schimb toate piesele din cutie, operatiune ce m-a costat 23.000 de lei.

   
  • Liviu Med

   august 12, 2021 at 11:50 am


   Buna tuturor

   Noi nu stim cum sunt toate masinile dar noi am primit una cu defect major la sistemul de aer conditionat. Masina a fost cumparata in februarie…greu de verificat pe aer. Mai tarziu am constatat ca era o problema grava despre care nu aveau cum sa nu stie. La solicitarea reparatiei, conform garantiei, ne-au pacalit si lungit pana au expirat acele 6 luni. Nu recomand deloc…

    
 181. Vasi

  februarie 28, 2019 at 5:34 pm


  Salut!
  Stie cineva cev despre Brokerauto.ro ?

  Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr.17, Sector1, Bucuresti.

  Mersi

   
 182. Vasi

  martie 1, 2019 at 12:45 pm


  Salut!

  Stie cineva ceva despre BrokerAuto.ro?

  Mersi.

   
 183. Eu

  martie 3, 2019 at 10:54 am


  Despre Auto Rulate Leasing stie cineva, ceva? Multumesc.

   
  • Calin

   noiembrie 30, 2020 at 4:53 pm


   Bai, stiu ca acum dau 2 ani garantie sau 30000 km (cu posibilitate de extindere la 50000 contra cost) ceea ce nu stiu sa mai faca niciun dealer in momentul de fata din proprie initiativa si ca garantie standard.

    
 184. aramisdouamii

  Gabi Rentea

  martie 3, 2019 at 3:02 pm


  Spectre automobile? Ce parere aveti? Multumesc anticipat!

   
 185. Alex

  martie 7, 2019 at 1:30 pm


  Salut,

  de cei de la BEST CARS AUTOMOBILE Pitesti stiti ceva?

   
 186. Dragos

  martie 7, 2019 at 1:58 pm


  Buna ziua, ce parere aveti despre cei de la leasingautomobile; au fost pe aici niste comentarii negative dar sunt cam de 3 ani; in ultimul an baietii par sa fie mai profi…A avut cineva vreo experienta cu ei?
  Multumesc

   
 187. Nicu

  martie 9, 2019 at 5:08 pm


  Salut ! Am si eu o curiozitate, de ce masinile din Ro cu origine Germania sunt mai ieftine si in unele cazuri chiar cu mai putini km decat cele care sunt la vanzare in Germania ? Nu are sens..

   
 188. Alex

  martie 22, 2019 at 10:13 am


  ATENTIE! Acest individ vinde masini cu kilometrajul dat inapoi. Exemplu aceasta masina: https://www.autovit.ro/anunt/land-rover-freelander-ID7Gvnfz.html

  Uitati aici raportul AUTODNA: https://imgur.com/a/AxXAblG

   
  • Maq

   iunie 30, 2019 at 3:32 am


   Bine de stiut!Bulangii astia le va fi din ce in ce mai greu sa faca hotie pe viitor

    
 189. Remus

  martie 22, 2019 at 11:42 am


  Salut,
  Imi puteti spune ceva despre cei de la BROKER AUTO.RO ? Au ca adresa trecuta pe AutoVit Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti nr 17 – 014144 Bucuresti, Sectorul 1.

  Multumesc,

   
 190. Adrian

  martie 27, 2019 at 5:30 pm


  Salutare Dan,

  Urmaresc canalul de youtube si siteul tau.Faci o treaba foarte buna, spor si succes. Ce ne poti spune despre Transparent Auto si AutoNicodem? Nu i-am gasit in lista sau sunt sub alta denumire.Am vazut cateva Skoda Octavia care imi fac cu ochiul la ei.

  Multumesc anticipat.

   
 191. Adrian

  martie 27, 2019 at 9:23 pm


  Salutare Dan,

  Urmaresc cu mare interes canalul de youtube si siteul tau. Faci o treaba foarte buna, succes si spor in continuare. Spune-mi te rog daca ai cunostinte despre Transparent Auto sau AutoNicodem?Nu i-am regasit la tine in lista sau poate sunt sub alta denumire. Am vazut cateva Skoda la ei si par interesante.

  Multumesc anticipat.

   
 192. Andrei

  aprilie 2, 2019 at 12:17 pm


  Salutare!
  Cunoasteti detalii despre brokerauto.ro?
  Pun aici un link cu o masina vanduta de ei pentru exemplu:
  https://www.autovit.ro/anunt/audi-a6-allroad-ID7Gx3PT.html
  Multumesc!

   
 193. Razvan

  aprilie 6, 2019 at 2:53 pm


  Salut !
  Aveți ceva detalii despre parcul auto autoruler din Constanța ?
  Multumesc

   
 194. niro

  aprilie 10, 2019 at 7:16 pm


  Merita luate masini de la Toyota Plus? Masini rulate si cu garantie de la ei ? Multumesc!

