RSS
Galerie

Teapa cu BMW second hand dauna totala

20 apr.

ADESA, cred ca ați auzit de site, este un site de licitații de unde mai toată lumea cumpăra mașini pe baza unor poze și a unui fel de mini raport de daune. Uneori un raport mai bun de la o firma externa.

Mașina îți vine la destinație, Adesa lucrând cu Titanic grup, companie de transport din Pitești și totodată dealer auto.

Și acum uite problema. Cineva a cumpărat un BMW x1, 2010 manuala, cu scaune încălzite. Daune la Adesa pe site: bara fata, bara spate. ATÂT. Nicio mențiune despre scaune. Asa ca omul a dus mașina la un garaj. Oamenii au descoperit ca mașina are butoane de scaune încălzite, da are scaune de la alta mașina și nu sunt încălzite de fapt. Și au mai găsit NOROI în plafon, bord, sub mocheta, motor…

Daca vrei sa verificam masini si pentru tine ia legatura cu noi
Contact Whatsapp: https://tinyurl.com/Whataspp-MP 0730676040
Preturi: https://tinyurl.com/Preturi-MasinaPotrivita
Atelierul MasinaPotrivita: https://tinyurl.com/Atelierul-Masina-Potrivita

Asta e tzeapa cu mașina inundata. Și problema mai grava este ca Adesa nu o ia înapoi pentru ca în procesul verbal de când a fost mașina data jos de pe platforma nu s-a constatat inundarea. Și totodată nici în următoarele 2 zile. Probabil pentru ca nu stai sa investigheze fie are mașina dacă nu cumva a fost inundata.

Intrebarea pentru tine: Ce ai face TU daca ai fi in cazul asta?

 
Scrie un comentariu

Scris de pe aprilie 20, 2022 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%