RSS
Galerie

Dauna Totala cu masina second hand. Renault Kadjar cu dauna de 179.000 RON

16 sept.

Dauna totala cu masina second hand, de data asta un Renault Kadjar.
Imagineaza-ti cum ar fi sa cumperi o masina second hand, ulterior sa afli ca o masina care noua a fost intre 35.000 – 42.000 EUR sa aiba o dauna de 179.000 RON.
Si asta nu in primul an, ci la ceva timp.

Noi folosim CarVertical insa il folosim cu precautie.
CarVertical – asa cum explicam de zeci de ori – e un agregator de informatii. Ia date despre o masina de la asigurari si de la service-uri.

Pai daca in bazele de date ale service-urilor o masina nu apare, sau apare incarcata cu daune mai multe si mai mari – nici CarVertical nu o sa poata sa iti dea informatii exacte sau macar reale. Ingelegi?

Sau daca in sistemul de asigurari apar daune umflate – din nou – nici CarVertical nu o sa poata sa iti dea tie informatii corecte despre masinile second hand pe care vrei sa le cumperi. Intelegi?

Eu folosesc CarVertical fara probleme. Insa nu mi-as cumpara niciodata vreo masina doar folosind aplicatia asta. E ca si cand spun “babaiatule mie imi place ciocanul, vreau sa construiesc un atelier doar cu ciocanul”. As face o greseala.
Ca imi trebuie si fierastraul, flexrul… si alte cele. Nu e un tool care le face pe toate.

Nici eu la #masinapotrivita nu le stiu pe toate, habar nu am ca in 2017 masina avut bara fata inlocuita. Pot afla ca fost revopsita, pot deduce (mai greu) ca o fi fost si inlocuita, avand in vedere ca e plastic. Dar nu am de unde sa vizez anul 🙂

Ce vreau sa zic: este bine sa folosesti toate tool-urile atunci cand cumperi o masina second hand. Nu doar unul – pe care sa te bazezi orbeste.

Daca vrei o verificare amanuntita – vii la noi. Da nici noi nu suntem magicieni sa stim ca acum 4 ani masina a avut planetarele inlocuite. Mai ales dupa ce pe ele s-a pus mizerie si na.. masina mers.

Hai ca va las as va uitati la clip, ca na… nu o fi fost dauna de 179.000 RON, dar dauna mai serioasa tot a fost 🙂

 
Scrie un comentariu

Scris de pe septembrie 16, 2023 în Uncategorized

 

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 
%%footer%%