RSS
Galerie

Cel mai onest samsar cu Audi Q5 second hand in Pitesti

09 oct.

Poster YouTube

Hei Salutare.
Aici este o noua verificare auto second de data asta chiar la Pitești. Am fost acolo cu colega mea și am dat peste un om chiar de treaba, un om care ar fi putut minți, dar nu a mințit. Tot ce scria în anunț era și în realitate la fel.

Da – prețul este mare, dar a plătit și el mult pe mașina iar clientul meu era incantat de model și de opțiuni. Nu, nu am putut sa îl conving sa ia ceva mai nou dar mai prost dotat.

Evident ca mașina a fost pregătită special, dar nu la noi, ci în tara de origine. Prin “pregatire” inteleg rotile mai mari, badge-uri S-line si piele pusa in interior. Nu, nu e pielea originala de pe Audi. Totul se pare ca a fost facut in Germania, avand in vedere ca la licitatiile Adesa pozele erau fix ca in realitate. Deci da- treaba asta se practica peste tot. 

Acum, inevitabil – pentru cei care chiar cititi ce scriu eu de zor aici am cateva intrebari:
1. Ti-ai lua masina cu piele pusa? Crezi ca e un minus sau un plus?
2. Ai plati mai mult cu 400 – 500 EUR pentru pielea asta pusa (vs mai mult pentru piele din fabrica)?
3. Ti-ai lua masina din 2009 cu dotari mai multe vs una de prin 2012 cu dotari mai putine, la acelasi pret?
4. Ai plati un pret mai mare stiind ca si samsarul este corect fata de stat, sau ti-ai dori ca samsarul sa nu fie corect, sa fure (dar doar de la stat/ altii, nu si de la tine) astfel incat TU sa dai mai putin pe masina asta?

Eu nu, nu mi-as lua-0 Nu mi-as fi luat masina asta, chiar daca este corecta si chiar daca este buna de fapt. Nu mi-au placut rotile prea mari care strica ideea de “confort” audi.  Pentru mine conteaza alte lucruri la o masina – gen: confort, sa fie stock, si sa aiba bluetooth si pilot automat 🙂

Chiar asa: daca sunteti clienti masinapotrivita: aveti de vanzare o masina buna?

Enjoy!

 

 
6 comentarii

Scris de pe octombrie 9, 2020 în Uncategorized

 
 
%%footer%%