RSS

Duminica seara am fost la vanatoare :)

15 oct.

Vanatoare de masina potrivita pentru un tanar. Tanar cu ochelari 🙂

Vanatul: Mitsubishi Pajero – bine ascuns in  Satu Mare. Pentru necunoscatori: Negresti Oas, Certeze si alte localitati din SM au cea mai mare concentratie de Mercedes S Klasse din Romania, de asta zic ca Pajero era “ascuns”. Totusi – ajungand acolo am observat ca mai toate 4×4 sunt Mitsubishi.

Tanarul & prietena lui au cumparat un Mitsubishi Pajero 4×4, 2008, 3.2 litri diesel in 4 cilindri, cutie automata, low range, piele, gadgeturi. Diferential central + spate blocabil individual. Masina – faina in exterior, buna la motor si dedesupturi, si cu cateva compromisuri la interior. Si desigur ca nu consuma 5% la drum intins, asta e clar!

C30667076_1Mare lucru ca atunci cand ajungi undeva, unde se termina drumul si vrei sa vezi ce e mai departe sa poti face asta. Si trebuie sa ai si cu ce! Asa ca pentru acest cuplu vanatoarea a fost un succes! Pe langa Honda Civic am devenit fan si Mitsubishi Pajero!

Apropo: Drumul pana acolo si inapoi l-am facut cu un Ford Focus 2008, 1.6 benzina de 100 cp. Pe langa o stabilitate foarte buna in curbe a consumat 6.8% la o viteza medie de 80km/h pe 1400 km. As zice ca nu e rau nici asta 🙂

 
Scrie un comentariu

Scris de pe octombrie 15, 2013 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%