RSS
Galerie

Cum verificam noi, de fapt o masina second hand?

01 nov.
Poster YouTube

Neata.
Poate va intrebati cum verificam noi, specific si clar explicat, o auto de ocazie, adica masina second hand?
Ei bine – asteptarea a luat sfarsit.

Echipa #masinapotrivita este in actiune dupa cum urmeaza.
1. Colegul meu in rosu intra si fragezeste masina verificata cu un cantec. Pe acest ritm bine ales chitul de pe masina vibreaza pe o frecventa anume putand fi mai usor reperat de senzorii ultrasonici.
2. Urmez eu – stiu: arat mai tanar decat sunt (multumesc) si putin mai grasun. Aparatura este scumpa – ceea ce seamana cu o crenguta de fapt este un alt aparat care masoara frecventa sinronica a rezonantei cosmice intrinseci oricarei masini – fie ea masina de tuns, de spalat, autoturism sau chiar camion.
In urma rezonantei putem depista orice problema ar avea, nu doar la motor.
3. Concomitent cu restul etapelor colegul in galben insereaza o substanta de contrast – da, fix ca la RMN. Aceasta ne permite sa vedem EXACT toate daunele, problemele tehnice dar si km dati inapoi. Practic masina nu mai are secrete pentru noi.
4. Procedura se face doar in grup, necesitand eforturile noastre cumulate.
5. In final colegul in rosu “stropeste” – daca imi permiteti sa spun asa- motorul diagnosticat cu succes, intocmai ca un vapor nou lansat pe mare. Acolo se folosete rudimentar o sticla de sampanie, noi folosim o substanta speciala preincalzita de motor pe tot parcursul verificarii.

Hiuh… inca o verificare inchieata cu succes!


 
Scrie un comentariu

Scris de pe noiembrie 1, 2021 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%