RSS
Galerie

Motor benzina vs motor diesel 2021

25 ian.

E 2021 iar toamna trecuta am verificat pentru același client 2 masini similare, japoneze.

Am filmat și 2 episoade pentru fiecare motorizare iar episodul 3 aduce și o concluzie personala împreună cu argumentele mele despre cum am gândit-o. Apoi va spun și ce a decis clientul cu ajutorul meu. 

Iar de hibride nu vor sa auda decât cei super pasionați. “cutie e-cvt… ce prostie mai e și asta?”. Chiar și când e “la moda” sa strigi ecologic “viitorul este electric” realitatea contrazice puternic. Sunt putini oameni cu masini electrice pentru ca sunt scumpe, au autonomie EXAAAAGERATA de producatori, cu timpi de incarcare exagerati grosolan si… sunt mici. 
In plus nu ai unde sa le incarci – si nu, nu e “problema de Romania, pentru ca in Olanda  o statie de incarcare nu este fix la fiecare metru. 

 
Un comentariu

Scris de pe ianuarie 25, 2021 în Uncategorized

 

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

Un răspuns la „Motor benzina vs motor diesel 2021

 1. Marian

  februarie 14, 2021 at 12:49 pm


  Am schimbat masina la inceputul anului, si optiunea, clar era motor pe benzina.
  Insa, mai apoi studiind piata auto, in segmentul cautat (masina mica , in principal Clio), surprinzator, aproximativ 90% din oferta era de motorizari pe motorina, foste masini de companie.
  Intr-un final, am ales un motorinar, fiind euro 6, si motorul cunoscut de 1.5 dci, suficient de fiabil (cu masina precedenta am avut foarte multe probleme, de aceea am dorit o motorizare recunoscuta ca si fiabilitate). Sper doar ca in viitor sa nu scada foarte mult preturile, dorind sa o tin maxim 5 ani.

  Am o intrebare la care nu i-am gasit insa nici un raspuns: cand verificam piata, luam in calcul si masini aduse din afara, iar cele din Franta erau mult sub pretul pietei. Care ar fii explicatia?
  Per total, am ales o masina din Ro, avand si istoric service, si certitudinea rulajului, fiind si un parc auto cunoscut.

   

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

 
%%footer%%