RSS
Galerie

Ce e mai bun la Mercedes C decat la Audi A4?

17 oct.

Am verificat pentru un client 🤗 un Mercedes C Klass 220d (2.0 litri diesel de 194 cp), 2018, 150.000 km, 25.000 EUR, TVA inclus si deductibil, tractiune spate, 9g Tronic.

The good: masina arata mai invechit la interior, dar … dar… se conduce absolut superb. Moduri de condus, pilot adaptiv, scaune incazite, sonorizare misto, scaune super si pozitie la volan spot on.

The bad: … mai bine va zic ce nu e revopsit la ea – portbagaj, plafon, usa sofer, aripa stg fata. In rest mai are si un far inlocuit, capota data jos si revopsita sau inlocuita.

Oricum fara chit, fara daune pe structura.

The ugly: –

Concluzie: vreau sa fiu suficient de clar: C-Class merge mai bine decat un Audi A4. Audi arata mai nou la interior, dar asa, ca experienta de condus A4 dezamageste in comparatie cu C Class. Si C-ul asta pleaca si mai bine de pe loc. Asta e opinia mea subiectiva. Si da – am avut A4 quattro si personal nu mi-a placut feelingul de condus.

Pe feeling de condus, pozitie la volan lupta stransa e intre Mercedes si BMW, Audi nu prea are ce sa caute acolo

Scriu asta subiectiv, ca pentru mine asta conteaza cel mai mult. Cum stai in masina si cum se conduce efectiv. Directie, suspensie, sasiu.

In rest … cum arata butoanele sau ca are unu display mai lucios si altu mai mat… nu prea pun pret pe asta.

WhatsApp 0730 67 60 40

Verificare profesionala in vederea cumpărării

Oriunde in Romania

Verificare la Atelierul nostru sau pe Teren.

Consultanță Online

Search and Find

Sute de clipuri educative pe youtube

#masinapotrivita#verificareauto#bucuresti#romania#inspectieauto#verificariauto#consultantaauto#consultantaauto#carvertical#samsari#autovit#masinadeocazie#masinarulata#babaiatule#evaluareauto#evaluatorauto#bucuresti#romania#timisoara#constanta#cluj#marketplace #0730676040

 
Scrie un comentariu

Scris de pe octombrie 17, 2023 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%