   
 195. Marian

  aprilie 13, 2019 at 12:27 pm


  Salutare, ce parere ai despre https://autobias.autovit.ro/ ?

  Multumesc anticipat!

   
 196. Bogdan Badoi

  Informativ

  aprilie 13, 2019 at 5:50 pm


  Salutare!

  As vrea sa postez si eu o informatie referitoare la samsarul Ender – 0722477115 ( EEE Premium Cars ). Aveti grija la ce scrie in anunturile postate de el, deoarece adauga in descriere o gramada de optiuni care de fapt nu se regasesc pe masini – cereti inainte o lista cu codurile la optiuni, asa cum apar in contractul initial de vanzare-cumparare (daca va intereseaza acest aspect). Masinile aduse nu sunt vandute direct prin firma lui, ci prin intermediari, persoane fizice (posibil evaziune TVA intracomunitar). Discutati de la inceput daca plata impozitului pe anul in curs este inclusa in pretul negociat, mai ales pentru masinile de capacitate cilindrica mare. Inca o informatie – daca vreti sa verificati masina la BMW Bavaria Constanta, incercati sa nu ajungeti la Razvan Patrascu, este mana-n mana cu acest samsar. Despre alti oameni din service nu stiu, dar informatiile furnizate de d-l Patrascu s-au dovedit false la o verificare facuta intr-o alta reprezentanta Bavaria.

  Bafta la achizitii!

   
 197. Marius

  aprilie 16, 2019 at 3:59 pm


  Salutare!
  Cunoasteti AutoGeist Galati (https://www.autogeist.ro) ?
  Multumesc!

   
 198. Razvan Scarlat

  aprilie 29, 2019 at 8:12 pm


  Salut,
  Imi poti spune parerea ta despre LCH Automobile din Cluj?
  Multumesc anticipat

   
 199. Stefania

  mai 16, 2019 at 6:23 am


  De Darma Auto Sibiu se stie ceva? Am gasit un Mercedes CLA la ei si pare destul de interesant…

   
 200. Adrian

  mai 27, 2019 at 11:56 am


  De la EurotehnoGrup Pitesti am luat cea mai mare (si singura) teapa dintr-un parc auto tip WeltAuto. Auto cu filtru particule gaurit, erori sterse, filtru motorina plin cu un lichid neidentificat (lucru pe care l-am resimtit pe autostrada spre casa, cand mi se oprea motorul fara un motiv aparent). Dupa 2 ani de utilizare si multi bani investiti in reparatii, am vandut-o ca “auto defect”.

   
 201. JJ

  mai 29, 2019 at 2:37 pm


  De FLO AUTO LEASE stie cineva ceva??

   
 202. Suby

  mai 29, 2019 at 11:09 pm


  Salutare tuturor !

  A cumparat careva de la Auto Office din Cluj Napoca ? sunt ok masinile ?

  Acestea sunt anunturile lor : https://autoofficecluj.autovit.ro/

  Multumesc !

   
 203. Flavius Pogacian

  iunie 11, 2019 at 7:26 pm


  Salut.

  Mare atentie la marca Suzuki, in special la dealerul “Hinode” din Targu Mures si Odorheiul Secuiesc.

  Am platit o masina noua, dar am primit o masina :

  RULATA !

  ACCIDENTATA !

  KM DATI INAPOI !

  CU PROBLEME LA MOTOR !

   
 204. Paul

  iunie 12, 2019 at 9:06 pm


  Salut, Dan! Ma poți ajuta cu o părere despre băieții ăștia de la autode.ro https://autode.ro/

   
 205. Florin

  iunie 26, 2019 at 4:31 am


  Salut! Despre MXP Automobile din Cluj stiti ceva?
  https://ro-ro.facebook.com/MXPAutomobile/

   
  • Alex

   ianuarie 29, 2021 at 3:26 pm


   Salut, MXP sunt ok,am doi amici care au cumparat de la ei. Garantie 3 luni, reviziile facute la predare – cadou. Daca pentru tine o masina rulata mult e o chestie subiectiva atunci nu teoretic nu o sa ai probleme.

    
 206. razvan albu

  Razvan

  iunie 28, 2019 at 11:40 am


  Salut,
  Ii cunoaste cineva pe baietii astia? https://autogif.autovit.ro/ sau https://maraautohaus.autovit.ro/
  M-ar interesa un Scenic de la ei, si sa nu ma deplasez degeaba. Mi se pare ciudat ca nu dau serie VIN pentru verificare dar zic ca accepta verificare la reprezentanta.

