RSS

Masina pentru femei…

04 aug.

Deja titlul postului intriga…

Am citit recent un articol, dar nu mai stiu unde, despre masina potrivita pentru femei si m-am gandit ca poate ar fi bine sa scriu si eu ceva depsre subiectul acesta, avand in vedere ca recomand masini potrivite atat pentru femei cat si pentru barbati.

Se pare ca femeile sunt in general dispretuite in trafic. Asta se cam stie, si mi se pare ca atunci cand vine vorba despre masini femeile nu prea se pricep pentru ca sincer nu le pasa. In general deloc. Ele stiu  – masina rosie, sau masina galbena – vs barbatii care stiu modelul, motorul, marca si in general mai multe detalii. Pana aici nimic nou 🙂

Citind articolul am observat ca femeile sunt ridiculizate si in ceea ce li se potriveste – masina potrivita pentru femei. Recomandarile erau – o masina mica, de oras (ca si cand femeile nu ies niciodata din oras), uratica si instabila, cu motorul foarte mic (ca si cand femeile nu depasesc alte masini) cu utilitate mica, dar vizibilitate mare (ca si cand toate femeile ar fi oarbe).

Ei bine – nu este asa. Femeile – la fel ca si barbatii – au nevoi de mobilitate, si atunci cand trebuie sa ajungi undeva nu conteaza daca esti barbat sau femeie. Sau daca vrei sa te dai mare cu masina nu conteaza sexul. Sau poate vrei sa o revinzi la un pret bun, sau sa nu iei tzeapa cand o cumperi, sau poate vrei sa aiba scaune din piele, sau poate vrei sa cari mult – sau nu. My point is: nu conteaza daca esti barbat sau femeie.

E ca si cum ai spune ca barbatilor le trebuie un monstru care sa urle in trafic, cu un plug imens atasat in fata si flacari care ies din capota, iar femeilor un Matiz rosu si prost dotat. Uneori este chiar invers 🙂

Femeilor – aveti curaj sa va aveti nevoie de o masina normala pentru voi, sa indrazniti in trafic, sa nu va moara masina la semafor, sa parcati lateral…  Barbatilor: ego-ul trebuie sa scada nitzel…Avand in vedere ca majoritatea cumparatorilor de masini second hand sunt barbati, iar in targ majoritatea masinilor sunt lovite/bushite/revopsite prost s.a.m.d. – cine ia cele mai multe tzepe?

Spor la condus si gasit MASINA POTRIVITA

Dan

 
Scrie un comentariu

Scris de pe august 4, 2011 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%