RSS
Galerie

BMW x5 second hand cu ceva daune

29 nov.
Poster YouTube

Neata tuturor

In episodul de mai sus va arat un BMW x5 cu o dauna de 15k- 20k EUR in Germania. Pentru mai multe detalii puteti sa va uitati pe youtube, insa asa, ca idee am vrut sa ating un alt subiect, anume: RAPOARTELE DE VERIFICARE ONLINE.

Multi, foarte foarte multi oameni care folosesc asa ceva isi imagineaza ca doar, exclusiv, pe baza unui raport online poti cumpara sau nu o masina second hand.
Eu, unul, nu as face asta nici daca as cumpara o bicicleta. Tot as vrea sa ma urc pe ea, sa vad cum se simte, cum merge, iar daca este vorba despre o masina second hand de 50.000 EUR as vrea, da, chiar as vrea sa platesc un specialist (noi sau altii) care sa verifice amanuntit masina asta. Ca sa stiu pe ce dau banii.

La masina de fata actualul proprietar a cumparat-o, inainte de cumparare a verificat-o online si in raportul CarVertical nu apareau daune.
Acum, in calitate de vanzator a ajuns cu masina la noi la Atelierul MasinaPotrivita trimis aici de catre cumparator (clientul nostru). Asa a aflat si el de daune mai multe, usi inlocuite dar si de raportul CarVertical NOU.

In clip folosesc un astfel de raport ca sa il comparam cu realitatea: anu trecut nu batea cu realitatea, dar anu asta bate cu realitatea 🙂

DE CE?
Pai in apararea CV pot zice ca rapoartele expira la o luna sau 2 luni parca, tocmai pentru ca anumite tari precum Germania (de unde vine masina) protejaza foarte mult date despre accidente, kilometraj si pe de alta parte isi tine evidentele despre ITPuri pe hartie. Si de aia e greu sa faci rost de date. Bine – asta este explicatia celor de la CV.

Cum vin se pare treaba asta: Ca un raport online sa expire? Si sa existe posibilitatea sa se schimbe cu noi informatii la 2 luni de exemplu?
Let me know

Until next time: nu luati tzeapa!

__________________________________________________

Whatsapp: https://tinyurl.com/Whataspp-MP 📲 0730676040

Locatie atelier: https://tinyurl.com/Atelierul-Masina-Potrivita

—————————————————————————

 
Scrie un comentariu

Scris de pe noiembrie 29, 2022 în Uncategorized

 

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

 
%%footer%%