RSS
Galerie

Tzeapa maxima Ryanair. Ieftin si bun!

17 iul.

Nu stiu cum sunteti voi prin companiile voastre dar sa stiti ca teambulding facem si noi.
Si nu oriunde, nu, nu.
In CROATIA!

Poza de mai sus: pasager multumit Ryanair.

Povestea e asa
Eu eram la o conferinta in Crikvelnita, conferinta la care am binevoit a ma duce cu duba: un Renault Master luat de la TST. In suba am binevoit a baga tot felul de jucarii: Motocicleta, bicicleta, chestii de munte. M-am gandit ca ar fi fain sa vina si colegii mei sa ne relaxam cateva zile si sa facem ceva fun.

Cum ziceam: eram pe coasta iar planul meu era sa merg la Zagreb, sa ii iau pe ai mei de la aeroport, sa stam in Zagreb o noapte si apoi sa ne intoarcem la coasta. Easy.

Planul lor era sa zboare Bucuresti – Milano – Zagreb vineri seara, plecarea inapoi urmand sa fie din Zadar.

Si ne-am gasit noi romani creduli, ca “sigur exista ieftin, bun si devreme acasa“, sa luam bilete la Ryanair, companie renumita pentru servicii de calitate. Sau poate pur si simplu ne-am zgarict, habar nu am. Cert e ca ne-am facut filme in cap – sa vezi dom’le ce bine o sa fie, ce repede ajungem.

Eu am ajuns cu duba la Zagreb, dar zborul colegilor mei a avut intarziere de 1.5 ore, asa ca nu au mai prins cursa de la Milano la Zagreb, tot Ryanair. Fiind Ryanair a avut si zborul numarul doi intarziere, insa pe ai mei nu i-au mai primit.
O sa zici: da, Dane, da se mai intampla sa intarzie zborurile.
Da, asa e, da mai si comunica oamenii – bai vedeti ca intarziem, bai vedeti ca x sau y.

Am sunat, am batut la usa, dar la Ryanair nu era nimeni acasa. Zicea undeva pe site ca au program 24 din 24 dar cu amendament ca pana la 9 seara. Asa ca au ramas saracii blocati in Milano. Am scris la toti chat-botii Ryanair, dar nada.

Ce sa facem, ce sa facem… pai au luat rata de 2 noaptea de la Milano la Trieste, au vizitat pe drum 2 ore Venetia chiauni vai mama lor, apoi i-am pescuti din Trieste dupa ce eu la randul meu am facut 4 ore din Zagreb prin Slovenia pe sosele cu o banda (nu una pe sens, 1 in total) ca sa evit un mega ambuteiaj pe drum.

Dorim sa multumim Ryanair pe aceasta cale pentru ocazia de de a vizita Venetia chiauni de somn si pentru ca ne-au fortat sa ne descurcam, ca na, stii cum e… dupa o saptamana de munca intensa ai si tu nevoie de un somnic minor pe sub scaune.
Totodata multumim ca nu ne-au dat inapoi banutii pentru cursa ratata, ca i-am fi cheltuit inutil pe shaworme sau alte prostii.

Cheers Ryanair.

PS: zicem noi “las dom’le ca nu mai zbor niciodata cu Ryanair” da cand apar ieftinaturi de preturi parca ne sclipesc ochii. Na de-aici IEFTIN SI BUN.

PS2: e bine sa fii “muntzoman”. Tot timpul ai la tine chestii pentru situatii de urgenta.

 
Scrie un comentariu

Scris de pe iulie 17, 2023 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%