   
 207. Petru Cîmpeanu – Antreprenor, Investitor, Trainer și Speaker

  Petru

  iulie 8, 2019 at 9:43 pm


  Salut,

  Am avut o experienta neplacuta cu Lex Autorulate TM https://lexautorulatetm.autovit.ro/. Au parcul in Timisoara, i-am sunat sa-mi confirme datele din anunt si s-au “jurat” ca masina e conforma. Am mers pana in Timisoara si am gasit masina si alte masini cu defecte nedeclarate, fac contracte direct cu “proprietarul” din Franta, ei nu apar sub nicio forma si nu-i poti scoate la raspundere, si au fost agresivi cand am vrut sa le verific seria si nu m-au lasat sa conduc masina doar ca sa o testez.
  P.S. nu va recomand sa mergeti singuri, sunt etnici intr-un cartier marginas Timisoarei

   
 208. pilatradu7745

  Costi

  iulie 15, 2019 at 11:18 am


  Buna ziua,

  Poate cineva sa imi faca o recomandare pentru http://www.moga-selauto.ro – contact 0758309542
  Sunt din Cluj cu sediu pe str Iuliu Maniu nr 42

  Multumesc

   
  • Alex

   iulie 23, 2019 at 5:39 pm


   Salut. Stiti ceva despre Select Auto?
   http://www.select.ro
   Multumesc

    
  • tiberiu todor

   august 6, 2021 at 4:45 pm


   buna, ai aflat ceva despre moga-selauto? eu sunt din brasov si am vazut cateva oferte interesante…vad ca ai postat in 2019, de atunci ai reusit sa cumperi ceva de la ei? imi poti scrie pe tiberiu.todor@yahoo.com sau aici…multumesc mult!

    
 209. Adrian

  iulie 22, 2019 at 4:46 pm


  Buna ziua.
  Ma intereseaza sa cumpar masina asta https://www.autovit.ro/anunt/subaru-impreza-ID7GxBxx.html dar am observat in conditii ca nu verificati masini mai vechi de 10 ani . Daca se poate o parere pe scurt despre masina sau despre dealer. Va multumesc

   
  • Adrian

   iulie 22, 2019 at 5:00 pm


   Dealerul este AUTO TWIN (TWIN MOTORS) Strada Transilvania nr 28 – 532390 Baciu, Judet Cluj

    
 210. Adrian

  iulie 27, 2019 at 12:44 am


  Salut Dan. Sunt abonat pe canalul tau de Youtube si te urmaresc de ceva timp si apreciez ce faci. Am vazut si eu o masina care ma intereseaza dar observat in criteriile de verificare ca nu verificati masini mai vechi de 10 ani. Nu exista posibilitatea sa mai faceti exceptii in cazul in care masina are 13 ani? Sau daca se poate macar o parere despre compania Auto Twin (Cluj, Baciu). Masina este asta :
  https://www.autovit.ro/anunt/subaru-impreza-ID7GxBxx.html
  Multumesc

   
 211. Petru

  iulie 29, 2019 at 11:53 pm


  Salut! Caut un Golf VI ,gpl din fabrica ,1.6,102 cai si am gasit anunturile de mai jos:

  Number one auto din Craiova:

  https://www.olx.ro/oferta/volkswagen-golf-vw-golf6-2010-g-p-l-omologat-1-6-mpi-dublu-climatronic-139-000km-reali-IDc7OPn.html

  si

  Persoana fizica (Samsarel):
  https://www.olx.ro/oferta/volkswagen-golf-1-6-benzina-gpl-euro-5-an-2010-172-000km-IDcEvrU.html

  si

  https://www.olx.ro/oferta/vw-golf-6-1-6-benzin-gpl-original-fabrica-klima-cv-manuala-proprietar-IDcDkNo.html

  Ma puteti ajuta cu un sfat va rog,daca o considerati o masina buna si eventual daca are km reali,,,,pentru ca m am saturat sa caut.

  Multumesc pentru timpul acordat,
  Petru

   
 212. stefancandrea

  Stefan

  august 6, 2019 at 4:02 pm


  Salut,

  De la Spectre Automobile a cumparat cineva ceva ? Ce parere aveti despre ei?
  http://spectreautomobile.ro/index.php

  Multumesc.

   
 213. mihai26sgs

  Coman olimpiu

  august 8, 2019 at 4:21 pm


  Salut o antrebare dacă se poate dintre renault talisman wv passat si skoda octavia care crezi ca este cea mai fiabilă ma gandesc sa cumpăr dar nu m-am decis

   
 214. cristi

  august 12, 2019 at 9:58 am


  salut ,
  stie cineva ceva despre > BASCOV str. GLAMBOCU DN 7 nr. 1A – 110040 Pitesti, Judet Arges (Romania)
  intentionez sa cumpar o masina de la ei dar parca toate au km putini la preturi bune ….cam dubios

   
 215. luminitailioara

  andrei

  august 16, 2019 at 11:03 am


  Bună ziua,

  Despre ad garage în general și cel din galați (nalba ?) în special ce știți ?