RSS

Toyota Prius

14 oct.

Ce mai tura-vura despre cutii de viteze, despre consum – ia sa recomand eu o masina. Ca doar se cheama masinapotrivita. Indiferent de sex.

Azi recomand Toyota Prius, pentru ca ma incanta din ce in ce mai putin cresterea pretului la carburant. Pur si simplu nu imi place sa dau bani si bani la benzinarie. Cand pretul creste piciorul meu pe pedala de acceleratie devine ca un fulg – si asa se duce si placerea condusului interesant.

Asa ca pentru cei care doresc eficienta maxima in oras, la pret mic, pentru cei care vor o masina a carei valori sa nu scada puternic, pentru cei care vor electricitate, dar nu de la priza – recomand Toyota Prius model 2004. Ar trebui sa o gasesti la 8,000 EUR inmatriculata in Romania. De fapt inmatricularea nu conteaza asa de mult pentru ca taxa este zero!

Avand in vedere ca masina asta ar consuma 4%-6% in oras (http://www.automarket.ro/stiri/test-de-consum-toyota-prius-vs-traficul-aglomerat-din-bucuresti-30008.html) poti face economii destul de mari in timp.

Ca alternativa la aceasta masina hibrida (benzina + curent) as propune si un rezervor de GPL. Da, masina va fi mai lenta, dar va avea atat un consum mic cat si un cost mic pentru consum.

BONUSURI

1. Super descrieri in anunturile de vanzare pentru aceasta masina: „Recent adusa,nerulata in Romania, KM 100% ORIGINALI,taxa poluare 0,REVIZIE FACTA RECENT(toate filtrele+ulei+verificare totala la reprezentanta),cauciucuri fff bune,la pretul la care va ajunge benzina masinile hibride reprezinta viitorul,masina este intr o conditie EXCEPTIONALA,jenti nezgaraiate,manere cromate,vopsea ca noua,poze reale ne fotoshopate,pot trimite pe mail multe poze,la km acestia la felul in care arata si merge masina cu siguranta nu veti gasi o oferta mai buna-sunati acum,maine nu va mai fi !” http://www.autovit.ro/toyota-prius-C21004759.html

 

2. Impozit anual pe masina este 1/2 fata de cat ar costa o masina ne-hibrid. Taxa de poluare este zeri.

P.S. Singurul defect major – frumusetea. Masina e urata, nu stiu de ce a iesit asa, dar e urata. Acum… nu poti sa le ai pe toate.

Dan

 
Un comentariu

Scris de pe octombrie 14, 2011 în Uncategorized

 

Un răspuns la „Toyota Prius

  1. Formatii din Iasi

    octombrie 19, 2015 at 6:27 am


    Este cea mai buna alegere la categoria asta de pret

     

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

 

Descoperă mai multe la

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

%%footer%%