RSS

Masina pentru Claudiu Miu

19 mart.
Image

Claudiu Miu

Salutare tuturor.  Daca cautati pe internet dupa “Claudiu Miu” o sa vedeti cine este. Eu il stiu de ceva vreme. 

Pe scurt (pentru cei care nu vor cauta pe net) – el este dublu campion national si balcanic la catarat si cotat pe locul 31 la cupa mondiala. Acum 3 ani a fost depistat cu o boala grava – artrita degenerativa. A ramas imobilizat la pat o perioada lunga iar de un an ia un tratament care incetineste boala. 

Claudiu are nevoie de o masina. Din pacate el a fost pacalit de un samsar inainte ca eu sa pot interveni si a mers “pe incredere”. Zilele astea am putut insa sa il ajut sa recupereze banii pe acea masina. Am pe inima sa il ajut in continuare…

Scriu asta pe blog ca sa fac un apel la cei care mai citesc: as vrea sa il ajutam impreuna pe Claudiu sa cumpere o masina buna si sa finantam si noi (eu care scriu – si voi care cititi) cu cat putem si ne lasa inima o parte din masina lui. Fie ca sunt 5 EUR sau 100 EUR, orice cadou este bine primit. 

Toti cei care aveti pe inima sa ajutati cumva va rog sa ma contactati la masinapotrivita@gmail.com sa va dau detalii. Daca stiti pe cineva onest care are o masina mica cu servodirectie usoara si AC nu ezitati sa ma contactati. 

 
Scrie un comentariu

Scris de pe martie 19, 2013 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%